- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.081
Kiz senin diger kullanici adin neydi
bu ay öğrenenler hep bat geçince test yaptı değil mi
bakEvet canm yarın gıderm ancak memelekete geldk esımle ızne.annemde bugun mısafır cagırdı o yuzden yarın bellı olur ıns
battan 3 gün önce adetinin kaçıncı günüydü ovulasyonun ardndan kc gun gecmstı cnmsolitarywoman dı canım
ben battan 3gün önce yaptım
ovulasyondan sonraki 11. günümdü canım regliminde 28. günüydü. ben normalde 33 günde bir regl olurum ama şubatta 3 gün erken yumurtladım ve döngüm 30a geldibattan 3 gün önce adetinin kaçıncı günüydü ovulasyonun ardndan kc gun gecmstı cnm
O da olabılır devlet hastanesı doktorları ıyı devlete gıderm ama pazartesıde kalabalık olur ya.ayın 18 ıne gerı mardın mıddyata donucez asıl orası onemlı doktor yok orada ne olacak bılmıyorm tek bı ozel hastane varfı o da kapanmısCanim 5 gun gecmis artik bence kan verme yarin degilde pazartesi git direkt keseyi gor derim ben sahsen. Yada ozele gideceksen cumarteside olabilir.
ovulasyondan sonraki 11. günümdü canım regliminde 28. günüydü. ben normalde 33 günde bir regl olurum ama şubatta 3 gün erken yumurtladım ve döngüm 30a geldi
Tebrik ederim cnm darisi bizlere böle diyunca umitlenioz bakalim.sen 9. Aydir deniorsun demisin neler yaptin hormonlarina baktirdinmiydi unutuorum ben yaO da olabılır devlet hastanesı doktorları ıyı devlete gıderm ama pazartesıde kalabalık olur ya.ayın 18 ıne gerı mardın mıddyata donucez asıl orası onemlı doktor yok orada ne olacak bılmıyorm tek bı ozel hastane varfı o da kapanmıs
valla canım varsa belli olur ama geç döllenme falansa görünmeyedebilir ben hiç beklemiyordum öylesine yapmıştımo zmn varsa eger bugun yapsam bende sonc alabılırm belkı, pazara kadar beklmeyı dusunyrm
gec dollenme nasıl oluyorrvalla canım varsa belli olur ama geç döllenme falansa görünmeyedebilir ben hiç beklemiyordum öylesine yapmıştım
Çok sevindimmm saglikla kucagina al insallah
Ja kizlar birsey sircam ivu testi yaptin digital olani cizgi hafif belli ama normalde takvime glre bugun 17.gunum ve yumurtlama ama ovu teste öle degil ben zaten hic cift cizgi görmedim acaba sorun mu var diorum ama progeteronumda iyimis cok iyi hemde dedi ida yumurtlama saglikli oldugunu sölemiormu progeteron lutfen yardim
sen ovulasyonla takip ettin mi canım hangi gün çatladı yumurtan yani koyulaştıktan sonra hangi gün açıldı rengi? ben mesela bu ay erken yumurtladım ve erken döllenme oldu o nedenle bat günümden önce öğrendim ve bat günümde değerim gayet iyiydi. demem o ki geç yumurtladıysan ve fark etmediysen takip etmediysen reglinde ileriye gidecektir ve bebek olsa bile daha kana geçmesi için zaman var demektir.gec dollenme nasıl oluyorr
Sen nasil yaptin pekiO zaman sende yumurtlamayi yakalayamiyorsun doktor takibinde yapsaniz?
sen ovulasyonla takip ettin mi canım hangi gün çatladı yumurtan yani koyulaştıktan sonra hangi gün açıldı rengi? ben mesela bu ay erken yumurtladım ve erken döllenme oldu o nedenle bat günümden önce öğrendim ve bat günümde değerim gayet iyiydi. demem o ki geç yumurtladıysan ve fark etmediysen takip etmediysen reglinde ileriye gidecektir ve bebek olsa bile daha kana geçmesi için zaman var demektir.
cnm ben şimdi adet oldum aslında bu ay ovuyu erken yakalamıştım beklıyordum zaten nasip değilmiş bu aydasabır kızlar hepimizin inşallah hayırlısıyla iyi haberlerini alıcaz
Cnm hayirlisi sen yine cift cizgiyi göruon ben kac ovu yaptim hic yakalamiom olmuo nasil progesteronum iyi cikti sasiriom ins hayirlisi cnm tedaviyide anlatirmisin neler yapilio adim adimcnm ben şimdi adet oldum aslında bu ay ovuyu erken yakalamıştım beklıyordum zaten nasip değilmiş bu ayda
yarına randevu aldım tedaviye başlıyorum inş...
Benim doktor kontrolunde oldu gerci ben ilacta kullandim yumurta çatlama sikintim vardi. Ama senin ilk etapta reglden sonra yumurta takibi yapilabilir. Progesteron iyiyse catlama oluyor demekkiSen nasil yaptin peki
Iste sali randavum var göstercem konusacam progesteron iyi yani yunurtlama saglikli demek degilmi
Hakkinda hayirlisi olsun canim friendly hamile sanirim. İnsallah aşılama sana da vesile olur. Hangi doktora gitmeyi dusunuyorsun?cnm ben şimdi adet oldum aslında bu ay ovuyu erken yakalamıştım beklıyordum zaten nasip değilmiş bu ayda
yarına randevu aldım tedaviye başlıyorum inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?