- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.241
Merak etme ben de varımbende istiyom yaa şurada hamileyim yazmak çok istiyorum Rabbim banada nasip eyle inşaallah
O minnacık parmakları yerim ben. Maşallah. Allah nazarlardan saklasınbuzmavileylak bak bu benim testim ve o testte bana goz kirpan minnagin parmaklari.
Beklioz hadi cnm insSimdi ormal test yapicam sabah ilk idrarlada erken trst yapicam
Kiz belli iste gözun aydin cok sevindim nezamandir ugrasionuz
Gayet net görünüyor bence.
Kiz belli iste gözun aydin cok sevindim nezamandir ugrasionuz
Ins yarin kan ver bence ona göre hareket edersin hormon test falan ettirdinmi sen yada neler uyguladin6 ay falan cnm 2 ay once kımyasal gbelık olmustu ınsallah bu hayırlısıyla buyur
Hormon testlerimi yaptirmistim. Folik asit kullandim sadece. Gecen ay ovu takibi fln yaptim olmadi yinede bu ay hicbisey yapmadim ovu takibidr yapmadim iliskide sadece bikere oldu uzerine dusmedim yoruldum biraz ama nasip olcagi varsa oluyo baksana tek iliskiyle:/Ins yarin kan ver bence ona göre hareket edersin hormon test falan ettirdinmi sen yada neler uyguladin
Gozunaydin kan ver tescille sonucu :)
Saol cnmmGozunaydin kan ver tescille sonucu :)
Ne bir iliskimi bu ay vallami evet ya iste bak yine mujize daha umitlenioruz esin sperm verdimi kontrol icin Allah icinHormon testlerimi yaptirmistim. Folik asit kullandim sadece. Gecen ay ovu takibi fln yaptim olmadi yinede bu ay hicbisey yapmadim ovu takibidr yapmadim iliskide sadece bikere oldu uzerine dusmedim yoruldum biraz ama nasip olcagi varsa oluyo baksana tek iliskiyle:/
Canim benimde 28 ya da 29.gunde degisiyor yine de 10.gunde mi baslayayimDöngun kac senik cnm kacirmamak icin 10. Gun basla derim ben mesela daha bugun 20.gun yanip sönen gulen yuzu gördum yami 34. Gun adet olurum diorun
Vermedi cmm doktor istemedi hicNe bir iliskimi bu ay vallami evet ya iste bak yine mujize daha umitlenioruz esin sperm verdimi kontrol icin Allah icin
Bence baslaCanim benimde 28 ya da 29.gunde degisiyor yine de 10.gunde mi baslayayim
Ja neguzel ama vir iliski demekki Rabbim ol derse olur kan ver yarin insVermedi cmm doktor istemedi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?