- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.221
Kedidir kediiiSol tarafımda sabahtan berı bır sızıldama var hayırlısı kızlaaarrrr
Hahah o kediyi bi yakalarsammmmKedidir kediii
testim yok canim aksam bey getirsin sabah yapayim diye düşündüm ama cok su tüketiyorum aksam dogru göstermez sanirimAyyy yap tabi deli kiz ne bekliosun hatta sabahi bekleme 1~2 saat tut idrari simdi yap sen once su test isini hallet ovuyu sonra konusuruz :))
Benim 1 tane yumurtam oluyor oda bazen saglikli olmuyor sanirim o yuzden onu besiye çekiyoruz senin gibi sansli degilim demekki :))Ben hiç bısey kullanmıyorum canım dogal yada ilaç hersey kendı seyrınde oluyo rahattt
Clearblue Dijital olanı var haftasını söylüyor biraz pahalı bir test o paraya siz turkiyede kan testi yaptirirsiniz :))testim yok canim aksam bey getirsin sabah yapayim diye düşündüm ama cok su tüketiyorum aksam dogru göstermez sanirim
Onemli degil ovu yapmican sonucta idrari 2 saat tut yeter su tuketmen onemli degil hem zaten adet 3 gun gecmis sabah idrari bile sart degil :)testim yok canim aksam bey getirsin sabah yapayim diye düşündüm ama cok su tüketiyorum aksam dogru göstermez sanirim
Turkiyede KKi doktorlar herşeyi söylüyor biz burda yumutluyormuyuz onu bile söylemiyorlar:)))Benim 1 tane yumurtam oluyor oda bazen saglikli olnuyor sanirim o yuzden onu besiye çekiyoruz senin gibi sansli degilim demekki :))
Ayyy rahatladim bi biziz saniyodum
tamam canım aksam yazarımOnemli degil ovu yapmican sonucta idrari 2 saat tut yeter su tuketmen onemli degil hem zaten adet 3 gun gecmis sabah idrari bile sart degil :)
Sakin netlestirmeden baslama once bi adeti gor hamilesindir belkisogan kürüne baslamak istiyorum ama sogan kürüne simdiden başlasam sıkınti olur mu ki adet olunca mı başlayayim sizce
Bak esinde testi alip gelecek beraber cift cizgiyi gorursunuz inşallah herifinin kiymetini biltamam canım aksam yazarım
Oda olacak inşallah hayirlisiyla tez zamandaah birde bebiş gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?