- 20 Mayıs 2010
- 428
- 394
- 303
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.181
Canım kullanma talimatını okusan? Hiç dijital kullanmadım, yumurtlama olmak üzere diyordur belki sen kullanma tamimatına bakEvet ben digitaldan aldim iate yanip sönuo test sabahta yapmistim ayni demin de ayni gulen yuz yanip sönuo evet ins olur bugun ne anlami geliorki yanip sönen
Ben ovulasyon testi yapmıyorum. Açıkçası işi de şansa bırakmadık yani çok çalıştıkOvulasyonda yakaladin mi canim ovulasyona gore kacinci gun
Ai vardir cnm test yap cikarBen ovulasyon testi yapmıyorum. Açıkçası işi de şansa bırakmadık yani çok çalıştıkbugün de gelmedi adetim ama daha önce olan bişey yani iki üç gün oynuyor. Şöyle de bişey var 4 aydır 31 günde geliyor bugün 33. günüm
Merhaba canım bencede 10. Gün ideal. Mesela 28 günde bir adet oluyorsan 14. Günde ovulasyon gerçekleşir. Ona göre kendini ayarla. Ben bazen daha geç başlıyorum. Normalde 17. Gündü ovulasyonum ama bu ay 21. Gün oldu değişebiliyor yaniBende testi aldim ilk defa deneyeceğim yardımcı olur musun mesela kaçıncı gün başlayacağım testi yapmayi
S sinkar canım Allah yardımcın olsun arkadaşım. Ben de bu ay başlayacağım inşallah. Çok da korkuyorum ama. Anlatır mısın süreci doktorun ne dedi? Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Seninle ben de heyecanlandım şimdi.slm kızlar nasılsınız ben aşılamaaya başladım... iğne vuruluyırum fosmion 75 mg günlük perşembe günü kontrolüm var dua edin bana... :) Rabbim inş nasip eder....
Cnm benim hayirlusiyla ins neler yapiorlar bi anlatirmusin adim adim bende yanip sönen gulen yuzu gördum dun sukurler olsun bi sevindimslm kızlar nasılsınız ben aşılamaaya başladım... iğne vuruluyırum fosmion 75 mg günlük perşembe günü kontrolüm var dua edin bana... :) Rabbim inş nasip eder....
cnm benım problemın yok sebebsiz infertilite yane yaşım 27 eşimin değerleride çok iyi doktor şansınuız yüksek dedi umut verici konuştu tabi herseyi Rabbim bilir... Adetin 3. günü başlamak üzere 6 gün boyunca her gün fosmiton adlı iğne kullancagım perşembe kontrolüm var... Eğer yumurtalar yeterlı büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi vurulacak, 36 saat sonra özel olarak yıkanmış ve hareketli oan spermler seçilip ince bir enfekteyle yumurtaya yakın bir yere bırakılacak...Sonrası Rabbimin ol demesıne bağlı...Allah yardımcımız olsun...Sen adet oldun mu doktora gittnmi? sorun varmı sizde ?
Adetin 3. günü başlamak üzere 6 gün boyunca her gün fosmiton adlı iğne kullancagım perşembe kontrolüm var... Eğer yumurtalar yeterlı büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi vurulacak, 36 saat sonra özel olarak yıkanmış ve hareketli olan spermler seçilip ince bir enfekteyle yumurtaya yakın bir yere bırakılacak...Sonrası Rabbimin ol demesıne bağlı...Allah yardımcımız olsun cnm...Cnm benim hayirlusiyla ins neler yapiorlar bi anlatirmusin adim adim bende yanip sönen gulen yuzu gördum dun sukurler olsun bi sevindim
Ben ovulasyon testi yapmıyorum. Açıkçası işi de şansa bırakmadık yani çok çalıştıkbugün de gelmedi adetim ama daha önce olan bişey yani iki üç gün oynuyor. Şöyle de bişey var 4 aydır 31 günde geliyor bugün 33. günüm
Ben ovulasyon testi yapmıyorum. Açıkçası işi de şansa bırakmadık yani çok çalıştıkbugün de gelmedi adetim ama daha önce olan bişey yani iki üç gün oynuyor. Şöyle de bişey var 4 aydır 31 günde geliyor bugün 33. günüm
Aynen senin gibi bizde de bi sorun yok. Rahim filmi çektirdim geçen ay o da normal sperm testi iyi. Bu ay sistit oldumcnm benım problemın yok sebebsiz infertilite yane yaşım 27 eşimin değerleride çok iyi doktor şansınuız yüksek dedi umut verici konuştu tabi herseyi Rabbim bilir... Adetin 3. günü başlamak üzere 6 gün boyunca her gün fosmiton adlı iğne kullancagım perşembe kontrolüm var... Eğer yumurtalar yeterlı büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi vurulacak, 36 saat sonra özel olarak yıkanmış ve hareketli oan spermler seçilip ince bir enfekteyle yumurtaya yakın bir yere bırakılacak...Sonrası Rabbimin ol demesıne bağlı...Allah yardımcımız olsun...Sen adet oldun mu doktora gittnmi? sorun varmı sizde ?
