Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

aynen canım ne belirtiler bekledik ama hepsi hikayeymiş şimdi bile göğüs sızısından ve hafif kasık ağrısından başka bir şey yok öncesinde bunlar bile yoktu regle 1 hafta kala belirti gözlemliyorduk öncesinde

Aynen oyle canm ozellıkle kasık agrısı olur dıyodum ama hıc yok o yuzden ıhtımal verdm grıp olmusum hap ıceyım dıye test yaptm yoksa yıne yapmazdm testı buyuk belıtıler beklıyoz ya hanı

canım maşallah çok sevindim ya aramıza hoşgeldin takvimin 3 haftalık diyor ama erken döllenme galiba testinin maşallahı var benim dün bat günü böyle çıktı
Senlede aynıyız canm ovulasyon gunumuz yakındı bırbırıne aramızda ıkı gun fılan vardı.dıger topıgınızı takıp edıyorm sızın

Evet canm yarın gıderm ancak memelekete geldk esımle ızne.annemde bugun mısafır cagırdı o yuzden yarın bellı olur ıns
Canim 5 gun gecmis artik bence kan verme yarin degilde pazartesi git direkt keseyi gor derim ben sahsen. Yada ozele gideceksen cumarteside olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…