Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım merhaba doktora gittin mi sen keseyi gördün mü ben yarın gitcm görmeye çok heycanlıym da. Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsn
Yok canm gıtmedm ben de yarın gıtcem ıns keseyı goruruz.kan yaptırmadm canm testım bu 5 gun once yapmıstm

Kizlar adetime yedi gun var ama ovulasyon testinde tekrar silik ikinci cizgi cikmaya basladiii tekrardan mi yumurtluyorum :/

Kızlar merhaba. Bie haftadır herkes bana hamile misin diye soruyor. Doktora felan da gittim ya ondan mı acaba. Ama doktora gittiğimi bilmeyenler bile AA sen hamile değil misin diyorlar. Acayip yükseldi yani:) Hamile arkadaşlar ya da bir bilen varsa söylesin. Kendimi hamile gibi acayip mutlu hissediyorum bazen. Bu hayra alamet midir. Ara ara karnımda bakmaları var. Psikolojik sanırım. Soranlara yok hamile değilim inşallah demekten yoruldum ve korkuyorum şimdi herkes bana aaa bak hamile kalamıyorum gözüyle mi bakacak yani... Kafam allak bullak

Uzulme cnm.ilk aralar banada öle diorlardi jatta simdi camiye sohbete gitsem yokmu daha tedavi oluonmu soran bile var imtihan oldugun bazilari habersiz

Bugun gitimya doktora kizlar prolaktine dusmus sukur progesteron 58 sukur yumurta rezervem 8 oda iyi dedi ama fsh 19 ih 9 öke birsey bunlar nedemek bidaha alcak kan 2.gunu adetim ama.bu durumda hamile kaöirsin dediyani hersey iyi dedi anlamadim

Ömrüm yetecek mi acaba. O günleri hiç göremicem ben. Hiç umudum yok hiç.. hayatımı çocuksuz yaşamaya alıştırmaya çalışıyorum...
Bir sorununuz var mi?
Ne kadar negatifsin, anliyorum üzgünsün mutsuzsun. Bende yaşadım 21 ay.. ama 22. Ayımda aldım mutlu haberi.
Rahmi olmayan insanlar var. Gencecik yaşta rahim kanseri olanlar var. Hiç spermi olmayan erkekler var.var da varr..
Yeterki Allah istesin tek bir damladan bir can olur. Sen duanı eksik etme, umudunu kaybetme.. illa olacakmış gibide bağlanma, hiç olmayacakmış gibi hayatıda kendine zindan etme..

Çok teşekkür ederim bu mesajın için sanırım haklısın. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu Aralık'ta. Bende görünürde bişey yok ama film falan çekilmedi tüplere bakılmadı hiç istemedi doktorum. Çok zorlu bir süreç bu. İstiyoruz hepimiz ben eşim ailem eşimin ailesi.. çok istediğimiz için bu hayal kırıklığı. Yoksa bende biliyorum daha erken olduğunu. Hemde çok iyi biliyorum öyle ki evlenmeden önce hep diyordumki iki yıla kadar bebek yapmıcam evliliğimin hayatımın tadını çıkarcam. Gel gör ki hiç korunmadan iki yıl dolmak üzere kader işte.. benim yaşım 22 eşimin 31.. üstüme gelmiyorlar ama bu konu sürekli gündemde. Bugün yeter dedim eşime. Bana bebek deme gelecekse hoşgelir gelmicekse onsuz da yaşayabiliriz. Ben bişey demiyorum ki zaten dedi ama o benden çok istiyor biliyorum..

Biz istiyoruz. Gün gelir herkes ister. Ama veren Allahtır. Pazardan elma alır gibi olmuyor işte. Kimisi hemencik kaliyor daha evlendigi gece, kimisininde sınavı oluyor. Duadan vazgeçme sen. Ama tavsiyem madem iki yila yaklasti rahim filmi cekinmen ve doktor takibinde yumurtlama takip etmen. Bu ay geciktinde madem. Ya stresten geciktin ya da yumurta catlamadi arastirmalisin

Biz istiyoruz. Gün gelir herkes ister. Ama veren Allahtır. Pazardan elma alır gibi olmuyor işte. Kimisi hemencik kaliyor daha evlendigi gece, kimisininde sınavı oluyor. Duadan vazgeçme sen. Ama tavsiyem madem iki yila yaklasti rahim filmi cekinmen ve doktor takibinde yumurtlama takip etmen. Bu ay geciktinde madem. Ya stresten geciktin ya da yumurta catlamadi arastirmalisin

Yasin coookk genc biz inancli insaniz olmayanlarda var bebekleri nasil yasior bizim tanidik neler yaptilar tup zutmadi bu imtihan ben hocamla cook konustum kimi böle kimi hastalikla kimi sunla imtugan bu dunya ebedi degilahirette cektigimiz sikintilarin mukafati var bunlari dusun neolur bende sen gibiydim taki umreye gidene tek

Ömrüm yetecek mi acaba. O günleri hiç göremicem ben. Hiç umudum yok hiç.. hayatımı çocuksuz yaşamaya alıştırmaya çalışıyorum...
cnm daha dur hemen bu kadar ümitsizliğe kapılma daha yenı sayılırsın sen, kaç sene bekleyen çiftler var Rabbim elbette en hayırlı olanı en iyi zamanda verecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…