- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.261
Ja neguzel ama vir iliski demekki Rabbim ol derse olur kan ver yarin ins
Sonrasında her gün mu yapacağım testiBence basla
Hergun ilk idrale ben öle yapiom bide aksam 8 de yap bence kacirmamak icinSonrasında her gün mu yapacağım testi
Gördunmu bende öle yirtiniom iki gunde oslun diye dustan donuorumöyle cnm gecen ay 2 gunde bır ılıskı olmustu olmadı bu ay sadece tek ılıskı oldu
İnşallah yarın kan testin de güzel çıkar. Rabbim yüzünü güldürsünöyle cnm gecen ay 2 gunde bır ılıskı olmustu olmadı bu ay sadece tek ılıskı oldu
Canım sen dokuzu gibi de başlayabilirsin. Ovulasyon testi ile birlikte gelen bi kağıt var ona da bir bak. Döngüye göre ne zaman başlaman gerektiği yazar. Kullanma talimatı bir nevi. Bir de ilk idrar ile bakılmaz genelde zaten yazması lazım o kağıtta. Sabah on gibi mesela akşamda beş altı gibi yapıyorum ben. Sen de kendine göre bir düzen oluşturun. Tabi inşallah ilk aydan hemen hamile kalırsın:)Canim benimde 28 ya da 29.gunde degisiyor yine de 10.gunde mi baslayayim
cnm daha bellı olmuş bence artık kan vermelısın :)
cnm zamanı gelınce olucak inş üzülme fazla
Suan hastanedeyim konusma var dua edin ins bir sorun yokturinş cnm bende inanıyorum :)) perşembe günü kontrolüm var benım hayırlısı artık :))
Benim digital ilknidralle yaziordu ondan öle dedim bende tam bilmiom yeniyim daha iki gun önce gulen yuzu glrdun hahaha suandada hastanedeyin dua edin kizlarCanım sen dokuzu gibi de başlayabilirsin. Ovulasyon testi ile birlikte gelen bi kağıt var ona da bir bak. Döngüye göre ne zaman başlaman gerektiği yazar. Kullanma talimatı bir nevi. Bir de ilk idrar ile bakılmaz genelde zaten yazması lazım o kağıtta. Sabah on gibi mesela akşamda beş altı gibi yapıyorum ben. Sen de kendine göre bir düzen oluşturun. Tabi inşallah ilk aydan hemen hamile kalırsın:)
inş cnm herşey olumludur bizide haberdar edersin...Suan hastanedeyim konusma var dua edin ins bir sorun yoktur
İnşallah verilen olur canımslm kızlar nasılsınız ben aşılamaaya başladım... iğne vuruluyırum fosmion 75 mg günlük perşembe günü kontrolüm var dua edin bana... :) Rabbim inş nasip eder....
Canım ben de Nisanda düşünüyorumcnm benım problemın yok sebebsiz infertilite yane yaşım 27 eşimin değerleride çok iyi doktor şansınuız yüksek dedi umut verici konuştu tabi herseyi Rabbim bilir... Adetin 3. günü başlamak üzere 6 gün boyunca her gün fosmiton adlı iğne kullancagım perşembe kontrolüm var... Eğer yumurtalar yeterlı büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi vurulacak, 36 saat sonra özel olarak yıkanmış ve hareketli oan spermler seçilip ince bir enfekteyle yumurtaya yakın bir yere bırakılacak...Sonrası Rabbimin ol demesıne bağlı...Allah yardımcımız olsun...Sen adet oldun mu doktora gittnmi? sorun varmı sizde ?
cnm inş senınde vesilen olur perşembe günü saat 15:00 randevum var çok heyacanlıyım :))Canım ben de Nisanda düşünüyorum
Canım inşallah herşey güzel olurSuan hastanedeyim konusma var dua edin ins bir sorun yoktur
Olsun inşallah artık ya. Ben de heyecanlıyım senin için :)cnm inş senınde vesilen olur perşembe günü saat 15:00 randevum var çok heyacanlıyım :))
inş müjdelı haberle gelırımde umut olurum sanada :))Olsun inşallah artık ya. Ben de heyecanlıyım senin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?