- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.121
Neguzel cnm niyetin kötu degilya ins Rabbim agefer benide unutma duanda ismim fatma benimde insHaklısın canm bende namaz kılıyorm ama bu ay ıkı gun sabah namazını kılamadm rabbım affetsn.tabı namazdan sabah namazından oncede abdest alınabılır ama ev cok soguktu doguda oldugumuz ıcın malum dogal gaz yok sohben var erındm valla ne yapaym
Adasmısız tamam canm ederm ıns. Yok canm 4.ydu ıstemıyolardı suprız oldu unıversıteye gıden kızı vardıNeguzel cnm niyetin kötu degilya ins Rabbim agefer benide unutma duanda ismim fatma benimde ins
Ilk cocugumu 37 yasinda
Bugun 17. Gunum ovu testi silik daha kafayi yiyecemAdasmısız tamam canm ederm ıns. Yok canm 4.ydu ıstemıyolardı suprız oldu unıversıteye gıden kızı vardı
Nasil ounca oluor yas kac olursa olsun biz sabirsizis azBugun 17. Gunum ovu testi silik daha kafayi yiyecem
benım 19. da pik oluyo cnm skma cnaınıBugun 17. Gunum ovu testi silik daha kafayi yiyecem
Ja bu ay yani subatta 32. Gun adet oldum aslinda 17.gun pik ama yok daha agrim varbenım 19. da pik oluyo cnm skma cnaını
Hoş bişey değil ama gerekince baktiriyorsun... Karindan bakiyorlar genelde kiloluysan net goremezse vajinal bakiyolar..Cnm 3.gunu adetin nasil bakiorlar ya irda kan man var ai ven baktiramam karinan bakarlar yada deme sonrasi vajinal deme tam bitince neysede
Ovulasyon testi kullandım... fakat hemen hemen hergün cift cizgi silikte olsa vardı en koyu cizgiler 14. Ve 16. Gün yaptığımda vardi. Ama gebelik olmadi.. ben tam anlayamadım. Çizgilerin ikisininde tam koyu kirmizi olduğu günmü yumurtlamis oluyorum ???
Yok sukur kilom belli olur ozaman sade adet zamani cekinirim yoksa iliskiden kolay diyenler oluor vajinal ultersonHoş bişey değil ama gerekince baktiriyorsun... Karindan bakiyorlar genelde kiloluysan net goremezse vajinal bakiyolar..
Yok sukur kilom belli olur ozaman sade adet zamani cekinirim yoksa iliskiden kolay diyenler oluor vajinal ulterson
Ben beklemiyorum gelmeyesice 22 mart :)kimler bat bekliyorr :)
Benim hem 14. hem de 16. Gün koyuydu 15. gün daha silikti onu anlayamadim... bir gün sonrasi silik olup tekrar koyulmasini anlamadim canimBu testler yumurta buyudugunde oluşan lh hormonunu gosteriyor bize. En koyu oldugu zaman lh hormonu en yuksek duzeyde olmus oluyor, yani yumurta büyümüş oluyor. bu koyulaşmadan sonra ilk silikleşme yumurtanın çatladıgını lh hormonunun düştüğünü gösterir.. yani koyulaşma olduğu günler ve ilk silikleşmeden sonrada 24 saat içinde ilişki olması gebelik ihtimalini arttırıyor
He aman bende birsey sandimKendini kasmazsan hic bisey hissetmezsin parmak ucu kadar anca giriyo vajina agzina o da
Benimde 23 mart cnm duzenli gelirseBen beklemiyorum gelmeyesice 22 mart :)
Bu ay hergun atın buraya arkadaşlar yardımcı olacaktırBenim hem 14. hem de 16. Gün koyuydu 15. gün daha silikti onu anlayamadim... bir gün sonrasi silik olup tekrar koyulmasini anlamadim canim
son 1:)Ben beklemiyorum gelmeyesice 22 mart :)
İnş cnm Rabbim gönlümüze göre versinCnm ben ikimiz kalcaz umitliyim ikimiz vercez ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?