- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.221
cnm sabah bence kan ver hamıle olabılırsın hayalet çizgi var çünkü...kan vermedim canım bat günü yapmıştım öyle çıkmıştı bat cmartesiydi , 2 gün geçti üzerinden daha adet olmadım ama testte yapmadım beklıyorum
su buharlasma cızgısı muhabbetı aklımı karıstırdı cok cnm kan verıpp uzulmek ıstmyrmcnm sabah bence kan ver hamıle olabılırsın hayalet çizgi var çünkü...
Erken gebelik testi degil mi o test ?su buharlasma cızgısı muhabbetı aklımı karıstırdı cok cnm kan verıpp uzulmek ıstmyrm
cnm benım çok tecrübem yok açıkcası ama genellıkle buı kadar slikte çıksa birçok kadının gebe olduğunu okudum topikten... sen bilirsin içinden nasıl gelıyorsa öyle davran...su buharlasma cızgısı muhabbetı aklımı karıstırdı cok cnm kan verıpp uzulmek ıstmyrm
evet canım erken gebelik testiErken gebelik testi degil mi o test ?
Benimde ayni siliklikteydi simdi testi buldurtma bana git kan ver :)evet canım erken gebelik testi
hehehee :) tamam canım :) kımyasaldan tam 3 ay snra senın gıbı tutarmı dersın :))Benimde ayni siliklikteydi simdi testi buldurtma bana git kan ver :)
Neden olmasin bence tutmus bile :)hehehee :) tamam canım :) kımyasaldan tam 3 ay snra senın gıbı tutarmı dersın :))
İnşallah yaaaAi vardir cnm test yap cikar
Haklısın canım beklemek en iyisi Allah utandırmasınO zaman bat terimi kullanmak yanlıs olur. 35. Güne kadar bekle bence. Ya geç yumurtladin ya hamilesin yada bu ay yumurtlamadin karşimiza üç seçenek çikiyor. 35. Gün test yap inşallah vardir kuzum. Ama yoksa da hemen doktora gidersin bakalim durum ne diye
bekle az, benim hep çizgi çıkıyor erken gebeliktetestinde bile birinde çok belirgindi gününü bekle.su buharlasma cızgısı muhabbetı aklımı karıstırdı cok cnm kan verıpp uzulmek ıstmyrm
hadi güzel haberler verirsin inşaallah..cnm buğün beşinci günüm aşılama olacagım iğne vuruluyırum 3 günden beri... benım hesaplarıma göre bat 6 nisan ... daha epey bir var anlıyacagın... :))
Gunu gecmis zatenbekle az, benim hep çizgi çıkıyor erken gebeliktetestinde bile birinde çok belirgindi gününü bekle.
buzmavileylak bak bu benim testim ve o testte bana goz kirpan minnagin parmaklari.
Kan ver kaaan duygulan diye atmadim resmi hem bak bu bile hamilelik belirtisi :)))ya canımmm( cok duygulandım cok guzel maşallah :)
:d hehehe tmm canım verıcemKan ver kaaan duygulan diye atmadim resmi hem bak bu bile hamilelik belirtisi :)))
Çok güzel bir fotoğraf yaaa maşallah prenseseebuzmavileylak bak bu benim testim ve o testte bana goz kirpan minnagin parmaklari.
cnm iğneyi hastanede vuruluyorum bazıları kendisi vuruyor ama ben kendime güvenemedım bu konuda... aşılama işlemi ağrısız cnm korkulacak brşey yok ... inş senınde güzel haberlerini alırz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?