- 20 Mayıs 2010
- 428
- 394
- 303
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.041
Benim daha önceki aylardada pik sadece ber gün olulor bu ay strip test aldım belki de o yüzdan koyulaşmaya başladığında 8 saat arayla yapıyorum24 saatte bir mi yapıyorsun? belki tam iki test arasında çatlıyor, o yüzden piki yakalayamıyorsundur. koyuolduğunu gördüğün andan itibaren denemelisin. yoksa çok mu silik görüyorsun hep. o zaman bir doktora gitmende fayda var...
Canım tedaviylemi oldu bebiş, ben daha önce yakaladım. yine koyu ama C kadar değil yarın atayım fotoğrafınıBen hic yakalayamiyodum cok ugrastim ama olmadi pco varmis bende
Canım tedaviylemi oldu bebiş, ben daha önce yakaladım. yine koyu ama C kadar değil yarın atayım fotoğrafını
Ama ben çok sevindim senin cizginde çok belli nekadar güzel çok mutlu oldum canım ya hosgeldin Kasım annesi hemen hemen aynı olcak tarihlerimzmisss_girl slm canm dogruymus belırtı falan hıkayeymıs gecıkmenın 5.gunu test yaptm ve pozıtıf cıktı cok mutluym ıns saglıklı sıhhatlı kucagımızada alırız.darısı tum olmayanlara olsn ıns
tebrikler cnm çok sevıındım... daha önce test yaptında çıkmadımı niye 5 gün bekledın cnm...
Evet canm aynı olacak nasıpse.yarın doktora gıdıcem ınsAma ben çok sevindim senin cizginde çok belli nekadar güzel çok mutlu oldum canım ya hosgeldin Kasım annesi hemen hemen aynı olcak tarihlerimz
Sagol canm darısı sana olsn.bende troid hastasıym bu arada 9.ayımızda rabbım nasıp ettı umıdını kaybetme canm.hıcbır belırtm yoktu canm o yuzden yoktur dıye bekledmtebrikler cnm çok sevıındım... daha önce test yaptında çıkmadımı niye 5 gün bekledın cnm...
Sagol canm ıns darısı sana olsntebrık ederm cnm cok sevındımmm
Çok çok tebrik ederim canım. Bu ay herkesten güzel haber aldık. Darısı bizlerin başına. 2017 bereketli geldi valla. Nasıl umutlandım şimdi Rabbim bizlere de nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Amın canm cok sagol rabbım sanada ısteyen herkesede nasıp etsn ıns.evet bu ay cogu yakınım hamıle kaldı 2017 bereketlı ınsÇok çok tebrik ederim canım. Bu ay herkesten güzel haber aldık. Darısı bizlerin başına. 2017 bereketli geldi valla. Nasıl umutlandım şimdi Rabbim bizlere de nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Teste goresimi var kiz usg ye girsen bebe el sallayacak kadar buyumus nerdeyse hadi gozun aydin Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin. Ne guzel ya mart ayi bol bebis haberlo gececek anladigim kadariyla cok mutlu oldum devami gelsin hayirlisi ile.
Takvimin yanlis ama 5.haftayi gostermesi lazim tarihi yanlismi girdin duzelt istersen :)misss_girl slm canm dogruymus belırtı falan hıkayeymıs gecıkmenın 5.gunu test yaptm ve pozıtıf cıktı cok mutluym ıns saglıklı sıhhatlı kucagımızada alırız.darısı tum olmayanlara olsn ıns
Amın canm amın cok cok sagol rabbım razı olsn ıns senden.Teste goresimi var kiz usg ye girsen bebe el sallayacak kadar buyumus nerdeyse hadi gozun aydin Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin. Ne guzel ya mart ayi bol bebis haberlo gececek anladigim kadariyla cok mutlu oldum devami gelsin hayirlisi ile.
hımm anladım cnm bende tiroid hastasıyım ilaç kullanalı iki ay oluyor... en son tsh 3,29 çıktı Rabbim inş isteyen her kuluna nasip eder ...senın tsh kaç idi?Sagol canm darısı sana olsn.bende troid hastasıym bu arada 9.ayımızda rabbım nasıp ettı umıdını kaybetme canm.hıcbır belırtm yoktu canm o yuzden yoktur dıye bekledm
Yumurtlama gunune gore gırdm sata gore gırmedm canm.Takvimin yanlis ama 5.haftayi gostermesi lazim tarihi yanlismi girdin duzelt istersen :)
Sata gore hesap yapilir yumurtlamaya degil dr da onu baz aliyor.Yumurtlama gunune gore gırdm sata gore gırmedm canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?