Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

evet ben de duydun çatlatma iğnesi yapıldığında ilişki önerildiğini ama sanırım bizim doktorumuz sperm testi sonuçlarımıza göre değerlendirip daha kaliteli ve sayıca çok sperm elde etmek için önermedi çatlatma iğnesi günü ve öyle de oldu eşimin şimdiye kadarki en iyi test sonuçları aşılamadaydı

kızlar bat 19 mart geçen 19 şaubatta olmuş tum wc gittim pembe akıntı geldi ,reglimi oluyorum acaba yaaa..

kızlar bat 19 mart geçen 19 şaubatta olmuş tum wc gittim pembe akıntı geldi ,reglimi oluyorum acaba yaaa..
belli olmaz canım regl olup olmadığı devam edip etmeyeceğine artıp artmayacağına bağlı. Aşılamamın tuttuğu ay bende regl tarihime 4-5 gün kala 3 gün süren pembe lekelenme yaşamıştım inşallah senin ki de yerleşme kanamasıdır ve artmaz

çookb Amin

Cnm banada tavsiye etmedi. En son pazara kadar ilişki olsun sonra olmasın dedi. Yumurta 15mm sağ tarafta. Pazartesi tekrar kontrol var. Çarşamba büyük ihtimalle aşılama olur dedi

Cnm progesteron adetin 21. Günü bakılmıyor mu
CANIM adetim düzensiz olduğu için ben 24. gün yumurtluyorum haliyle zaten 21. gün yumurtlama olmamış oluyor ov. testi le tespit edip 7-8 gün sonra yaptırmamı tavsiye etmişte burda arkadaş sher33 müydü başkasımıydı hatırlayamadım

Kac olmasi lazim normalde benim AMH 8 O NASIL SENCE

Evet dogru gunde yaptirmissin yumurtlama olmus sonucuna gore insallah bebiste gelir :)

Tmm cnm şimdi anladım 10 ve üzeri yum çatladığına işaret senin normal cnm

Anladm cnm progestanla karistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…