- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.981
Hayirdir cnm neolduRabbim duanı kabul etsin inşallah. Bugün benim için çok zor birgün oldu. Rabbim beni sınıyor ama ben ona gönlümü açtım elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmış. Bugün duaya çok ihtiyacım var arkadaşlarım bildiğiniz gibi değil. Beni de katın dualarınıza Allah rızası için.
Bugunde dun kadar onemlı canım catlamıs yumos bugunde olsn benceKızlar bir de birşey soracağım. Benim pik pazar günü oldu pazar ve pazartesi değerlendirdik bugün de olsun mu?Sabirsiz61
Eki Görüntüle 1963658 Eki Görüntüle 1963659
Kiz sen bu hicbisey bilmemezlikle cocugu yaptin ya sana helal olsun guldurdun beni :)))Değerin iyi olması nasıl oluyo valla hiçbişey bilmiyorum kızlar ys
Kiz 2 gun sonra zaten 4000 civarına cikacak degeri keseyi gorur keseyi :))değerin olduğundan biraz yüksek canım sanırım erken yumurtladın ... 2 gün sonra tekrarla eğer değerin en az 1,5 kat artarsa sağlıklı gebelık demek bu... 2 gün sonra tekrarla canım....
Ayy hicbir bilgim yok inanki senden duyuyorum bu konuda kara cahilim ben :)Bide ablam bisi sorucam palstik mi daha iyi bakir olani mi ya kafami karistirdilar benim bu konida hirmonlu olanu adeti kisaltiyomus bakir olani da ilk 3 ay sik adet oluyomussun sobra duzene giriyomus bi bilgin varmi ablam benide bilgilendirsen
ASLA moralini bozma banada kesen bozuk demisti ama bak mucizeme her dr farkli dusunuyor. Ne gelirse Allahtan tabiki ama sen olumlu iyi dusun saglikli bir gebeligin var boyle strese girip uzulursen sana tutunmaya calisan minnaga hic yardimci olmazsin annesi bosver soyleneni ona yardimci ol stresten kotu dusuncelerden uzaklas.Sabirsiz61 keseyi gördüm az önce çok aşağı tutunmuş riskliymis şekli de gUzel değilmiş haftaya salı gel tekrar sıkıntı olursa arada hemen beni ara çünkü bu gördüğümüz kese bile olmayabilir belki disgebeliktir dedi. Keşke hiç gitmeseymisim doktora. Tarifsiz bi haldeyim
Amin canım bugün çok içten dua ettim tez zamnda hayrli sağlıklı bi gebelik nasip olur inşallah içini ferah tut canım anlıyorum bazen insanın canı çok skliyorRabbim duanı kabul etsin inşallah. Bugün benim için çok zor birgün oldu. Rabbim beni sınıyor ama ben ona gönlümü açtım elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmış. Bugün duaya çok ihtiyacım var arkadaşlarım bildiğiniz gibi değil. Beni de katın dualarınıza Allah rızası için.
Pazartesi catlamistir o zaman bugunde iliski olsun muhakkak sonrada keyfinize kalmis.Kızlar bir de birşey soracağım. Benim pik pazar günü oldu pazar ve pazartesi değerlendirdik bugün de olsun mu?Sabirsiz61
Eki Görüntüle 1963658 Eki Görüntüle 1963659
Bat ne sat ne onları bile bilmiyordum bikaç ay öncesine düşün artık :))Kiz sen bu hicbisey bilmemezlikle cocugu yaptin ya sana helal olsun guldurdun beni :)))
Hic boyle bel alti yapmam ama yazmadan edemicem Cocugun nasil yapilacagini biliyormussunya gerisi onemli degil bosverBat ne sat ne onları bile bilmiyordum bikaç ay öncesine düşün artık :))
ayn_ayn canim dogum yaptin mi ne durumdasin?
Söylemek beni çok üzdüğü için yazamıyorum ama bi sınanıyorum. İnşallah alnımın akıyla çıkacağım.Hayirdir cnm neoldu
Bugunde dun kadar onemlı canım catlamıs yumos bugunde olsn bence
Kendimi toparlayabilirsem inşallah bu akşam ve eşimi razı edebilirsem tabi. İnşirah okuyorum. La havle salavatını çekiyorum. İçimdeki yangını hafifletiyor birazPazartesi catlamistir o zaman bugunde iliski olsun muhakkak sonrada keyfinize kalmis.
Yoruldum. Bu 4 olacak ve benim hiç halim kalmadı gercekten.hayirlisi demekten dilimde tüy bitti sanırım Allah beni bi sebepten çok fena cezalandiriyo ama sebep ne bilmiyorumASLA moralini bozma banada kesen bozuk demisti ama bak mucizeme her dr farkli dusunuyor. Ne gelirse Allahtan tabiki ama sen olumlu iyi dusun saglikli bir gebeligin var boyle strese girip uzulursen sana tutunmaya calisan minnaga hic yardimci olmazsin annesi bosver soyleneni ona yardimci ol stresten kotu dusuncelerden uzaklas.
O da çok zor oldu bir vajinsmslu olarakHic boyle bel alti yapmam ama yazmadan edemicem Cocugun nasil yapilacagini biliyormussunya gerisi onemli degil bosver
Neyse problem tez zamnda çözülür insallah canımKendimi toparlayabilirsem inşallah bu akşam ve eşimi razı edebilirsem tabi. İnşirah okuyorum. La havle salavatını çekiyorum. İçimdeki yangını hafifletiyor biraz
Denemissin en azindan normal dogumu hakkinda hayirlisi buymus demekki. Bu kizlar analarini zorla kestirdi zaten onlar ne diyorsa o oldu :))Sabirsiz61 yazmissin uzun zaman olmustu girmeyeli geri dönuk yeni okuyorum 19 aralikda zorlu bir dogum yaptim normal olsun cok istedim ama olmadi 7 saat suni sanci sonunda 7 cm acilmayla sezeryana girdim sonunda kizimi kucagima aldim kizlara bakiyorum kimler anne kimler hamile
Ins cnm dua dua sadece bende bu bebek konusu kafayi yiyecem deriltiorlarda beniKendimi toparlayabilirsem inşallah bu akşam ve eşimi razı edebilirsem tabi. İnşirah okuyorum. La havle salavatını çekiyorum. İçimdeki yangını hafifletiyor biraz
Evet cnm biz vajinismus bu bebek icin hislandurdik neyse sen alttan muayne olmadan hamile kaldinNeyse problem tez zamnda çözülür insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?