Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cnm banada tavsiye etmedi. En son pazara kadar ilişki olsun sonra olmasın dedi. Yumurta 15mm sağ tarafta. Pazartesi tekrar kontrol var. Çarşamba büyük ihtimalle aşılama olur dedi
Canım çok güzel hemencecik gelsin o gün. Valla baya olgunlaşmış senin yumurtan.

Cnm banada tavsiye etmedi. En son pazara kadar ilişki olsun sonra olmasın dedi. Yumurta 15mm sağ tarafta. Pazartesi tekrar kontrol var. Çarşamba büyük ihtimalle aşılama olur dedi
benim fikrimce de ara vermek iyi. Benim çatlatma iğnem de pazartesi oldu aşılamam çarşamba güzel tesadüf :) umarım sonu da benimki gibi güzel olur. Benim 2 yumurtam oluşmuştu biri tutundu çok şükür. Bu süreçte eşine bitter çikolata yedir hergün ihmal etme bence çok faydası var biz öyle yaptık

Bende duymuş olduğumla yazdım canım emin değildim ama çatlamış gibi sanki hadi hayırlısı olsun

İnşallah amin rabbim bebekle sonuçlandırır inşallah tedavini.

Var cnm olmazmi anlamiomda doktora iyi hollandali ya AMH ne oluro senin yas kac ona göremi öle deger benim farkli
Amh yumurta rezervi için yapılan bir test değerin normal sınırlar içinde senin. Adet düzensizliği sorma sebebim fsh ve lh hormonlarının yüksekliği. Doktorum bana fsh ve lh hormonunun yüksek ve birbirine yakın değerde olması pko göstergesi olabiliyor demişti ve benimde son 6 aydır devam eden bir adet düzensizliğim vardı ve adet düzensizliğim başlamadan önce bazı sıkıntılı süreçlerden dolayı vücudumun dengesi alt üst oldu 3 ayda 10 kilo aldım. Sonra kan sonucumu gördükten sonra vajinal ultrasonla baktı doktorum ve gerçekten pko sorunum ortaya çıkmıştı. Ve benim sorunumu tetikleyen ani kilo artışım ve stres. Tabi bunlar sende de pko var demek değil ama bi göz önünde bulundurup doktoruna sorabilirsin

Buguny arin uc uc gun yap iliski canm benim yanip sönen oldu clearblue testim sabit göremedim 4 gun yanip sönen di
canım lh hormonun yüksekliğinden oluyo işte o ben de ovulasyon testi kullandığım zamanlar üst üste koyu gördüğüm zamanlar oluyordu hatta bazen aşırı koyu olup acılıyor sonra bir hafta sonra tekrar aşırı koyu oluyodu

Hersey normal cikti sade iste o ikisi az yuksek belki aderin 3.gun gec dedi 2.gun yine edecez dedi ama bu degerle kac kere sordum hamile kalabilirsin dedi bilmiom cok pimpirikliyim panik atakta varya anlamiom kendimi senin yas kac cnm

Ama biz yine degerlendirioz doktor degerlendir dio bilmiom ya kafam karisti

Hersey normal cikti sade iste o ikisi az yuksek belki aderin 3.gun gec dedi 2.gun yine edecez dedi ama bu degerle kac kere sordum hamile kalabilirsin dedi bilmiom cok pimpirikliyim panik atakta varya anlamiom kendimi senin yas kac cnm
ben 29 yaşındayım canım 13 ay hamile kalamadım ve aşılama ile hamile kaldım sonrasında

Ama biz yine degerlendirioz doktor degerlendir dio bilmiom ya kafam karisti
tabi değerlendirmelisin canım Rabbimin ne zaman kısmet edeceği belli olmaz. Daha büyük problemler yaşayıp hiç ummadığı anda hamile kalan bir sürü insan var sakin panik yapma Rabbim ol derse olur içini ferah tut

Asilama su igneyle yunurtayi yerlestirio deme 15 dakika yatacan dio doktor iki saniyelik is desi acimio dedi o mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…