- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.321
cnm kan testi yaptır ancak o zaman anlarsan belkı testte bir sıkıntı vardır çünkü çizgin çok silikti...Bilmiyorum ki canim. Anlarim yarin test yaparim yada direk kan veririm
canım benim testlerde hem pozitif çıkıyor ama neden bilmiyorum reglin geçmişmydiçünkü bu 2.ci canım. 2 ay oncede kımyasal olmustu yıne oluyor. testler pozistif cıkıyor ama adet oluyorum
reglden 5 gün önce mi geçtikten sonra mı yaptın?Yok canm gıtmedm ben de yarın gıtcem ıns keseyı goruruz.kan yaptırmadm canm testım bu 5 gun once yapmıstm Eki Görüntüle 1967627
canım benim testlerde hem pozitif çıkıyor ama neden bilmiyorum reglin geçmişmydi
regl ye 3 4 gün kala bariz koyulıkta pozitifi gören varmı? testi aldım ama 4gün erken diye yapmıyorum.
benim geçtiğimz aylardaki idrar testlerini görsen 2 tanesi çok net pozitif ti ama sanırım testlerden kaynaklı hatalı.bence yap
benim geçtiğimz aylardaki idrar testlerini görsen 2 tanesi çok net pozitif ti ama sanırım testlerden kaynaklı hatalı.
msj geçmişimden bulabilirsin silmişim hep telden.varmı elınde gostersene canım. ben valla 4 farklı marka ıle yaptm
evet cnm, yapınca yazarım bata var gerçi daha ama benim bazen 27. gün bazen 28 bazen 29,30 günlerde olabiliyor ama 30 geçmez.takvimden takip ediyorum ve 29.günü baz alıyorum.yapcakmısn bugn test
Canım testi yaptım ,şuan için negatif ...muhtemelen yok. Ama tabi gününü beklemek adetten ...yapcakmısn bugn test
Canım testi yaptım ,şuan için negatif ...muhtemelen yok. Ama tabi gününü beklemek adetten ...
Regl 5 gun gecıkınce yqptm canmreglden 5 gün önce mi geçtikten sonra mı yaptın?
Gozunaydin canim pitpitlarinida duyacaksin hayirlisi ileSabirsiz61 slm canm kesemızı gorduk bugun gayet ıyı dedı ıkı hafta sonraya kalp ıcın cagırdı 5+5 mıs bebısım
Amıınn ıns duyarm hayırlısıylaGozunaydin canim pitpitlarinida duyacaksin hayirlisi ile
Cok cok sılık var gıbı ama en ıyısı bat gecınce yapmak.bugun adetım gecelı 11 gun oldu yenı gıttım doktora daha bu ıs sabır ısı bıraz canmSon durum budur
Test senin testin olunca susuyorum canim :)))Son durum budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?