Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Asilama su igneyle yunurtayi yerlestirio deme 15 dakika yatacan dio doktor iki saniyelik is desi acimio dedi o mu
aşılamada iğnelerle yumurta olgunlaştırılıyo sonra çatlatma iğnesi vuruluyo. Daha sonra da eşinden alınan sperm sağlıksız olanlardan ayrıştırılıp rahime enjekte ediliyor. Basit bi işlem acısız ve dediğin gibi yarım saat dinlendiriyor doktor o kadar

Canım benim adetlerim de düzensiz yani 28 30 31 34 hep değişiyor. Bi doktora gösterdim normal dedi ama göz ucuyla baktı tarihlerimde. Senin pko belirtin var mıydı başka. Hangi tahlilde çıkar. Benim karnım ağrımaya başladı. Kırmızılar geliyor galiba. Öyle olursa 3. GünDoktora gitmem lazım değil mi aşılama için. Yarın gelirse pazara denk gelir pazartesi gitsem olur mu acaba

Canım benim ya. Allahım sana nasip etsin.şu heyecanını yaşamayı nasıl isterdim anlatamam. Adet günün geçti mi daha var mı

@as2
Tutma ihtimali var demekki cunku pkoluyum dedin ya sukur

Canım ben 31 oldum :) herşey normal görünüyor. Deneyeceğim. Rabbim sağlık versin de
Ennönemli saglik ins oda olur dene ins bir umut olur benim doktor iste dedim arkadas var menopoza yakin demisler yumurtaliklari yani rezervi yokmus ama hamile evet dedi yuzde 5 olur dendi eehh normla yoldada yuzde 25 denmiormu

canım pko için kan testi falan yok malesef kesin tanı koymak için. Benim adet düzensizliğim 1 yıllık bir olay 55 günleri bulan düzensizliklerdi seninkinde öyle çok büyük bir sıkıntı yok 1_2 gün oynayabilir. Benim pko belirtim kilo almam ve adet düzensizliğimin başlaması dışında yoktu sadece vajinal ultrasonla tanı konabiliyor. Aşılama için de ben adetin 2 günü gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…