Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım bir önceki ay normalde 30 du
Ama benim adetler düzensiz gibi 28 olduğu 31 32 olduğu da oluyor. Demek ki bu ay Rabbim nasip etmezse bebeği 35 gün olmuş olacak döngüm. Ovulasyonda tam 14 gün sonra adet gerçekleşiyor çünkü. Sen dert etme bu ay gecikme olacak belli ki fark etmez. Devam et testlere Sabirsiz61 de bana demişti ben de kaçırdım sanıyordum devam ettim yakaladım

Tm cnm benimde dusensiz ocakta 30 gun oldu subat 32 burda bilmiom iki gun atlio diorlar 34.gun olur herhalde ozaman pazar yumurtlama biliom bakalim ins yakalarimda

Gozunaydin canim Rabbim omrunu uzun bahtini guzel etsin yavrunun. Vakit ne cabuk geciyor. Darisi bekleyenlerin başına.
Sagol canim aynen öyle allahin mucizesi miniklerimiz dogdular da.buyuyorlar bile masallah hepsine anne olmak isteyen herkes dilerim bu duyguyu yasar

Canım çok sağol sorduğun için çok teşekkür ederim
Uzun zamandır ilk defa giriyorum benim biraz sıkıntılıydı malum 36 haftalık doğunca sarılıkla uğraştım durdum.şu anda gayet iyiye doğru gidiyor çok şükür.rabbim tüm herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkesin de Bi an önce sağlıkla göbüşleri dolsun inşallah

Gozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. O zor gunleri yasamak icin bekliyoruz bence sukret
Canım çok zor günler geçiriyordum hiç giremedim yazamadım.rabbim inşallah en yakın zamanda sana ve isteyen herkese yaşatsın. Olması da olmaması da çok zor. Sevgisi ne kadar büyükse insanın canı da o kadar büyük yanıyor hastalanınca sağlığı bozulunca şu veletlerin. Doğumun 3. Günü bebek sıkıntıya düştü küvöz ihtiyacı oldu yatırmadım sarılık nedeniyle emme refleksi gitti sürekli uyudu ve aynı anda diğer oğlan kırk ateş artık Bi onu acile Bi diğerini Bi kendimi derken resmen tükenmişliğin dibine vurdum. Rabbim herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.yine de binlerce kez şükür ikisi de toparladı.çok yazdım başını ağrıttım dertlenince böyle oluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…