Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

canım daha ovulasyon yenı olduğu için iki üç gün bitki çayları ve maydonoz suyu içebılırsın bir sıkıntı olmaz... bazı kadınlar üst üste ilişkıye girdiği zaman böyle şikayetlerı oluyor yerınde olsam üst üste ilişkıye girmem gün aşırı şansımı denerım Rabbım nasip edrse gün aşırıda olursada olur...

12 gun olduu normal diye gittim sezerysn oldumm
Olsun be bacim rabbim bunu hayirli kikmis demekki mesela benim kiz dunyaya oturarak geldi cok bekledik doner yola diye ama ciksss donmedi resmen oturuyodu ee sanci var acilma var tirsa tirsa gittim ameliyathaneye sonra bi ciktim kara kiz sacli sacakli bi kiz ayni ben tabi iki gun sonra babaya benzemeye basaldo ayyy o sezeryan aksamini sabhaini hatirlamak istemim rabbim herkse herseyin hayirlisini nasip etsin evladin hayirlisini hamileligin hayirlisini dogumun doktorun vs herseyin hayirlisini versin sag saglim buyut emi yavrucani oppp benim icin

arkadaşım sistit olmamak için ilişkiden sonra idrarını yapman lazım hemen kalkmıyorsan bile bi yarım saat sonra kalkıp işemelisin böylelikle korunmuş olursun, başa beladır o ağrı geçmiş olsun
Ja benimde bu ara afedersin vajim kasinio ve batio sol bobregimde agri bende gun asiri iliski oldu ondan sobra oldu bu cok berbat tuvalete gidebiliom bu ne böbrek agrisi anlamadim oramda kasinio banada yardim smear testi yaptirmaktan korkuom da

Sistit yazacaktım sistem diye çıkmış
Meraba 2016 sistit yilimdi diyebilirim. Kullanmadigim ilac antibiyotuk kalmadi. Sogan kuru maydonoz buhari falanda bir ise yaramadi. En sonunda idrar tahlili yerine idrar kültürü ve vajinal kültür vermiştim. Onlar temiz cikinca doktor su içmemekten dedi. Gercekten su icmiyormusum. Gunde 2.5-3 litre su icmeye basladim. Şuan da da bazen hala oluyor yanma doktorum sirkeli suya oturmami tavsiye ediyor. Bence simdilik bekleyin bol su icin daha sonrada regl olursaniz idrar ve vajinal kultur verin sonuca gore de tedavi uygulayin

Sistit ne oluyor cnm ve vajinal kultur ne ven bilmiorumda vende kasinti var ve sol böbregin hafif hafif agri

Sistit ne oluyor cnm ve vajinal kultur ne ven bilmiorumda vende kasinti var ve sol böbregin hafif hafif agri
Sistit idrar yollari enfeksiyonu. Normal idrar tahlili verdigimizde tam olarak enfeksiyon bulunamayabiliyor.. ama idrar kültürü dediğimiz şey idrardaki varsa bakteriyi çoğaltıp hangi bakteri olduğuna bakip üreyip üremediğine falan bakiliyor. Vajinal kültürde kulak pamuğu gibi birşeyler vajina ağzında akıntı örneği alıp onada aynı idrar kulturu gibi bakiliyor. Vajinal kulturde can aciyacak hicbir durum yok. Ama dedigim gibi en basta susuzluk yanma yapar. İdrar yaparken acı verir, az idrar olur ama sık cıkılır falan birde bobrek agrisi varsa bence bakilmali susuz kalmis olabilir vucut bol bol su icilmeli

Bende idral yaparken acimio yanmio su iciorum ama kasinti var mantar galiba o pamukla bakilinca smear demirle bakmiorlarmi hani rahim agzi kanser kontorlldeki gibimi böbregim evet bence susuz yetmio

Ja benimde bu ara afedersin vajim kasinio ve batio sol bobregimde agri bende gun asiri iliski oldu ondan sobra oldu bu cok berbat tuvalete gidebiliom bu ne böbrek agrisi anlamadim oramda kasinio banada yardim smear testi yaptirmaktan korkuom da
canım ben nasıl yardım edebilirim bi hekime gözükmeni tavsiye ederim

yine tam koyulaşmadan silindi gitti çizgim yakalayamıyor muyum 2 aydır yoksa yumurtam mı çatlamıyor, pik olmadan silinmesi buna mı işaret kızlar bilginiz var mı?

yine tam koyulaşmadan silindi gitti çizgim yakalayamıyor muyum 2 aydır yoksa yumurtam mı çatlamıyor, pik olmadan silinmesi buna mı işaret kızlar bilginiz var mı?
Idralle dikkat ediormuusn cnm yada yakalamadin yada yum olmadi catlatma igneylede oluor bilgime göre benimde takibe alinmasi lazim

24 saatte bir mi yapıyorsun? belki tam iki test arasında çatlıyor, o yüzden piki yakalayamıyorsundur. koyuolduğunu gördüğün andan itibaren denemelisin. yoksa çok mu silik görüyorsun hep. o zaman bir doktora gitmende fayda var...

Ağrım dayanılmaz bir hal aldığı için doktora gittim aslında üroloji gidecektim kadın doğuma yönlendirdi acil. Doktor muayene etti vajinal birşey yok ama sistit var dedi. Vajinal ultrason yumurtanın çatlamış dedi. Valla bunu bilmek çok güzeldi gebelik planlıyorum diyince kan testi istedi tabi ki negatif ama daha belli olmaz dedi. Normal ultrason oldum acaba böbreklerde birşey var mı diye yok sanırım. doktor birşey demedi. Vajinal kültür değil ama idrar kültürü verdim. Üç gün sonra çıkacak ona göre antibiyotik verecekmiş. Sanırım adetten sonra kullanmam için.minoset içebilirsiniz dedi.bi de toz bi ilaç verdi gebelikte de kullanılan

Ben mantar oldum galiba öle bi yaniorki sanki tiras olmusum ve kolamya surmusum gibi neyapacam bu ne ya tovbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…