- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.341
inşaallah bu ay benide yanıltır da bu sefer yüzümü güldürür..Test senin testin olunca susuyorum canim :)))
ben çook sabırsızım yaaa koyulaşmış tekrar atacağım bakın.Senide tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.Cok cok sılık var gıbı ama en ıyısı bat gecınce yapmak.bugun adetım gecelı 11 gun oldu yenı gıttım doktora daha bu ıs sabır ısı bıraz canm
Benimkinide bakin kizlarben çook sabırsızım yaaa koyulaşmış tekrar atacağım bakın.Senide tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
Canım yumurtanın çatlamıştır ondan silik çıkmıştır.Benimkinide bakin kizlar
Ya sabah clear blue yaptim yanip sönen gulen yuz duCanım yumurtanın çatlamıştır ondan silik çıkmıştır.
Burda belli cnm belki vardir bide digital yaosana cnm onda tam garantiSon durum bu bata 4 varr.
Regliyi bekliyim diyorum daha once hayalkirikliklarim var yaa.Burda belli cnm belki vardir bide digital yaosana cnm onda tam garanti
Kan ver beklemeden cnm benim ki ne peki su fsh ve Lh az yuksek neoluorRegliyi bekliyim diyorum daha once hayalkirikliklarim var yaa.
Ben yurt dışında yaşıyorum bir Arap ülkesinde. Burda doktorlar iyi değil kaç kere olaylar yaşadık. Bunlar bir yana her şey çooook pahalı yetiştiremiyoruz. Bir netice alacağımı bilsem koyarım o parayı ama güvenmiyorum doktorlara. İşte bunun için eşimle geçtiğimiz aylarda Türkiye ye gittik o sırada ameliyat olması gerektiğini öğrendik ameliyat oldu bende muayene oldum ama rahim filmini hiç düşünmedim. Keşke yaptırsaydım çok pişmanım. Türkiye'nin taşına kurban olayımBiz istiyoruz. Gün gelir herkes ister. Ama veren Allahtır. Pazardan elma alır gibi olmuyor işte. Kimisi hemencik kaliyor daha evlendigi gece, kimisininde sınavı oluyor. Duadan vazgeçme sen. Ama tavsiyem madem iki yila yaklasti rahim filmi cekinmen ve doktor takibinde yumurtlama takip etmen. Bu ay geciktinde madem. Ya stresten geciktin ya da yumurta catlamadi arastirmalisin
Çok haklısın bir anlık bir üzüntü ile neler düşünüp neler söyledim tabiki inancımız sonsuz bende umreye gitmek istiyorum aslında yakınım da ama kısmet inşallah diyelim Allah hepimizin dualarını kabul etsin.. birdaha kendimi bırakmıcam.. bu ay üzüldüğüm gibi üzülmicem..Yasin coookk genc biz inancli insaniz olmayanlarda var bebekleri nasil yasior bizim tanidik neler yaptilar tup zutmadi bu imtihan ben hocamla cook konustum kimi böle kimi hastalikla kimi sunla imtugan bu dunya ebedi degilahirette cektigimiz sikintilarin mukafati var bunlari dusun neolur bende sen gibiydim taki umreye gidene tek
Çok teşekkür ederim sizlere iyiki varsınız. Sizleri birer abla kardeş belledim bir aile gibi görüyorum. Ben yalnız yaşadığım için kimseyle konuşamıyorum. Duygularımı gerçek anlamda ifade edebildiğim tek yer burası. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...cnm daha dur hemen bu kadar ümitsizliğe kapılma daha yenı sayılırsın sen, kaç sene bekleyen çiftler var Rabbim elbette en hayırlı olanı en iyi zamanda verecektir...
Evet bende hollandada yasiom almanya gubu degil kontrol bile etmiorlar chek up turkidede yapturcam daha iyi agrim oluor senede kanser muayne mecburuz ama burda yapmiorlar iste bende almanyaya gudince parali olcam Allah baska dert vermesin hastalik vermesin cnmÇok teşekkür ederim sizlere iyiki varsınız. Sizleri birer abla kardeş belledim bir aile gibi görüyorum. Ben yalnız yaşadığım için kimseyle konuşamıyorum. Duygularımı gerçek anlamda ifade edebildiğim tek yer burası. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...
Amın ıns canm sagol darısı sana olsn ınsben çook sabırsızım yaaa koyulaşmış tekrar atacağım bakın.Senide tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?