Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

çok tesekur ederız canım bizi yalnız bırakmadığın için... tabi belli bir süre korunmakta fayda var ama bu süreyi fazla uzatma istediğin zaman hamile kalınamayacagını çoğumuz öğrenmiş olduk... Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım :))

Değerin iyi olması nasıl oluyo valla hiçbişey bilmiyorum kızlar ys
değerin olduğundan biraz yüksek canım sanırım erken yumurtladın ... 2 gün sonra tekrarla eğer değerin en az 1,5 kat artarsa sağlıklı gebelık demek bu... 2 gün sonra tekrarla canım....

En azindan ilk 8-9 ay kalmayip saglikli bir sekilde emzirebilmek istiyorum 2 ayi gecti zaten gerisi icin sakatlik cikmasin diye taktiracagim sonrasinda calismalara devam :)

En azindan ilk 8-9 ay kalmayip saglikli bir sekilde emzirebilmek istiyorum 2 ayi gecti zaten gerisi icin sakatlik cikmasin diye taktiracagim sonrasinda calismalara devam :)
çok isabetli bir karar canım zaten mecburi o kadar korunman lazım... sonrasını inş Rabbim bekletmeden nasip eder :))

Ovu testlerim gelmedi ama gun asiri devam ins olur ama ben hic ayagimi dikmiom hemende dus aliom doktor alakasi yok dedi
Yuzumde sol zarafta stressten kabardi kirmizi yuvarlak sinek sokmus gibi sey cikti ins gecer kizlar

country canim bebeisini kucagina almissin gozun aydin haber bile vermiyorsun aşkolsun:) Rabbim hayirli, saglikli, uzun ömürlü etsin insallah.

Evet cok sukur rabbime bu topikte cok bilgilendim hamile kalmamda hamileligimde dogumumda hatta digum sonramda bile bir dizi problemle karsilastim ama buna değer Allah bu duyguyu herkese nasip etsin.. Darisi başınıza kizlar

Evet cok sukur rabbime bu topikte cok bilgilendim hamile kalmamda hamileligimde dogumumda hatta digum sonramda bile bir dizi problemle karsilastim ama buna değer Allah bu duyguyu herkese nasip etsin.. Darisi başınıza kizlar
Gozun aydin kizzzzz cok sevindim nornalmi sezeryanmi eneee ne zaman dogdu kiz

Bugun ana sagligi aradim 1 ay sonunda 1 hafta iliski yasağı ardından adete bakilmaksizin yapiliyormus
Bide ablam bisi sorucam palstik mi daha iyi bakir olani mi ya kafami karistirdilar benim bu konida hirmonlu olanu adeti kisaltiyomus bakir olani da ilk 3 ay sik adet oluyomussun sobra duzene giriyomus bi bilgin varmi ablam benide bilgilendirsen

Suan gözlerim dolu dolu hepinize dua ediyorum Rabbim buguzel duyguyu tez zmnda hepinize yaşatsin
Rabbim duanı kabul etsin inşallah. Bugün benim için çok zor birgün oldu. Rabbim beni sınıyor ama ben ona gönlümü açtım elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmış. Bugün duaya çok ihtiyacım var arkadaşlarım bildiğiniz gibi değil. Beni de katın dualarınıza Allah rızası için.

Sabirsiz61 keseyi gördüm az önce çok aşağı tutunmuş riskliymis şekli de gUzel değilmiş haftaya salı gel tekrar sıkıntı olursa arada hemen beni ara çünkü bu gördüğümüz kese bile olmayabilir belki disgebeliktir dedi. Keşke hiç gitmeseymisim doktora. Tarifsiz bi haldeyim

Canım benim ya lütfen sakin ol. Yarın başka bir doktora daha görün bence. Dediği gibi olmayabilir senin doktorunun. Bir başka doktordan daha yorum al. Değerin baya yüksekti senin. İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…