Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cok cok sılık var gıbı ama en ıyısı bat gecınce yapmak.bugun adetım gecelı 11 gun oldu yenı gıttım doktora daha bu ıs sabır ısı bıraz canm
ben çook sabırsızım yaaa koyulaşmış tekrar atacağım bakın.Senide tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.

Canım yumurtanın çatlamıştır ondan silik çıkmıştır.
Ya sabah clear blue yaptim yanip sönen gulen yuz du
Ve fsh ve Lh yuksek cikmis az ama digerleri progesteron Amh hepsi basallah iyi österogen mi ne oda ama bu ikizi az yuksek dedi adrtim 2. Gunu yine vercen dedi ama bu degerlede hamile kala bilirsin dedi bu fsh ve Lh yuksek nedemek

Bu arada kizlar AMH 8,kusur yani 0, olan menopoz dedi rezerve yok demek benim sukur 8 ama fsh iste mirelimu bozdu yine gudecekmisim kafayi yicem yardim

Ben yurt dışında yaşıyorum bir Arap ülkesinde. Burda doktorlar iyi değil kaç kere olaylar yaşadık. Bunlar bir yana her şey çooook pahalı yetiştiremiyoruz. Bir netice alacağımı bilsem koyarım o parayı ama güvenmiyorum doktorlara. İşte bunun için eşimle geçtiğimiz aylarda Türkiye ye gittik o sırada ameliyat olması gerektiğini öğrendik ameliyat oldu bende muayene oldum ama rahim filmini hiç düşünmedim. Keşke yaptırsaydım çok pişmanım. Türkiye'nin taşına kurban olayım yumurtlamayı da takip edemiyorum internetten getirtmek için banka hesabımı kredi kartı mı lazım bilmiyorum onlar yok bende. Öyle işte çaresizce bekliyorum. Birdaha Türkiye'ye ne zaman giderim hiç bilmiyorum...

Çok haklısın bir anlık bir üzüntü ile neler düşünüp neler söyledim tabiki inancımız sonsuz bende umreye gitmek istiyorum aslında yakınım da ama kısmet inşallah diyelim Allah hepimizin dualarını kabul etsin.. birdaha kendimi bırakmıcam.. bu ay üzüldüğüm gibi üzülmicem..

cnm daha dur hemen bu kadar ümitsizliğe kapılma daha yenı sayılırsın sen, kaç sene bekleyen çiftler var Rabbim elbette en hayırlı olanı en iyi zamanda verecektir...
Çok teşekkür ederim sizlere iyiki varsınız. Sizleri birer abla kardeş belledim bir aile gibi görüyorum. Ben yalnız yaşadığım için kimseyle konuşamıyorum. Duygularımı gerçek anlamda ifade edebildiğim tek yer burası. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...

Evet bende hollandada yasiom almanya gubu degil kontrol bile etmiorlar chek up turkidede yapturcam daha iyi agrim oluor senede kanser muayne mecburuz ama burda yapmiorlar iste bende almanyaya gudince parali olcam Allah baska dert vermesin hastalik vermesin cnm

Selam kizlar bi sorum olacak 5. Hafta gebeligim var gecen hafta yerlesme lekeleri yasadim onlar kesildi ama bu hafta bugun belli belirsiz bi pembe leke geldi cok az endiseleniyorum sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…