- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.201
günaydın cnm nasılsıngünaydın kızlar
günaydın cnm nasılsın
İnşallah canım inşallahewt cnm ilk aşılamada hamile kalan arkadaşlarımız var Rabbim bizzede nasip eder inş... Benımde tüm çocuk isteyen kaderdaşlarım dualarımda... İçimde garip bir heyacan var inş Rabbim hayra çevirir...
bende iyiym cnm aşılama için tedaviye başladım biraz heyacanlıyım :)iyiiym canım saol sen nasılsın
bende iyiym cnm aşılama için tedaviye başladım biraz heyacanlıyım :)
inş cnm :))çok sevındım canım.. umarım bu ay hayırlısıyla bebısın gelcek
tebrikler canım yaa ,çook sevindim..artık bir ben kaldım koca topikte..KızlaaarSabirsiz61 test pozitifff yükleyemiuorum ama pozitif net ,adet günümde
bende istiyom yaa şurada hamileyim yazmak çok istiyorum Rabbim banada nasip eyle inşaallahAyyyyy canım benim bir zamanlar her ay ne ümitler kurardık ne totemler yapardık burda şükür bugünleri de gördük içini ferah tut inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın Rabbim o günleri de gösterecek. Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına çoooook mutlu oldum bugün senden bu haberi alınca
bende istiyom yaa şurada hamileyim yazmak çok istiyorum Rabbim banada nasip eyle inşaallah
Valla dua seansları yapcam oturup listenin başına ,tüp bebek merkezi araştırmaya başlayınca oluyo demekki kızlar yeni taktik bu
bende bende bende varım aşılama olacagım inş bu ay yazmak nasip olur...bende istiyom yaa şurada hamileyim yazmak çok istiyorum Rabbim banada nasip eyle inşaallah
Kan verdinmi bilmiyorum ama 6 gun kala benimde ayni bu sekilde cizgim vardi :)Bugun bat gunum test yaptim. Cok hafif bi cizgi mi goruyorum kafayimi yedim acaba teldende cok belli olmuyo belli olsun diye ugrastm boyle :/Eki Görüntüle 1966322
Hadi insallah vesile olsun hayirlisiyla gelsin bebisin canimslm kızlar nasılsınız ben aşılamaaya başladım... iğne vuruluyırum fosmion 75 mg günlük perşembe günü kontrolüm var dua edin bana... :) Rabbim inş nasip eder....
ayyy inş canım ... mÜJDELI HABERİ VERirim inş :)Hadi insallah vesile olsun hayirlisiyla gelsin bebisin canim
inşallah bat nzaman cnm,ayyy inş canım ... mÜJDELI HABERİ VERirim inş :)
Orasıda güzel bir hastane canım . Şerife Tubaya gidiyordun galiba sen, bende dün karın ağrısı şikayetiyle ayşegül hanıma gittim. Memnun kaldim ilgiliydidaha önce yumurta takibimi yapan bir doktor vardı sefaköy medipolde şimdilik onda karar kıldım en azından alıştığım doktor ... aşılama için açıkcası çok fazla doktor araştırıp düşünmedim sonuçta uygulanan tedavi bellı, çok fazla şansta yok... İlk aşılama böyle olsun bakalım sonrasını belkı detaylı araştırırım...
cnm buğün beşinci günüm aşılama olacagım iğne vuruluyırum 3 günden beri... benım hesaplarıma göre bat 6 nisan ... daha epey bir var anlıyacagın... :))inşallah bat nzaman cnm,
Kan verdinmi bilmiyorum ama 6 gun kala benimde ayni bu sekilde cizgim vardi :)
aslından başka bir doktora gidecektım ama aşılamayı sadece şerife hoca yapıyor birde yum takıbı içinde ona gidince yenı doktor arayışına girmedım fena değil ilgili sen sorunca cevap veriyor yoksa pek konuşmuyor doktorum... 950 ti istediler ... ama muane ücreti uygun ilaçlar içinde rapor çıkardı hastane... iğneler sadece 70 tl tutttu çok şaşırdım açıkcası :))Orasıda güzel bir hastane canım . Şerife Tubaya gidiyordun galiba sen, bende dün karın ağrısı şikayetiyle ayşegül hanıma gittim. Memnun kaldim ilgiliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?