Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bu arada beklenmeyen BAT 22 Mart
Benim daha önceki aylardada pik sadece ber gün olulor bu ay strip test aldım belki de o yüzdan koyulaşmaya başladığında 8 saat arayla yapıyorum

Evet klomen tedavisiyle oldu. Yumurtalarim buyuyup catlamiyor kist oluyordu. Agustosta rahim filmi çekindim temiz cikti sadece pco vardi. Eylul ve ekimde klomen kullandim şukur tuttu
Canım tedaviylemi oldu bebiş, ben daha önce yakaladım. yine koyu ama C kadar değil yarın atayım fotoğrafını

Ama ben çok sevindim senin cizginde çok belli nekadar güzel çok mutlu oldum canım ya hosgeldin Kasım annesi hemen hemen aynı olcak tarihlerimz

tebrikler cnm çok sevıındım... daha önce test yaptında çıkmadımı niye 5 gün bekledın cnm...
Sagol canm darısı sana olsn.bende troid hastasıym bu arada 9.ayımızda rabbım nasıp ettı umıdını kaybetme canm.hıcbır belırtm yoktu canm o yuzden yoktur dıye bekledm

Amın canm cok sagol rabbım sanada ısteyen herkesede nasıp etsn ıns.evet bu ay cogu yakınım hamıle kaldı 2017 bereketlı ıns

Sabirsiz61 slm canm bugun test yaptm ve hamıleyııımmmm ınsaallah teste goreEki Görüntüle 1964574
Teste goresimi var kiz usg ye girsen bebe el sallayacak kadar buyumus nerdeyse hadi gozun aydin Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin. Ne guzel ya mart ayi bol bebis haberlo gececek anladigim kadariyla cok mutlu oldum devami gelsin hayirlisi ile.

Amın canm amın cok cok sagol rabbım razı olsn ıns senden.

Sagol canm darısı sana olsn.bende troid hastasıym bu arada 9.ayımızda rabbım nasıp ettı umıdını kaybetme canm.hıcbır belırtm yoktu canm o yuzden yoktur dıye bekledm
hımm anladım cnm bende tiroid hastasıyım ilaç kullanalı iki ay oluyor... en son tsh 3,29 çıktı Rabbim inş isteyen her kuluna nasip eder ...senın tsh kaç idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…