- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.001
Iyide neden agliyorsun?Ablam bana acil cevap verin lütfenSabirsiz61 az önce peçetede bir damla kan gördüm ama karnim ağrımıyor ve de sonra hiçbirşey gelmedi oturdum ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum evde yalnızım. Bata 4 gün var daha benim en erken 2 gün sonra olmam lazım daha erken hiç olmadım. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Hamile olma ihtimali mutluluktan duygularım çok karışıkIyide neden agliyorsun?
Hamile olabilirsin ama adette olabilir ne uzul ne sevin bence hayal kirikligi olmamasi adina yoksa insallah gelmistir bebisin. Eger yarina kadar devam etmezse olmustur bu is :)Hamile olma ihtimali mutluluktan duygularım çok karışık
Allahımm :))) tm sevinmek yok şimdilik hemen yarın olsun yarabbiiimmm :))) yarın ilk idrarla test yapym mı sence çıkar mı erken miHamile olabilirsin ama adette olabilir ne uzul ne sevin bence hayal kirikligi olmamasi adina yoksa insallah gelmistir bebisin. Eger yarina kadar devam etmezse olmustur bu is :)
Egee gec dollenme degilse cikar canimAllahımm :))) tm sevinmek yok şimdilik hemen yarın olsun yarabbiiimmm :))) yarın ilk idrarla test yapym mı sence çıkar mı erken mi
Tm ablam teşekkür ederim ben yarın bi test yapym bakalımEgee gec dollenme degilse cikar canim
Hahahahaha o halde iyice arastirmak lazim valla ben cok arastirmaciyim her ne halt duysam once arastiririm sonra ona gore hareket ederim valla bilmememek ayip degil her halti bilicen belli etmicen zamani gekdiginde de kullanicanAyy hicbir bilgim yok inanki senden duyuyorum bu konuda kara cahilim ben :)
12 gun olduu normal diye gittim sezerysn oldummGozun aydin kizzzzz cok sevindim nornalmi sezeryanmi eneee ne zaman dogdu kiz
ewt cnm ovu testi kullandım ben strese girince yüzümde değil de bacağımın üst tarafında sivilceler çıkıyor :)Ovu testiyle ettin deme sen ins ya olur bizimde dusun dusun dertten yuzumde seyler cikti
cnm buğünde imkan varsa olabılır ama olmasada olur :))Kızlar bir de birşey soracağım. Benim pik pazar günü oldu pazar ve pazartesi değerlendirdik bugün de olsun mu?Sabirsiz61
Eki Görüntüle 1963658 Eki Görüntüle 1963659
cnm başka bir doktora görünmekte fayda var hemen umutsuzluğa kapılma...Sabirsiz61 keseyi gördüm az önce çok aşağı tutunmuş riskliymis şekli de gUzel değilmiş haftaya salı gel tekrar sıkıntı olursa arada hemen beni ara çünkü bu gördüğümüz kese bile olmayabilir belki disgebeliktir dedi. Keşke hiç gitmeseymisim doktora. Tarifsiz bi haldeyim
haklısın cnm arkadasın değeri yüksekti burda genellıkle ilk kan verıldığınde değerler 100 ve civarı çıktığı için ağız alışkanlığı olmuş bende :))Kiz 2 gun sonra zaten 4000 civarına cikacak degeri keseyi gorur keseyi :))
canım başka doktora gitsene, bir de onun görüşünü al bence, ben öyle yapardım... inşallah normal gebeliktir ve devam eder canım, içini ferah tut, dış gebelik tehlikeli ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi.Sabirsiz61 keseyi gördüm az önce çok aşağı tutunmuş riskliymis şekli de gUzel değilmiş haftaya salı gel tekrar sıkıntı olursa arada hemen beni ara çünkü bu gördüğümüz kese bile olmayabilir belki disgebeliktir dedi. Keşke hiç gitmeseymisim doktora. Tarifsiz bi haldeyim
4 olduğunu bilmiyordum, başka doktora git dedim ama sen zaten düşünmüşsündür:) canım böyle düşünmek yerine hep hayırlı değil demek ki demekte fayda var... sıkma canını, hepimizin bebişi olacak bak eminimYoruldum. Bu 4 olacak ve benim hiç halim kalmadı gercekten.hayirlisi demekten dilimde tüy bitti sanırım Allah beni bi sebepten çok fena cezalandiriyo ama sebep ne bilmiyorum
maydanoz hamilelikte zararlı die biliyorum suyu ödem attırıyor ama düşük yapabiliyor bence içmemelisin bol su içArkadaşlarım benim enfeksiyon nüksetti. Sistem belası var yine. İlaç kullanmadım. Dünü de değerlendirdik. Sık ilişkide neden oluyormuş. Ovulasyonum yeni oldu ya acaba bitki çayları maydanoz suyu içsem bi sıkıntı yaratır mı.. Her ay bi sorun çıkıyor böyle neden oluyor ki
Canım ben de öyle düşündüm ama yan tarafım çok ağrıyor. Böbreklere mi ilerledi diye korku. Sen nasılsın bu arada rapor aldın mımaydanoz hamilelikte zararlı die biliyorum suyu ödem attırıyor ama düşük yapabiliyor bence içmemelisin bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?