Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hakkinda hayirlisi olsun canim friendly hamile sanirim. İnsallah aşılama sana da vesile olur. Hangi doktora gitmeyi dusunuyorsun?
cnm aslında sana soracaktım senın doktorun ismi neydi? ben yarın için medipole yedekte olsun diye ama senın doktorun bana daha yakın ... birde medihouse değilmı yanlış hatırlamıyorum?

cnm ben şimdi adet oldum aslında bu ay ovuyu erken yakalamıştım beklıyordum zaten nasip değilmiş bu ayda
yarına randevu aldım tedaviye başlıyorum inş...

tmm canım :/ ben beklıyorum hala bata 2 gun kaldı ... pzar birlikte test yapıcaktık

cnm aslında sana soracaktım senın doktorun ismi neydi? ben yarın için medipole yedekte olsun diye ama senın doktorun bana daha yakın ... birde medihouse değilmı yanlış hatırlamıyorum?
Eski adı beylikdüzü tıp merkezi canım. Doktorum Kamer Özer Tezer. Medihaus şuan ki adı marmaraparkın hemen arkasında kalıyor. Aşılama ile ilgili broşürlerde gördüm ama başarı istatistikleri nasıldır bilemiyorum.. bende sanırım orada doğum yapamayacağım doktorumdan çok memnunum ama hastanede yenidoğan bakım ünitesi yokmuş

cnm aklımda bulunsun değerlendirebılırım... zaten aşılama da şans düşük, çok fazla ümit bağlamak istemıyorum hakkımızda hayırlısı artık...

kızlar ovulasyon testim, çatlamanın olmasına var daha değil mi? emin olamıyorum...

Eklentiler

• IMG_6047.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
Benim doktor kontrolunde oldu gerci ben ilacta kullandim yumurta çatlama sikintim vardi. Ama senin ilk etapta reglden sonra yumurta takibi yapilabilir. Progesteron iyiyse catlama oluyor demekki
Oluorsa hic yakalamiorum görmedim
Peki o takip nasil oluor canim adetten sonra neler beklio bi bilgi verirmisin

Tebrik ederim cnm darisi bizlere böle diyunca umitlenioz bakalim.sen 9. Aydir deniorsun demisin neler yaptin hormonlarina baktirdinmiydi unutuorum ben ya
Hormon yaptırdm canm normaldı.bu ayda olmassa esım gıdecektı doktora.cok sukur gerek kalmadı.ben ıbrahım saracoglunun ıncır havuc kurunu yaptm esımede kecı boynuzu kuru yaptm ıkı ay kullandık canm bunun gunlerı var netten cıkar bakarsan.ama prolaktın yukseklıgı varsa bu kuru uygulayamazsın benım dusuktu uyguladm yaradı cok sukur rabbım vesıle kıldı

Ne guzel ne mutlu ya yasiniz kac cnm cok duygulaniorum böle duyunca

Oluorsa hic yakalamiorum görmedim
Peki o takip nasil oluor canim adetten sonra neler beklio bi bilgi verirmisin
Ben ilaçta kullandığım için süreç farklı sen zaten doktora söylediğinde o da yönlendirecektir. Birde döngüde önemli benim döngüm 29-30 gündü mesela. İlk önce reglin üçüncü günü gittim muayene etti kist miyom birşeyim yoktu. Klomen yazdı kullanmaya başladım 5 günde bitti. Reglin 12. Günü gittim yumurtam büyüyordu 15 mmdi, ultrasonla bakiyor bu arada bazen karindan goremezseler vajinadan bakiyolar. 14. Gün tekrar gittiğimde yumurtam 19 mm di. İki gün sonrasına çatlatma iğnesini yazdı ilişki tarihleri verdi. Sonra ben gitmedim ama istersen bi 2-3 gün sonra yumurta çatlamış mi diye kontrole gidebilirsin yine

Ayniyiz ama ben ins mayista 28 olcam ins yasda gecio diorlar cikmazdayim suanda sol böbregim agrio tatli tatli rahataiz verici neyapacam bilmiom
Canm dayımın kızı 37 yasında hamıle kaldı o yuzden yası stres etme olur ıns.tabıkı ovulasyon testı kullan ben cıft cızgıyı gordum ve 3 gun ust uste ılıskı oldu oyle uyudum kalkıp yıkanmadm bu ay ondan once 40 dakka yatıp dus alıyodum

Cnm 3.gunu adetin nasil bakiorlar ya irda kan man var ai ven baktiramam karinan bakarlar yada deme sonrasi vajinal deme tam bitince neysede

Benim esim önce gidio 10 dakika sonra ben aliom dus namaz kuran okuduugndan ben hemen aliom abdestsiz duramiom bide Allah korusun öle ölcem diye korkuom ondan zaten bu ara heryerim agriyinca ölum korkusu sardi anlamiom Allahpullakim

Benim esim önce gidio 10 dakika sonra ben aliom dus namaz kuran okuduugndan ben hemen aliom abdestsiz duramiom bide Allah korusun öle ölcem diye korkuom ondan zaten bu ara heryerim agriyinca ölum korkusu sardi anlamiom Allahpullakim
Haklısın canm bende namaz kılıyorm ama bu ay ıkı gun sabah namazını kılamadm rabbım affetsn.tabı namazdan sabah namazından oncede abdest alınabılır ama ev cok soguktu doguda oldugumuz ıcın malum dogal gaz yok sohben var erındm valla ne yapaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…