Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Iyide neden agliyorsun?

Hamile olabilirsin ama adette olabilir ne uzul ne sevin bence hayal kirikligi olmamasi adina yoksa insallah gelmistir bebisin. Eger yarina kadar devam etmezse olmustur bu is :)
Allahımm :))) tm sevinmek yok şimdilik hemen yarın olsun yarabbiiimmm :))) yarın ilk idrarla test yapym mı sence çıkar mı erken mi

Ayy hicbir bilgim yok inanki senden duyuyorum bu konuda kara cahilim ben :)
Hahahahaha o halde iyice arastirmak lazim valla ben cok arastirmaciyim her ne halt duysam once arastiririm sonra ona gore hareket ederim valla bilmememek ayip degil her halti bilicen belli etmicen zamani gekdiginde de kullanican bilgilerini

cnm başka bir doktora görünmekte fayda var hemen umutsuzluğa kapılma...

Kiz 2 gun sonra zaten 4000 civarına cikacak degeri keseyi gorur keseyi :))
haklısın cnm arkadasın değeri yüksekti burda genellıkle ilk kan verıldığınde değerler 100 ve civarı çıktığı için ağız alışkanlığı olmuş bende :))

Bende kan verdim keşke o az değeri görebilseydim ama maalesef koca bir negatif :'(

canım başka doktora gitsene, bir de onun görüşünü al bence, ben öyle yapardım... inşallah normal gebeliktir ve devam eder canım, içini ferah tut, dış gebelik tehlikeli ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi.

Yoruldum. Bu 4 olacak ve benim hiç halim kalmadı gercekten.hayirlisi demekten dilimde tüy bitti sanırım Allah beni bi sebepten çok fena cezalandiriyo ama sebep ne bilmiyorum
4 olduğunu bilmiyordum, başka doktora git dedim ama sen zaten düşünmüşsündür:) canım böyle düşünmek yerine hep hayırlı değil demek ki demekte fayda var... sıkma canını, hepimizin bebişi olacak bak eminim

Arkadaşlarım benim enfeksiyon nüksetti. Sistem belası var yine. İlaç kullanmadım. Dünü de değerlendirdik. Sık ilişkide neden oluyormuş. Ovulasyonum yeni oldu ya acaba bitki çayları maydanoz suyu içsem bi sıkıntı yaratır mı.. Her ay bi sorun çıkıyor böyle neden oluyor ki

maydanoz hamilelikte zararlı die biliyorum suyu ödem attırıyor ama düşük yapabiliyor bence içmemelisin bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…