daha önce yumurta takibimi yapan bir doktor vardı sefaköy medipolde şimdilik onda karar kıldım en azından alıştığım doktor ... aşılama için açıkcası çok fazla doktor araştırıp düşünmedim sonuçta uygulanan tedavi bellı, çok fazla şansta yok... İlk aşılama böyle olsun bakalım sonrasını belkı detaylı araştırırım...
anladım cnm benım eşim 32 yaşında ve 2,5 senedir bekliyorum artık çok fazla beklemek istemiyorum...Aşılamada şansımız sadece %15-20 arası canım çok fazla umutlanmamak lazım... Aslında direk tüp bebeğe geçmek daha mantıklı ama psikolojik olarak tüp bebeğe hazır değilim...Aynen senin gibi bizde de bi sorun yok. Rahim filmi çektirdim geçen ay o da normal sperm testi iyi. Bu ay sistit oldum
Çok geç ovulasyon oldu üstüne sistit. Şuan adeti bekliyorum tabi Rabbim bağşeder de gebelik olur mu bilmiyorum enfeksiyon da vardı. Ayın 20.si gibi bekliyorum olmazsa aşılama. Ama bu kararı almak bile bana zor geldi. İnan bana insan bi tuhaf oluyor madem birşey yok beklemediğim diyordum ama 2 sene oldu. Bi de çevremde evliliğinin altıncı ayında hamile kalanlar olunca aşılama yapıp şansımı demek istiyorum. Senin yaşın daha küçük. Ben 31 oldum eşim 36. Rabbim bize hayırlısını versin çünkü O bilir ancak hayırın nerde oldugunu
dualarımız seninleslm kızlar nasılsınız ben aşılamaaya başladım... iğne vuruluyırum fosmion 75 mg günlük perşembe günü kontrolüm var dua edin bana... :) Rabbim inş nasip eder....
Canım tüp bebek sürecini pek bilmiyorum ama zor bi süreçtir gibi geliyor. Rabbim mecbur bırakmasın. Tedavi sürecinde olanlara güç kuvvet versin. Burda şimdi ismini hatırlayamadım ama bi arkadaşımız ilk aşılamada hamile kaldı geçmiş konulara bakarsın. Yani neden olmasınanladım cnm benım eşim 32 yaşında ve 2,5 senedir bekliyorum artık çok fazla beklemek istemiyorum...Aşılamada şansımız sadece %15-20 arası canım çok fazla umutlanmamak lazım... Aslında direk tüp bebeğe geçmek daha mantıklı ama psikolojik olarak tüp bebeğe hazır değilim...
ewt cnm ilk aşılamada hamile kalan arkadaşlarımız var Rabbim bizzede nasip eder inş... Benımde tüm çocuk isteyen kaderdaşlarım dualarımda... İçimde garip bir heyacan var inş Rabbim hayra çevirir...Canım tüp bebek sürecini pek bilmiyorum ama zor bi süreçtir gibi geliyor. Rabbim mecbur bırakmasın. Tedavi sürecinde olanlara güç kuvvet versin. Burda şimdi ismini hatırlayamadım ama bi arkadaşımız ilk aşılamada hamile kaldı geçmiş konulara bakarsın. Yani neden olmasınBelki sen bana ben de başkasına umut oluruz böylece. Sana dua edicem dilimin döndüğünce. Artık burda hepimiz kaderdaş olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?