Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Tamam canım zaten dün olmadı ilişki bir gün bekleyip birgün yapalım peki çift çizgi yakalayınca üç gün üst üstemi olması lazım eşimin sperm durumunu bilmiyoruz henüz
Hayir yok oyle 3 gun ust uste diye birsey aslinda en sagliklisi 2 gunde 1 yani gunasiri. Dun iliski olmadiysa bugun ihmal etme yarindan sonraki gunde testi yaparsin cift olmadiysa bile cizgin iliski olur yin saglama almak.icin ondan 2 gun sonra yine olur beklemeye baslarsin :))

Hadiya ama bazı yerlerde hep öyle okudum çift çizgi çıkınca üç gün üst üste diye bende dedim ondanmı tutmadı bizim tamam ozaman gün aşırı devam çiftte olsa tekte olsa

Hic de bilem 3 gun ustuste iyidir for example ben yap bacim sen yap canin istiyorsa hergun yap kisitlama kendini oyle ayrica ne kaa orgazm o kaa bebisi kolay kapma olayi kasilmalar spermleri iceri daha kisa zamanda iceri cekiyor vantuz etkisi

Hic de bilem 3 gun ustuste iyidir for example ben yap bacim sen yap canin istiyorsa hergun yap kisitlama kendini oyle ayrica ne kaa orgazm o kaa bebisi kolay kapma olayi kasilmalar spermleri iceri daha kisa zamanda iceri cekiyor vantuz etkisi
Hımm anladım ozaman akışına bırakmak en iyisi diyelim şartlayınca olmuyo zaten bişey çıkıyo mutlaka orgazm olayınıda duymuştum

Hadiya ama bazı yerlerde hep öyle okudum çift çizgi çıkınca üç gün üst üste diye bende dedim ondanmı tutmadı bizim tamam ozaman gün aşırı devam çiftte olsa tekte olsa
Acikcasi bende bu ay ovu kullanmayacagim adet bitimiyle gunasiri devam sperm sayisini bilsek dedigin gibi gunde ikide olur :)) ama simdi bilmeyince en sagliklisi gunasiri hee riske atmak istemiyorum diyenede cift gordugun gece ve sonraki gece diyorum ama bende tutmadi her yolu deniyoruz :)

Ohooo bir nisana kadar 2000 i gorur bu topic demedi deme erken dogurursun sen
Ayyyy haklısın bacım sayfa resmen bölünerek çoğalıyor:)
O zaman duyduk duymadık demeyin.bir sonraki totem 1973.sayfa
Bat ı yakın olanlar kızmasın:)
Önce can sonra patlıcan:)

Totem yapmayalım yaa gerılım oluyor muhabbet e konsantre olamıyoruz yada dedıgın gıbı 1000lerde olsun artık

B
ben iki ay kullandım zaten canım birinde koyunun ertesi günü oldu diğerinde koyuyla bir sonraki gün oldu tutmadı valla şimdi sperm durumunu bilniyoruz eşimi ikna ettim sonunda bidahaki ay gidicek inşallah ona göre bir sene doluyo zaten bende tekrardan gidicem doktora artık klomen falan verilir heralde inşallah gerek kalmadan gelir bebişler

21 çıktı sonuç yani kimyasalida yaşamış oldum bir sure girmeyi düşünmüyorum siteye Allah hepimize hayırlısı bu versin
Uzme kendini hayirlisi buymus demekki Rabbimin hesaplarını biz bilemeyiz. Dikkat et kendine cok opuyorum seni ne zaman istersen ozelden falanda yazabilirsin biz burdayiz canim.

21 çıktı sonuç yani kimyasalida yaşamış oldum bir sure girmeyi düşünmüyorum siteye Allah hepimize hayırlısı bu versin
Çok üZüldüm canım rabbim hayırlsını versin sağlıklısını versin inşallah kendini öyle iyi hissediceksen girme biraz kafanı toparla sonra bekliyoruz ama aramıza yine

papucumun hamisi ve saz arkadasi
Pok vardi erkenden yaptin mizikliosun simdide

Yoh yaaaa pisssikkk bak yine alnina alnina gelio 2,5 luk kasinma benim gebislerime elini suremezsin deli kari yoru geeet bi pazara gittim geldim hamisleri koseye sikistirnak fln ne uaksin uleyn

Benim bidenecik guzum birak su kadini maydonuzun buhari degil sapi kacmis bence ona

Ba ba ba hatun bu yastan sonra cocuk yaparken iyide olay calismaya gelince mesakatliymis dogurda gorecen ebenin mesakatini

Basdirmaa istiom beeeen halis muhlis gayseri bastirmasi

Ay kahkaha attim kacmis kacmis bencede haklisin

cnm belki yerlesmedir yaa sonuc 21 cikip hemen kanama olmaz mi yaaa dur bakalim eccikkk bekleyelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…