Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Aksama sürpriz büyük eşim hastayım diye biliyor hastaneden zor kovdum senin gelmeni istemiyorum diye şimdide bebek ayakkabilarini aldım gidiyorm cok istiyorum burdaki herkesn hamile olmasını dualarmdasnz artık
Esler ıcın en buyuk hedıye ne guzel.benm esımde soruyo hasta oldun mu dıye yok dıyorm heycanlanıyo ama fark ettırmemeye calısıyo ıns bende verırım o guzel haberı

Esler ıcın en buyuk hedıye ne guzel.benm esımde soruyo hasta oldun mu dıye yok dıyorm heycanlanıyo ama fark ettırmemeye calısıyo ıns bende verırım o guzel haberı
Suan gözlerim dolu dolu hepinize dua ediyorum Rabbim buguzel duyguyu tez zmnda hepinize yaşatsin

9 ay hamile kalayim diye kicimi yirttim atmadigim takla kalmadi simdide hamile kalirim korkusuyla yasiyorum :)) Rabbim sizide korkutsun emi. En kisa zamanda spiral taktiracagim bir supriz olursa kafayi yerim sanirim :)
Okuyorum yazilanlari ama bazi sorulara kizlar nasilaa cevap vermistir diyerek yazmiyorum olurda sorusuna cevap alamayan tatmin olmayan olursa beni etiket yapip yazarsa yardimci olmaya calisirim elimden geldigince. Buralardayim ama sessiz takipteyim gozum uzerinizde yani. Mart ayi geldi simdi sadece kedilerde patlama olmasin sizlerdende ayni performansi bekliyorum haberler ardi ardina gelsin insallah

Allahim.iste bak ilki olsun diye neler edioruz ama ikinci hemen olmasin diye dua edioruz korunuoruz cogu burdada arkadaslarim ayni sen gubi igne vuruluo hap alio ikinvi olmasin dye tuhafiz biz ya öp melegi bizim icin cnm

Amın ıns zaten lıstenın 3 te 2 sı hamıle veya anne. darısı 3 te 1 lık kısıma olsn ıns.evet benıde dun bı arkadas aradı 3 aylık kızı var kacamak ılıskı oldu bırsey olur mu olursa ben nasıl bakar ederm dıye korkuyodu.sen de onun durumundasın rabbım herseyı hayırlı zamanda versn ıns canm

Spirali adet olunca mi takiyolar bende senle ayni sekilde korkuyorum saka gibi bi sene yirt bi yerleri sonra da odun kopsun rabbimin isine sorgu sual olmaz biz onlemimizi alalimda rabbim verecekse yine verir basimizin ustunde yeri var gelenin allahim hepicinizi bu korkuyu yasatsin sira sizde canlarim sabirsiz ablama katiliyorummmm

Bugun ana sagligi aradim 1 ay sonunda 1 hafta iliski yasağı ardından adete bakilmaksizin yapiliyormus

Allahim.iste bak ilki olsun diye neler edioruz ama ikinci hemen olmasin diye dua edioruz korunuoruz cogu burdada arkadaslarim ayni sen gubi igne vuruluo hap alio ikinvi olmasin dye tuhafiz biz ya öp melegi bizim icin cnm
Bana kalsa hemen istiyorum ama ailemden hic kimse yok bulundugum sehirde o yuzden cesaret edemiyorum yalniz olmak cok zor oyle birsey olursa kizima cok buyuk haksizlik etmis olurum ilgilenemem emziremem endisem bunlar yoksa olmusken olsun ikisi bir arada buyur cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…