- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.461
Evet canım 5 gün var ama bekle benim arkadaşın geçti günü ona rağmen benimki gibi silik çıktıCanım silik görünüyor. Maşallah inşallah tamamına erer. Daha adetine var galiba değil mi. Ben de dün gece yatarken senin mesajını görünce hadi bi yapayım dedim ama :-( maalesef.
Bekleyeceğim ama adet belirtileri de var zaten.aşılama yaptırmak istiyorum bu ay Doktordan randevu alacağım bi gelse. Ovulasyon testi silik çıktıktan sonra mı 14 gün sayıyorduk yoksa çift çizgi çıkınca mıEvet canım 5 gün var ama bekle benim arkadaşın geçti günü ona rağmen benimki gibi silik çıktı
silindiği zaman cnm :)Bekleyeceğim ama adet belirtileri de var zaten.aşılama yaptırmak istiyorum bu ay Doktordan randevu alacağım bi gelse. Ovulasyon testi silik çıktıktan sonra mı 14 gün sayıyorduk yoksa çift çizgi çıkınca mı
Peki canim saolBuguny arin uc uc gun yap iliski canm benim yanip sönen oldu clearblue testim sabit göremedim 4 gun yanip sönen di
Aa cok sevindim cnm eeh anlat artik neler yaptin ansil yaptin hirmon testi ettinmiydi aiiiiii heycanlandim cok bekliordun deem sendeKızlar hamileyimmmmm 28.11 değerim çok tuhaf hissediyorum hepiize okadar minnetarım ki çok şey öğrettiniz destek oldunuz bu duyguyu hehpiniz en kısa zamanda yaşayın inşallahhhh
Umarım zağlıklı bi gebelik olurr hepinizi çokkkk seviyorum
buzmavileylak canım doktorla ciddi ni şekilde görüş memnun kalmazsanda doktor değiştir bence bilmiyorum çok üzücü gerçekten geçmiş olsun Rabbim şifa versin
luthien58 canım hayırlı haberlerle gel inşaallah canımmm
Ay canım yaaa:) nasıl sevindim. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.Kızlar hamileyimmmmm 28.11 değerim çok tuhaf hissediyorum hepiize okadar minnetarım ki çok şey öğrettiniz destek oldunuz bu duyguyu hehpiniz en kısa zamanda yaşayın inşallahhhh
Kızlar hamileyimmmmm 28.11 değerim çok tuhaf hissediyorum hepiize okadar minnetarım ki çok şey öğrettiniz destek oldunuz bu duyguyu hehpiniz en kısa zamanda yaşayın inşallahhhh
Ay hemen de koymuş takvimini :) Yakışır maşallah.bende müsait bi zamanda nazar boncuğu isterim canımm :)
Canım belirtin var mıydı?bende müsait bi zamanda nazar boncuğu isterim canımm :)
Canım ne kadar çok bekledim koymam mı hiççç tez zamanda inşşş dualarım sizinleAy canım yaaa:) nasıl sevindim. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlınma kucağına almayı nasip etsinCanım ne kadar çok bekledim koymam mı hiççç tez zamanda inşşş dualarım sizinle
Canım bugün yaejn testin pik olur bence bu gece veya yatın sabah ilişki olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?