Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlar bana da yardim edin benim testimde 8 martta iki cizgi koyuydu o gün aksam degerlendirdik.Sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti o günleri degerlendiremedik.Adetim 22 sinde.Ama birkac gun one veya arkaya atabiliyor.3 gun once ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hic çıkmadı.Simdi yaptim asagidaki fotograf gibi çıktı.Sizce var midir gebelik?Adetime 4 5 gun var oynama olmazsa..Gebelik testi yaptim simdi ikinci cozgi hic gozukmuyor.Erken gebelik testi degil ama kizlar.Ilk idrarla yapamadim kizlar sonraki birkacinci idrarla yaptim gebelik testini.

Eklentiler

• 20170317_095355-1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 50
Canım silik görünüyor. Maşallah inşallah tamamına erer. Daha adetine var galiba değil mi. Ben de dün gece yatarken senin mesajını görünce hadi bi yapayım dedim ama :-( maalesef.
Evet canım 5 gün var ama bekle benim arkadaşın geçti günü ona rağmen benimki gibi silik çıktı

Evet canım 5 gün var ama bekle benim arkadaşın geçti günü ona rağmen benimki gibi silik çıktı
Bekleyeceğim ama adet belirtileri de var zaten.aşılama yaptırmak istiyorum bu ay Doktordan randevu alacağım bi gelse. Ovulasyon testi silik çıktıktan sonra mı 14 gün sayıyorduk yoksa çift çizgi çıkınca mı

silindiği zaman cnm :)

buzmavileylak canım doktorla ciddi ni şekilde görüş memnun kalmazsanda doktor değiştir bence bilmiyorum çok üzücü gerçekten geçmiş olsun Rabbim şifa versin
luthien58 canım hayırlı haberlerle gel inşaallah canımmm

Aa cok sevindim cnm eeh anlat artik neler yaptin ansil yaptin hirmon testi ettinmiydi aiiiiii heycanlandim cok bekliordun deem sende

oyle yapıcam canım , ne gerekiyorsa baksın. olmaması ayrı kötü herkes diyor ki sağlıklısın hamile kalıyorsun bak. ama kalıta kısa surede kaybetmekte olmaması kadar uzucu gercekte. olmasa olmuyor dıyecegım. sımdı elımde bısey yok

Ay canım yaaa:) nasıl sevindim. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.

Canım o kdar cok sevındım kıı :) tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…