- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.161
Bugun bat gunum test yaptim. Cok hafif bi cizgi mi goruyorum kafayimi yedim acaba teldende cok belli olmuyo belli olsun diye ugrastm boyle :/Eki Görüntüle 1966322
Buharlssma çizgisi ne oluyor cnmCanımçok zorlarsan bi çizgi var ama buharlaşma çizgisi de olabilir, flaşla çeksen bi de inşallah vardır
Bem göruom amaBuharlssma çizgisi ne oluyor cnm
Adet olmazsam 2 gun snra tekrar test ypcmBem göruom ama
Ovulasyonda yakaladin mi canim ovulasyona gore kacinci gunGünaydın herkese. Dün adet olmam lazımdı olmadım. Adete 4 gün kala kanda negatif çıkmıştı. Boşuna ümitlenmym dmi :/ olsaydı çıkardı sanırım..
Kızlar merhaba benim birkaç gündür karnım belim adet olacakmış gibi ağrıyor. Ama normalde ovulasyon 6 martta oldu. Daha çok var. Enfeksiyon yapar mı böyle. Valla sürekli adet bekliyorum lavaboda o derece yani. Karnımda gurultu gazda cabası. Bi fikri olan var mı
Evet canim ilk bebeğin yaş 32 sizin sorun neydi
Sorun bilmiom daha cnm progesteron iyi sukur bugunde gulen yuzu glrdum aksam ins calisma olirEvet canim ilk bebeğin yaş 32 sizin sorun neydi
Bende testi aldim ilk defa deneyeceğim yardımcı olur musun mesela kaçıncı gün başlayacağım testi yapmayiSorun bilmiom daha cnm progesteron iyi sukur bugunde gulen yuzu glrdum aksam ins calisma olir
Döngun kac senik cnm kacirmamak icin 10. Gun basla derim ben mesela daha bugun 20.gun yanip sönen gulen yuzu gördum yami 34. Gun adet olurum diorunBende testi aldim ilk defa deneyeceğim yardımcı olur musun mesela kaçıncı gün başlayacağım testi yapmayi
Evet canım mümkünse bugünü de yarınıda değerlendir bu ay ilkkez 2 gün üst üste yumurtyama günlerinde ilişki oldu, geçen aylarda sadece bir kere olmuştu ve gebelik olmamıştı,Kizlar bugun 20.gunum vee ben yanip sönen gulen yuzu gördun cok mutluyum sanki hamileyim gibi bugun degerlendirmek lazimmi
Evet ben digitaldan aldim iate yanip sönuo test sabahta yapmistim ayni demin de ayni gulen yuz yanip sönuo evet ins olur bugun ne anlami geliorki yanip sönenEvet canım mümkünse bugünü de yarınıda değerlendir bu ay ilkkez 2 gün üst üste yumurtyama günlerinde ilişki oldu, geçen aylarda sadece bir kere olmuştu ve gebelik olmamıştı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?