- 20 Mayıs 2010
- 428
- 394
- 303
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.401
Prolaktin , progesteron , progesteron derken prof olucaz :)Anladm cnm progestanla karistirdim
Canım çok güzel hemencecik gelsin o gün. Valla baya olgunlaşmış senin yumurtan.Cnm banada tavsiye etmedi. En son pazara kadar ilişki olsun sonra olmasın dedi. Yumurta 15mm sağ tarafta. Pazartesi tekrar kontrol var. Çarşamba büyük ihtimalle aşılama olur dedi
HahahahhaProlaktin , progesteron , progesteron derken prof olucaz :)
benim fikrimce de ara vermek iyi. Benim çatlatma iğnem de pazartesi oldu aşılamam çarşamba güzel tesadüf :) umarım sonu da benimki gibi güzel olur. Benim 2 yumurtam oluşmuştu biri tutundu çok şükür. Bu süreçte eşine bitter çikolata yedir hergün ihmal etme bence çok faydası var biz öyle yaptıkCnm banada tavsiye etmedi. En son pazara kadar ilişki olsun sonra olmasın dedi. Yumurta 15mm sağ tarafta. Pazartesi tekrar kontrol var. Çarşamba büyük ihtimalle aşılama olur dedi
canım progestan da zaten progesteron hormonu içeren bir ilaç bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor zaten yumurtlamadan sonra progesteron hormonunun yükselme sebebi de döllenme olursa embriyonun rahme tutunmasını sağlamakAnladm cnm progestanla karistirdim
canım benim AMH 5.1 gibi bi değer çıkmıştı doktorum güzel demişti senin değerin de iyi benceKac olmasi lazim normalde benim AMH 8 O NASIL SENCE
Evet o iyi progesteronda österogen da hepai sade fsh Lh yuksekmis az anlamadi niye diye prolaktinde dusmus bakalimcanım benim AMH 5.1 gibi bi değer çıkmıştı doktorum güzel demişti senin değerin de iyi bence
adet düzensizliğin falan var mı canımEvet o iyi progesteronda österogen da hepai sade fsh Lh yuksekmis az anlamadi niye diye prolaktinde dusmus bakalim
Bende duymuş olduğumla yazdım canım emin değildim ama çatlamış gibi sanki hadi hayırlısı olsunCANIM adetim düzensiz olduğu için ben 24. gün yumurtluyorum haliyle zaten 21. gün yumurtlama olmamış oluyor ov. testi le tespit edip 7-8 gün sonra yaptırmamı tavsiye etmişte burda arkadaşsher33 müydü başkasımıydı hatırlayamadım
Var cnm olmazmi anlamiomda doktora iyi hollandali ya AMH ne oluro senin yas kac ona göremi öle deger benim farkliadet düzensizliğin falan var mı canım
İnşallah amin rabbim bebekle sonuçlandırır inşallah tedavini.Elimizden geldığince destek olmaya çalısırız sen yeter kı tatlı canını sıkma hemen hemen hepimiz benzer süreçtn geçtik ve geçmeye devam ediyoruz ... bende bu ay aşılamaya başladım 2,5 senedir uğraşıyorum bebek için bir neticeye varamadım... İnş bu bekleyişler en kısa zamanda son bulur :))
Amh yumurta rezervi için yapılan bir test değerin normal sınırlar içinde senin. Adet düzensizliği sorma sebebim fsh ve lh hormonlarının yüksekliği. Doktorum bana fsh ve lh hormonunun yüksek ve birbirine yakın değerde olması pko göstergesi olabiliyor demişti ve benimde son 6 aydır devam eden bir adet düzensizliğim vardı ve adet düzensizliğim başlamadan önce bazı sıkıntılı süreçlerden dolayı vücudumun dengesi alt üst oldu 3 ayda 10 kilo aldım. Sonra kan sonucumu gördükten sonra vajinal ultrasonla baktı doktorum ve gerçekten pko sorunum ortaya çıkmıştı. Ve benim sorunumu tetikleyen ani kilo artışım ve stres. Tabi bunlar sende de pko var demek değil ama bi göz önünde bulundurup doktoruna sorabilirsinVar cnm olmazmi anlamiomda doktora iyi hollandali ya AMH ne oluro senin yas kac ona göremi öle deger benim farkli
Buguny arin uc uc gun yap iliski canm benim yanip sönen oldu clearblue testim sabit göremedim 4 gun yanip sönen diKizlar bu sabah yaptim bu testi bugun mu demek ovulation gunu
canım lh hormonun yüksekliğinden oluyo işte o ben de ovulasyon testi kullandığım zamanlar üst üste koyu gördüğüm zamanlar oluyordu hatta bazen aşırı koyu olup acılıyor sonra bir hafta sonra tekrar aşırı koyu oluyoduBuguny arin uc uc gun yap iliski canm benim yanip sönen oldu clearblue testim sabit göremedim 4 gun yanip sönen di
Hersey normal cikti sade iste o ikisi az yuksek belki aderin 3.gun gec dedi 2.gun yine edecez dedi ama bu degerle kac kere sordum hamile kalabilirsin dedi bilmiom cok pimpirikliyim panik atakta varya anlamiom kendimi senin yas kac cnmAmh yumurta rezervi için yapılan bir test değerin normal sınırlar içinde senin. Adet düzensizliği sorma sebebim fsh ve lh hormonlarının yüksekliği. Doktorum bana fsh ve lh hormonunun yüksek ve birbirine yakın değerde olması pko göstergesi olabiliyor demişti ve benimde son 6 aydır devam eden bir adet düzensizliğim vardı ve adet düzensizliğim başlamadan önce bazı sıkıntılı süreçlerden dolayı vücudumun dengesi alt üst oldu 3 ayda 10 kilo aldım. Sonra kan sonucumu gördükten sonra vajinal ultrasonla baktı doktorum ve gerçekten pko sorunum ortaya çıkmıştı. Ve benim sorunumu tetikleyen ani kilo artışım ve stres. Tabi bunlar sende de pko var demek değil ama bi göz önünde bulundurup doktoruna sorabilirsin
Ama biz yine degerlendirioz doktor degerlendir dio bilmiom ya kafam karisticanım lh hormonun yüksekliğinden oluyo işte o ben de ovulasyon testi kullandığım zamanlar üst üste koyu gördüğüm zamanlar oluyordu hatta bazen aşırı koyu olup acılıyor sonra bir hafta sonra tekrar aşırı koyu oluyodu
ben 29 yaşındayım canım 13 ay hamile kalamadım ve aşılama ile hamile kaldım sonrasındaHersey normal cikti sade iste o ikisi az yuksek belki aderin 3.gun gec dedi 2.gun yine edecez dedi ama bu degerle kac kere sordum hamile kalabilirsin dedi bilmiom cok pimpirikliyim panik atakta varya anlamiom kendimi senin yas kac cnm
tabi değerlendirmelisin canım Rabbimin ne zaman kısmet edeceği belli olmaz. Daha büyük problemler yaşayıp hiç ummadığı anda hamile kalan bir sürü insan var sakin panik yapma Rabbim ol derse olur içini ferah tutAma biz yine degerlendirioz doktor degerlendir dio bilmiom ya kafam karisti
Asilama su igneyle yunurtayi yerlestirio deme 15 dakika yatacan dio doktor iki saniyelik is desi acimio dedi o mutabi değerlendirmelisin canım Rabbimin ne zaman kısmet edeceği belli olmaz. Daha büyük problemler yaşayıp hiç ummadığı anda hamile kalan bir sürü insan var sakin panik yapma Rabbim ol derse olur içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?