- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.361
Bence doktora gitmelisin ben 4 ay lekelenmeli gecirdim. Progestan kullandim ve 4-5 kez proluton iğne oldumSelam kizlar bi sorum olacak 5. Hafta gebeligim var gecen hafta yerlesme lekeleri yasadim onlar kesildi ama bu hafta bugun belli belirsiz bi pembe leke geldi cok az endiseleniyorum sorun olurmu
Yarin sabaha randevu aldim gidicem insallah kotu bisey yoktur.ben gecen eylul ayinda erken donem dusuk yasadim oyuzden korkuyorumBence doktora gitmelisin ben 4 ay lekelenmeli gecirdim. Progestan kullandim ve 4-5 kez proluton iğne oldum
Doktorunuz progestan baslatmadi mi ?Selam kizlar bi sorum olacak 5. Hafta gebeligim var gecen hafta yerlesme lekeleri yasadim onlar kesildi ama bu hafta bugun belli belirsiz bi pembe leke geldi cok az endiseleniyorum sorun olurmu
Yarin sabaha randevu aldim gidicem insallah kotu bisey yoktur.ben gecen eylul ayinda erken donem dusuk yasadim oyuzden korkuyorum
Benim doktor kalp atislari duyulana kadar progestan kullandirmiyo eger dusecegi varsa erken donem dussun diyo hastalikli emrioyu tutundurup diger aylarda problem yasamanin daha kotu sonuclari olacagini dusunuyoDoktorunuz progestan baslatmadi mi ?
Bende ayni 5 haftadir hep yatiyorumAnladim korkmayin olabiliyor yani ama bol istirahat ve progestan şart ben 4. Ay sonuna kadar yattim cogunlukla ev isi bile cok az yaptim
Elimizden geldığince destek olmaya çalısırız sen yeter kı tatlı canını sıkma hemen hemen hepimiz benzer süreçtn geçtik ve geçmeye devam ediyoruz ... bende bu ay aşılamaya başladım 2,5 senedir uğraşıyorum bebek için bir neticeye varamadım... İnş bu bekleyişler en kısa zamanda son bulur :))Çok teşekkür ederim sizlere iyiki varsınız. Sizleri birer abla kardeş belledim bir aile gibi görüyorum. Ben yalnız yaşadığım için kimseyle konuşamıyorum. Duygularımı gerçek anlamda ifade edebildiğim tek yer burası. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...
Suan benim hastalikli embiryom tepisiyor yanimda neredeyse 25.haftaya kadar progestan kullandim ilk 4 ayda ara ara kanamam devam etti. Progestan dusugu engellemiyorki dusecegi varsa dusuyor yine sadece rahimi guclendirip tutunmaya calisan bebege yardimci oluyor dusuk onleyici degil yani.Benim doktor kalp atislari duyulana kadar progestan kullandirmiyo eger dusecegi varsa erken donem dussun diyo hastalikli emrioyu tutundurup diger aylarda problem yasamanin daha kotu sonuclari olacagini dusunuyo
Kesinlikle katılıyorumSuan benim hastalikli embiryom tepisiyor yanimda neredeyse 25.haftaya kadar progestan kullandim ilk 4 ayda ara ara kanamam devam etti. Progestan dusugu engellemiyorki dusecegi varsa dusuyor yine sadece rahimi guclendirip tutunmaya calisan bebege yardimci oluyor dusuk onleyici degil yani.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yum. Olgunlaşmıştır. Gerçi baya erken daha en az 14. Gün çatlar. Sanırım ben de haftaya gidicem aşılama için doktora. Ama çok tereddüt yaşıyorum.günaydın cnm buğün kontrolüm saat 15:00 de 8. günümdeyim... 5 tane iğne vuruldum bende merak ediyorum :))
cnm ben o tereddütü hala yasıyorum ben ne yaptım yaaa diyorum tutmazsa daha çok hayal kırıklıgı ...ama korkunun ecele faydası yok bir yerden başlamak gerekıyor... Klomen kullandığımda 12. günde çatlatma iğnesi vuruluyordum büyük ihtimalle yine aynı olacak pazar yada pazartesi çat iğnesi vurulurum sonra aşılama Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun :))Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yum. Olgunlaşmıştır. Gerçi baya erken daha en az 14. Gün çatlar. Sanırım ben de haftaya gidicem aşılama için doktora. Ama çok tereddüt yaşıyorum.
