- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 33
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.281
cnm korkulacak hiçbirsey yok rutin muane gibi :) yazarsın bize sonucu...Kızlar 1-2gündür giremiyordum şuan rahim filmi için beklemedeyim dua edin bana korkuyorumda
Yazarım tabi canım pek anlayamadım okuyamadım sende tedaviye mi başladın ne yaptıncnm korkulacak hiçbirsey yok rutin muane gibi :) yazarsın bize sonucu...
ewt cnm aşılama için tedaviye baladım günlük iğne vuruluyorum perşembe günü kontrolüm var benım de :))Yazarım tabi canım pek anlayamadım okuyamadım sende tedaviye mi başladın ne yaptın
canım benim Rabbim en yakın en hayırlı zamanda nasip etsin hamileyim haberini yazmayı dualarım sizinlebende istiyom yaa şurada hamileyim yazmak çok istiyorum Rabbim banada nasip eyle inşaallah
ewt cnm tüpler açık çok sevındım senın adına :))Eki Görüntüle 1967553
Ayyyyy hadi inşaallah canım duamdasın bende çıktım çok şükür ağrım sızım olmadı tüplerde açık gözüküyor
cnm çok sevındım artık sabırla bekleme zamanı :)Kizlar sanki hamileymisim gibi mutluyum hic bir sorun yok hersey yolundsymis hormonlarim doktor dediki bu seyle hamile kalman lazim dedi yine randavu var esim icin asilama falan herseyi anlatti yavassa spermler nasil asilama yapilio anlatti
Teşekkür ederim canım benim inşaallah arka arkaya hamiş haberleri veririzewt cnm tüpler açık çok sevındım senın adına :))
inş cnm hsg den sonra 4 ay çok önemlı çok iyi değerlendir hamile kalman yüksek ihtimal... :)Teşekkür ederim canım benim inşaallah arka arkaya hamiş haberleri veririz
Kız değerlendirmem miiii eşim bu ay yoktu önümüzdeki ay sabah akşam Allah ne verdiyse artıkinş cnm hsg den sonra 4 ay çok önemlı çok iyi değerlendir hamile kalman yüksek ihtimal... :)
Kız değerlendirmem miiii eşim bu ay yoktu önümüzdeki ay sabah akşam Allah ne verdiyse artıkvalla sende hep duamdasın inşaallah olacak bu sefer
İnşaallah canım bize kalsa dünden razıyızSabirsiz61 slm canm benım ve S sakyuz friendlyfriendly nın nazar boncukları yoookkkk .bızde hamısıızz.kızlaaarrr haydın lısteyı tumleyelım 100 kısıden 70 ı ya hamıs ya da anne darısı 30 kısıye olsuunnn gelın arkamızdan
Canım merhaba doktora gittin mi sen keseyi gördün mü ben yarın gitcm görmeye çok heycanlıym da. Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsnSabirsiz61 slm canm benım ve S sakyuz friendlyfriendly nın nazar boncukları yoookkkk .bızde hamısıızz.kızlaaarrr haydın lısteyı tumleyelım 100 kısıden 70 ı ya hamıs ya da anne darısı 30 kısıye olsuunnn gelın arkamızdan
Birde kan değerin kaç çıktı seninSabirsiz61 slm canm benım ve S sakyuz friendlyfriendly nın nazar boncukları yoookkkk .bızde hamısıızz.kızlaaarrr haydın lısteyı tumleyelım 100 kısıden 70 ı ya hamıs ya da anne darısı 30 kısıye olsuunnn gelın arkamızdan
sagol cnm benim. Amin inşaallah..canım benim Rabbim en yakın en hayırlı zamanda nasip etsin hamileyim haberini yazmayı dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?