Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hayirdir cnm neoldu

değerin olduğundan biraz yüksek canım sanırım erken yumurtladın ... 2 gün sonra tekrarla eğer değerin en az 1,5 kat artarsa sağlıklı gebelık demek bu... 2 gün sonra tekrarla canım....
Kiz 2 gun sonra zaten 4000 civarına cikacak degeri keseyi gorur keseyi :))

Bide ablam bisi sorucam palstik mi daha iyi bakir olani mi ya kafami karistirdilar benim bu konida hirmonlu olanu adeti kisaltiyomus bakir olani da ilk 3 ay sik adet oluyomussun sobra duzene giriyomus bi bilgin varmi ablam benide bilgilendirsen
Ayy hicbir bilgim yok inanki senden duyuyorum bu konuda kara cahilim ben :)

ASLA moralini bozma banada kesen bozuk demisti ama bak mucizeme her dr farkli dusunuyor. Ne gelirse Allahtan tabiki ama sen olumlu iyi dusun saglikli bir gebeligin var boyle strese girip uzulursen sana tutunmaya calisan minnaga hic yardimci olmazsin annesi bosver soyleneni ona yardimci ol stresten kotu dusuncelerden uzaklas.

Amin canım bugün çok içten dua ettim tez zamnda hayrli sağlıklı bi gebelik nasip olur inşallah içini ferah tut canım anlıyorum bazen insanın canı çok skliyor

ayn_ayn canim dogum yaptin mi ne durumdasin?
Sabirsiz61 yazmissin uzun zaman olmustu girmeyeli geri dönuk yeni okuyorum 19 aralikda zorlu bir dogum yaptim normal olsun cok istedim ama olmadi 7 saat suni sanci sonunda 7 cm acilmayla sezeryana girdim sonunda kizimi kucagima aldim kizlara bakiyorum kimler anne kimler hamile

Yoruldum. Bu 4 olacak ve benim hiç halim kalmadı gercekten.hayirlisi demekten dilimde tüy bitti sanırım Allah beni bi sebepten çok fena cezalandiriyo ama sebep ne bilmiyorum

Ablam bana acil cevap verin lütfen Sabirsiz61 az önce peçetede bir damla kan gördüm ama karnim ağrımıyor ve de sonra hiçbirşey gelmedi oturdum ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum evde yalnızım. Bata 4 gün var daha benim en erken 2 gün sonra olmam lazım daha erken hiç olmadım. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi

Denemissin en azindan normal dogumu hakkinda hayirlisi buymus demekki. Bu kizlar analarini zorla kestirdi zaten onlar ne diyorsa o oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…