- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.061
cnm sata göre girecektın tahmını doğum tarihi sata göre hesaplanıyor...Yumurtlama gunune gore gırdm sata gore gırmedm canm.
ben ben ben son iki gün adet olsamda aşılamaya başlasam diye beklıyorum hiç umudum yokkimler bat bekliyorr :)
Ben de bekliyorum beklenmeyen adeti..kimler bat bekliyorr :)
ben ben ben son iki gün adet olsamda aşılamaya başlasam diye beklıyorum hiç umudum yok
Ben de bekliyorum beklenmeyen adeti..
Tamam canm degıstırıym.Sata gore hesap yapilir yumurtlamaya degil dr da onu baz aliyor.
canım maşallah çok sevindim ya aramıza hoşgeldin
aynen canım ne belirtiler bekledik ama hepsi hikayeymiş şimdi bile göğüs sızısından ve hafif kasık ağrısından başka bir şey yok öncesinde bunlar bile yoktu regle 1 hafta kala belirti gözlemliyorduk öncesindemisss_girl slm canm dogruymus belırtı falan hıkayeymıs gecıkmenın 5.gunu test yaptm ve pozıtıf cıktı cok mutluym ıns saglıklı sıhhatlı kucagımızada alırız.darısı tum olmayanlara olsn ıns
bende seni nerden hatırlıyorum diyordum demek burda görmüşümAma ben çok sevindim senin cizginde çok belli nekadar güzel çok mutlu oldum canım ya hosgeldin Kasım annesi hemen hemen aynı olcak tarihlerimz
iz kabak gibide hamilesin iste jadi gozun aydin rabbim saglikli gebelik ve saglicaklada kucaklamayi nasio etsin
Hehe topigim değişti artık amabende seni nerden hatırlıyorum diyordum demek burda görmüşüm
Aynen oyle canm ozellıkle kasık agrısı olur dıyodum ama hıc yok o yuzden ıhtımal verdm grıp olmusum hap ıceyım dıye test yaptm yoksa yıne yapmazdm testı buyuk belıtıler beklıyoz ya hanıaynen canım ne belirtiler bekledik ama hepsi hikayeymiş şimdi bile göğüs sızısından ve hafif kasık ağrısından başka bir şey yok öncesinde bunlar bile yoktu regle 1 hafta kala belirti gözlemliyorduk öncesinde
Amın canm cok sagolK
iz kabak gibide hamilesin iste jadi gozun aydin rabbim saglikli gebelik ve saglicaklada kucaklamayi nasio etsin
Senlede aynıyız canm ovulasyon gunumuz yakındı bırbırıne aramızda ıkı gun fılan vardı.dıger topıgınızı takıp edıyorm sızıncanım maşallah çok sevindim ya aramıza hoşgeldintakvimin 3 haftalık diyor ama erken döllenme galiba testinin maşallahı var benim dün bat günü böyle çıktı
gel canım aramıza senide tabloya ekleyeyimSenlede aynıyız canm ovulasyon gunumuz yakındı bırbırıne aramızda ıkı gun fılan vardı.dıger topıgınızı takıp edıyorm sızın
Evet canm yarın gıderm ancak memelekete geldk esımle ızne.annemde bugun mısafır cagırdı o yuzden yarın bellı olur ınsgel canım aramıza senide tabloya ekleyeyimkan yarın mı vereceksin?
Kiz senin diger kullanici adin neydicanım maşallah çok sevindim ya aramıza hoşgeldintakvimin 3 haftalık diyor ama erken döllenme galiba testinin maşallahı var benim dün bat günü böyle çıktı
Canim 5 gun gecmis artik bence kan verme yarin degilde pazartesi git direkt keseyi gor derim ben sahsen. Yada ozele gideceksen cumarteside olabilir.Evet canm yarın gıderm ancak memelekete geldk esımle ızne.annemde bugun mısafır cagırdı o yuzden yarın bellı olur ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?