- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.421
aşılamada iğnelerle yumurta olgunlaştırılıyo sonra çatlatma iğnesi vuruluyo. Daha sonra da eşinden alınan sperm sağlıksız olanlardan ayrıştırılıp rahime enjekte ediliyor. Basit bi işlem acısız ve dediğin gibi yarım saat dinlendiriyor doktor o kadarAsilama su igneyle yunurtayi yerlestirio deme 15 dakika yatacan dio doktor iki saniyelik is desi acimio dedi o mu
Canım benim adetlerim de düzensiz yani 28 30 31 34 hep değişiyor. Bi doktora gösterdim normal dedi ama göz ucuyla baktı tarihlerimde. Senin pko belirtin var mıydı başka. Hangi tahlilde çıkar. Benim karnım ağrımaya başladı. Kırmızılar geliyor galiba. Öyle olursa 3. GünDoktora gitmem lazım değil mi aşılama için. Yarın gelirse pazara denk gelir pazartesi gitsem olur mu acabaaşılamada iğnelerle yumurta olgunlaştırılıyo sonra çatlatma iğnesi vuruluyo. Daha sonra da eşinden alınan sperm sağlıksız olanlardan ayrıştırılıp rahime enjekte ediliyor. Basit bi işlem acısız ve dediğin gibi yarım saat dinlendiriyor doktor o kadar
Canım yanıltmak istemem ama bi koyu bi silik çizgi var sanki:)Kızlar bu ayın hatta bu yılın en zor sorusu geliyoralttaki resimde kaç çizgi var Eki Görüntüle 1968804
Bende öyle görüyorum ya zaten elim ayağım buz gibiydi iice üşümeye başladım vücut yanıyo el ayak donuyo senin erken gebelik yapayım sabahCanım yanıltmak istemem ama bi koyu bi silik çizgi var sanki:)
Kac gun var adete cnm var gibi ai hadi ins sende baya dir denion demeBende öyle görüyorum ya zaten elim ayağım buz gibiydi iice üşümeye başladım vücut yanıyo el ayak donuyo senin erken gebelik yapayım sabahSabirsiz61 inde 6 gün kala böyle çıkmıştı
Senin nezam oldu cnm deneme cocuk icin kac ay denedin hemen asilamya gecionCanım yanıltmak istemem ama bi koyu bi silik çizgi var sanki:)
Canım benim ya. Allahım sana nasip etsin.şu heyecanını yaşamayı nasıl isterdim anlatamam. Adet günün geçti mi daha var mıBende öyle görüyorum ya zaten elim ayağım buz gibiydi iice üşümeye başladım vücut yanıyo el ayak donuyo senin erken gebelik yapayım sabahSabirsiz61 inde 6 gün kala böyle çıkmıştı
6 gün var canım 1 buçuk yıla yakın Allahım hayırlısıyla inş vardırKac gun var adete cnm var gibi ai hadi ins sende baya dir denion deme
Tutma ihtimali var demekki cunku pkoluyum dedin ya sukuraşılamada iğnelerle yumurta olgunlaştırılıyo sonra çatlatma iğnesi vuruluyo. Daha sonra da eşinden alınan sperm sağlıksız olanlardan ayrıştırılıp rahime enjekte ediliyor. Basit bi işlem acısız ve dediğin gibi yarım saat dinlendiriyor doktor o kadar
2 sene oldu.Senin nezam oldu cnm deneme cocuk icin kac ay denedin hemen asilamya gecion
Daha 6 gün var inşallah hepimize yaşatır rabbim . bu durumuC@sabibenim ya. Allahım sana nasip etsin.şu heyecanını yaşamayı nasıl isterdim anlatamam. Adet günün geçti mi daha var mı
Var var baya varmis gune ancak böle cikar yani var dikkat et kendine sen kontorl ettirmistin deme hormon degerin6 gün var canım 1 buçuk yıla yakın Allahım hayırlısıyla inş vardır
Herseyin normalse ins yaptir cnm2 sene oldu.
Canım ben 31 oldum :) herşey normal görünüyor. Deneyeceğim. Rabbim sağlık versin deHerseyin normalse ins yaptir cnm
Benim doktor eger esinim sperm yavassa aliriz igneyle koyaroz dedi ama catlama igne falan bahsetmedi
27 yasin benle olan sensin deme
Ennönemli saglik ins oda olur dene ins bir umut olur benim doktor iste dedim arkadas var menopoza yakin demisler yumurtaliklari yani rezervi yokmus ama hamile evet dedi yuzde 5 olur dendi eehh normla yoldada yuzde 25 denmiormuCanım ben 31 oldum :) herşey normal görünüyor. Deneyeceğim. Rabbim sağlık versin de
canım pko için kan testi falan yok malesef kesin tanı koymak için. Benim adet düzensizliğim 1 yıllık bir olay 55 günleri bulan düzensizliklerdi seninkinde öyle çok büyük bir sıkıntı yok 1_2 gün oynayabilir. Benim pko belirtim kilo almam ve adet düzensizliğimin başlaması dışında yoktu sadece vajinal ultrasonla tanı konabiliyor. Aşılama için de ben adetin 2 günü gittimCanım benim adetlerim de düzensiz yani 28 30 31 34 hep değişiyor. Bi doktora gösterdim normal dedi ama göz ucuyla baktı tarihlerimde. Senin pko belirtin var mıydı başka. Hangi tahlilde çıkar. Benim karnım ağrımaya başladı. Kırmızılar geliyor galiba. Öyle olursa 3. GünDoktora gitmem lazım değil mi aşılama için. Yarın gelirse pazara denk gelir pazartesi gitsem olur mu acaba
Canım bence hamilesin inşallah bende silikte olsa ikinci çizgi var bence ilk idrarla bakmanı tavsiye ederimDaha 6 gün var inşallah hepimize yaşatır rabbim . bu durumuSabirsiz61 yaşadı onu bekliyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?