- 20 Mayıs 2010
- 428
- 394
- 303
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.441
Yarın sabah ilk idrarla yapacağım erken gebelik testi varsa cıkar inşallah cuma yüzü suyu hürmetine iyi bi haber alırız inşallah hepimizCanım bence hamilesin inşallah bende silikte olsa ikinci çizgi var bence ilk idrarla bakmanı tavsiye ederim
Cok sevindim canim tebrik ederimmmmKızlar bu ayın hatta bu yılın en zor sorusu geliyoralttaki resimde kaç çizgi var Eki Görüntüle 1968804
Canımm heveslenmek istemiyorum da uykularım kaçtııı umarım yarın sabah hayal kırıklığı yaşamam, adet olmuşsun üzülme, sen sağlıklı bi kadınsın !Cok sevindim canim tebrik ederimmmm
Sen ciftcizgi görmustun deme cnm demekki gec yumurtladin yada olmadi uzulme ya benimde bu gunleri tuhaf yaCok sevindim canim tebrik ederimmmm
Beni beklersen dogar ben gelene kadar uyuyordum:) evet cizgi var ama bu testleri guvenilir bulmuyorum yaniltabiliyor sabah ill is erken gebeligi yap haberi patlat burada:)Daha 6 gün var inşallah hepimize yaşatır rabbim . bu durumuSabirsiz61 yaşadı onu bekliyorum o yüzden
Esin sperm testi yaptirmadiysa yaptirsin muhakkak ust uste 2 kez kimyasal araştırılması gerekir. Morfoloji bozuklugu geldi aklima olabilir mi acaba yada sende kan pihtilasmasi.8 gun gecikmekyle adet oldum
Cumartesi icin randevu aldm gidip konuscam doktorla. Neye bakmasi gerekiyorsa baksin artik . cok kotuyum bu sefer gerçekten koydu bayaEsin sperm testi yaptirmadiysa yaptirsin muhakkak ust uste 2 kez kimyasal araştırılması gerekir. Morfoloji bozuklugu geldi aklima olabilir mi acaba yada sende kan pihtilasmasi.
2. Oluo bu artik gercekten sabaha kadar uyuyamadim uzuntumdemCanımm heveslenmek istemiyorum da uykularım kaçtııı umarım yarın sabah hayal kırıklığı yaşamam, adet olmuşsun üzülme, sen sağlıklı bi kadınsın !
Cift cizgi gordum ve gitgide koyulasti takip etitmSen ciftcizgi görmustun deme cnm demekki gec yumurtladin yada olmadi uzulme ya benimde bu gunleri tuhaf ya
cnm ne olur üzülme stresten mı kaynaklanıyor yoksa gerçeken kimyasal gebelık mı geçiriyorsun? bazı kadınlar stresten yane çocuk çok istemekten psikolıjık olarak vücut kendini hamile gibi hisseder, testler pozitif çıkar, hamilelık belırtılerı yaşarsın , hatta karnı şişenler bile oluyor... İstersen bir doktora görün ve hormaon testlerını yenıle durumunuda anlat bakalım sana ne tavsiye edecek...8 gun gecikmekyle adet oldum
Ağzın bal yesin şimdi erken gebelik testi yaptım ben hala görüyorim kızlarluthien58 cnm bende silik çizgi bence sen hamilesin tebrık ederım :))
ewt cnm bende görüyorum çok erken olduğu için anca bu kadar çıkar... kan verme imkanın varsa kan verebılırsın bugun...Ağzın bal yesin şimdi erken gebelik testi yaptım ben hala görüyorim kızlarEki Görüntüle 1968868
Evet kan verebilirim akşam sonucu yazarım kızlar umarım üzülmemewt cnm bende görüyorum çok erken olduğu için anca bu kadar çıkar... kan verme imkanın varsa kan verebılırsın bugun...
inş cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz :))Evet kan verebilirim akşam sonucu yazarım kızlar umarım üzülmem
İnşallah canımmmminş cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz :))
ben de görüyorum canım hadi inşallah kan sonucun da güzel gelirAğzın bal yesin şimdi erken gebelik testi yaptım ben hala görüyorim kızlarEki Görüntüle 1968868
Oyle yapicam cnmcnm ne olur üzülme stresten mı kaynaklanıyor yoksa gerçeken kimyasal gebelık mı geçiriyorsun? bazı kadınlar stresten yane çocuk çok istemekten psikolıjık olarak vücut kendini hamile gibi hisseder, testler pozitif çıkar, hamilelık belırtılerı yaşarsın , hatta karnı şişenler bile oluyor... İstersen bir doktora görün ve hormaon testlerını yenıle durumunuda anlat bakalım sana ne tavsiye edecek...
Hayirlisi olsun canim insallah sonucu gyzel gelirAğzın bal yesin şimdi erken gebelik testi yaptım ben hala görüyorim kızlarEki Görüntüle 1968868
Canım silik görünüyor. Maşallah inşallah tamamına erer. Daha adetine var galiba değil mi. Ben de dün gece yatarken senin mesajını görünce hadi bi yapayım dedim ama :-( maalesef.Ağzın bal yesin şimdi erken gebelik testi yaptım ben hala görüyorim kızlarEki Görüntüle 1968868
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?