- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.201
Ba ba ba hatun bu yastan sonra cocuk yaparken iyide olay calismaya gelince mesakatliymis dogurda gorecen ebenin mesakatiniYok canim ya saka yapiyorum hem hamislik hem is yukunu kaldiramaz bunyem bu yasdan sonra meşagatli is cunku onburoculuk cok sagol yinede
Anladim canım uzantısıni Yazdı arkadaş vaji güzel mi ad olmuş haahahjaAyy ne güldüm cahal anne adayim benim gel anlatim ben sana ne oldugunu dicemde henuz yetisemedim msjlari geriden okuyorum suan kesin anlatmistir topigimin yardimsever hatunlari
Basdirmaa istiom beeeen halis muhlis gayseri bastirmasiAmin cnm aminnbu arada millet kayboldu toteme gelince bidi bidi konusmayi biliyolardi ben de eccik ev isi yapayim yarin kayseriye gidiorm annemlere ohh misss az kafa dinlicm heriften uzak
Canim t cizgisinin altinda sedefli yer cizgisi mi cikiyor onu mu diyorsun ?Bi de boyle bakiniz... Off ben niye goruyorum iki pembemsi cizgi arasi bos...
erken yaptim testimi zaten seytan durttu durtmeyesice bata 5 gun var yumurtlamanin 9. gunu bakalim.varsa yarin cikar 10. gun cikiyor normalde ama terelellendimmmm
Bana bagli hayatim :))Fethiye nereye bağlı canım havaları olarak
Her yol sana çıkıyor canım:)Bana bagli hayatim :))
Yok onu biliyorum o degil.. Foto cok kalitesizlesiyor ekleyince en iyisi sabah yapmak sanirim... Varsa ozaman cikar zaten.. Hiccc de umudum yok velhasil kelam daa istee..Canim t cizgisinin altinda sedefli yer cizgisi mi cikiyor onu mu diyorsun ?
Sen git 2 gun onburocu ol da gor ebenin horekesini sipaa sevinmi dovinmi anlamiyorum seniBa ba ba hatun bu yastan sonra cocuk yaparken iyide olay calismaya gelince mesakatliymis dogurda gorecen ebenin mesakatini
Fethiye muglaya bagli.. Fethiyeye gelirseniz kas kalkan ve bi cok yeri gezebilirsinizBana bagli hayatim :))
Ben de sonraki totemi 1000 yapayım diyordum.benim bat 1 nisan ya 1 nisana kadar 1000. Sayfaya geliriz herhalde:)Burdaki ilk totem 300e yazan diyor ilk yazan demiyor banane o sayfaya yazmak yeterli 300e de 400e de yazdım işte bananeeee
Canım belitilerin çoğu adetle aynı oluyor lütfen rahat ol benim psikolojik olarak hamile hissettiğim o kadar çok ay oldu ki bir de düşün ben tecrübeliyim bu konuda vücut beni nasıl kandiracagini gayet iyi biliyor bu ayda tamam zaten hiç doğru düzgün belirti yok dedim sonuç pozitif bu kadar düşünme lütfensanki gecen ayda boyle olmustu.tek fark test yapmamistim.gecen ay daha cok belirtim vardi hatta.o yuzdem supheliyim
Bu arada gogus sizlamasi ve yumurtlama sonrasi gecmek bilmeyen kasik agrilarim var.. Testin markaso fortune.. Guvenilir midir acaba?
Canim gecen hafta esim ayni testi aldi geldi cift cizgi cikinca kostum kan verdim havami aldim cizgileri problemli ikinci cizgi negatifte olsa belli oluyor erken yapmissin bence bekle biraz daha ilk attigin resimde ben hicbirsey goremedim test tertemiz.Bu arada gogus sizlamasi ve yumurtlama sonrasi gecmek bilmeyen kasik agrilarim var.. Testin markaso fortune.. Guvenilir midir acaba?
Gizli takipci yakaladim bi tane sobee :))Bu arada ben kaş kalkan dayim hepinizi beklerim...
Canim koca tabletten giriyom ve buyebildim kadar buyuttum o senin gordun ikinci cizginin yeri pembelik yokBi de boyle bakiniz... Off ben niye goruyorum iki pembemsi cizgi arasi bos...
Ay kahkaha attim kacmis kacmis bencede haklisinBenim bidenecik guzum birak su kadini maydonuzun buhari degil sapi kacmis bence ona
Ohooo bir nisana kadar 2000 i gorur bu topic demedi deme erken dogurursun senBen de sonraki totemi 1000 yapayım diyordum.benim bat 1 nisan ya 1 nisana kadar 1000. Sayfaya geliriz herhalde:)
Totem bahane, heyecan şahane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?