Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Yav bu ne hız valla ne kaçırdı merak ettim arkadaş sizi usiniz nyok mu yemek yapmiyomusunuz anlamadım gitti
canım ben genelde iş yerinden giriyorum evden benimde çok fırsatim olmuyor biraz fazla takıldımmı kk'ya benimki hemen söyleniyor :)) ama böyle devam edersem oteldende kovarlar yakında

Benim az önce kirmizi kanamam basladi sanırım kimyasal acile geldim kan vermeye ama hiç umudum yok artık

yok canım hıc kullanmadım ya nasıl kullanılır da bılmıyorum :)
İşte şimdi en doğru yerdesin... Kızlar sana bi destek olur sonra gelir bebişin ve benim gibi bebek gelince de sayfayı bırakmak istemezsin... öyle tatlı öyle ballı arkadaşların olur ki burda sen bile bazen evi işi bazen kocanı basen ocakya yanmaya yüz tutan yemeği unutur burda sohbete Dalarsın, burda kendini bulursun, burda yaşanmışlıklarla kendine bir şeyler katarsın... ağlarsın gülersin, 500. Sayfaya yazıcam diye yeri gelir delirirsin.... aslında en doğru yerdesin, hiç olmadı burda zaman geçirirsin... işine gelmezse çekip gidersin... gideni ben pek görmedim ama... mübarek çok hızlı sarıyoruz her geleni
Zamanla daha iyi anlarsın
Özetle HOŞ GELDİN

Kızlar benim 11.günüm bugün genelde 14.gün yumurtluyorum yani iki ay dneedim ovu testi ikisindede 14.gün çift çizgii gördüm şimdi başlamadım teste elimde bel adet var o yüzden sizce bugün yapayımmı yarınmı başlıyım şuan yumurtlama belirtim yok testide ziyan etmek istemiyorum npayım sizcee

Bu gece iliski olsun testide yarindan sonraki gun yap ona gore iliski olur hem riskede atmazsin canim

Bu gece iliski olsun testide yarindan sonraki gun yap ona gore iliski olur hem riskede atmazsin canim
Tamam canım zaten dün olmadı ilişki bir gün bekleyip birgün yapalım peki çift çizgi yakalayınca üç gün üst üstemi olması lazım eşimin sperm durumunu bilmiyoruz henüz

ne güzel yazmışsın ( ve ocağımda yemek var aynen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…