kardeşcağızım Allah gönlündekini sana hayırlı kılsın. Bu arada A Asiy2 de ilk aşılamasında tutmuş. İnşallah sen de bana örnek olacaksın.cnm ben o tereddütü hala yasıyorum ben ne yaptım yaaa diyorum tutmazsa daha çok hayal kırıklıgı ...ama korkunun ecele faydası yok bir yerden başlamak gerekıyor... Klomen kullandığımda 12. günde çatlatma iğnesi vuruluyordum büyük ihtimalle yine aynı olacak pazar yada pazartesi çat iğnesi vurulurum sonra aşılama Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun :))
tesekkur ederım canım tabi hersey Rabbimden biz sadece vesile arıyoruz... bende şükür pko yok kendiliğinden yumurtam büyüyüp çatlıyor buğün kontrolüm var 8. günüm ... senın aşılaman hangi gün olmuştu? aşılamadan önce ilişkı önerdımı doktorun?S sinkar canım B Benan_35 in dediği gibi benim de 1 yıllık bekleyişimin ardından ilk aşılamamda tuttu çok şükür. İnşallah sizin de öyle olur olmazsa da Rabbimin takdiri dualarım sizinle. Benden hemen sonra bir arkadaşım da aynı doktora gitti ve aşılama yaptırdı ama malesef onun tutmadı çikolata kisti vardı onun belki de tutmamasının sebebi oydu bilemiyoruz illaki ilkinde tutacak diye bişey yok ama gözümüzü karartıp bi yerden başlamak lazım dediğin gibi. Rabbim bekleyen herkese bebişlerini nasip etsin inşallah. Allah yardımcınız olsun bu süreçte aklına takılan yardım edebileceğim birşey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım
benim 11. gün çatlatma iğnem oldu 13. gün aşılamam yapıldı. aşılamadan 3 gün önce ilişki önerdi doktorum sonra sperm kalitesi için perhiz. Bende pko vardı eşimde de orta düzeydeydi sperm kalitesi şükür Rabbim nasip etti. Darısı başınatesekkur ederım canım tabi hersey Rabbimden biz sadece vesile arıyoruz... bende şükür pko yok kendiliğinden yumurtam büyüyüp çatlıyor buğün kontrolüm var 8. günüm ... senın aşılaman hangi gün olmuştu? aşılamadan önce ilişkı önerdımı doktorun?
ayy inş cnm bizde de tutar hiç problem gözükmüyor bizde tabi Allahın takdiri hersey... benım adetım dün bitti doktor bakalım bana ne tavsiye edecek... bazı doktorlar çat iğnesinin yapıldığı gün ilişkı tavsiye ediyorlar...benim 11. gün çatlatma iğnem oldu 13. gün aşılamam yapıldı. aşılamadan 3 gün önce ilişki önerdi doktorum sonra sperm kalitesi için perhiz. Bende pko vardı eşimde de orta düzeydeydi sperm kalitesi şükür Rabbim nasip etti. Darısı başına
Canım inşaallah Allah ın izniyle olacak olmaması için bi sorun yokayy inş cnm bizde de tutar hiç problem gözükmüyor bizde tabi Allahın takdiri hersey... benım adetım dün bitti doktor bakalım bana ne tavsiye edecek... bazı doktorlar çat iğnesinin yapıldığı gün ilişkı tavsiye ediyorlar...
Bu sabah gittim doktora yine progestan vermedi erken donemde gereksiz dedi yerlesmeye bagli leke olabilir dedi kan testi yapti 48 saat sonra bi test daha istedi gelisime bakacak beklicez dediSuan benim hastalikli embiryom tepisiyor yanimda neredeyse 25.haftaya kadar progestan kullandim ilk 4 ayda ara ara kanamam devam etti. Progestan dusugu engellemiyorki dusecegi varsa dusuyor yine sadece rahimi guclendirip tutunmaya calisan bebege yardimci oluyor dusuk onleyici degil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?