- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.261
Hayir yok oyle 3 gun ust uste diye birsey aslinda en sagliklisi 2 gunde 1 yani gunasiri. Dun iliski olmadiysa bugun ihmal etme yarindan sonraki gunde testi yaparsin cift olmadiysa bile cizgin iliski olur yin saglama almak.icin ondan 2 gun sonra yine olur beklemeye baslarsin :))Tamam canım zaten dün olmadı ilişki bir gün bekleyip birgün yapalım peki çift çizgi yakalayınca üç gün üst üstemi olması lazım eşimin sperm durumunu bilmiyoruz henüz
Hadiya ama bazı yerlerde hep öyle okudum çift çizgi çıkınca üç gün üst üste diye bende dedim ondanmı tutmadı bizimHayir yok oyle 3 gun ust uste diye birsey aslinda en sagliklisi 2 gunde 1 yani gunasiri. Dun iliski olmadiysa bugun ihmal etme yarindan sonraki gunde testi yaparsin cift olmadiysa bile cizgin iliski olur yin saglama almak.icin ondan 2 gun sonra yine olur beklemeye baslarsin :))
Aaaaa canım bozma moralini. Dikkat et kendineBenim az önce kirmizi kanamam basladi sanırım kimyasal acile geldim kan vermeye ama hiç umudum yok artık
Hic de bilem 3 gun ustuste iyidir for example benHayir yok oyle 3 gun ust uste diye birsey aslinda en sagliklisi 2 gunde 1 yani gunasiri. Dun iliski olmadiysa bugun ihmal etme yarindan sonraki gunde testi yaparsin cift olmadiysa bile cizgin iliski olur yin saglama almak.icin ondan 2 gun sonra yine olur beklemeye baslarsin :))
Yok cnm benim inslh değildir iconi ferah tutBenim az önce kirmizi kanamam basladi sanırım kimyasal acile geldim kan vermeye ama hiç umudum yok artık
Hic de bilem 3 gun ustuste iyidir for example benyap bacim sen yap canin istiyorsa hergun yap kisitlama kendini oyle ayrica ne kaa orgazm o kaa bebisi kolay kapma olayi kasilmalar spermleri iceri daha kisa zamanda iceri cekiyor vantuz etkisi
Canım inşallah yanılıyorsundur dua edelımmmBenim az önce kirmizi kanamam basladi sanırım kimyasal acile geldim kan vermeye ama hiç umudum yok artık
Acikcasi bende bu ay ovu kullanmayacagim adet bitimiyle gunasiri devam sperm sayisini bilsek dedigin gibi gunde ikide olur :)) ama simdi bilmeyince en sagliklisi gunasiri hee riske atmak istemiyorum diyenede cift gordugun gece ve sonraki gece diyorum ama bende tutmadi her yolu deniyoruz :)Hadiya ama bazı yerlerde hep öyle okudum çift çizgi çıkınca üç gün üst üste diye bende dedim ondanmı tutmadı bizimtamam ozaman gün aşırı devam çiftte olsa tekte olsa
Ayyyy haklısın bacım sayfa resmen bölünerek çoğalıyor:)Ohooo bir nisana kadar 2000 i gorur bu topic demedi deme erken dogurursun sen
Niye gii dogum yilinmi :))Ayyyy haklısın bacım sayfa resmen bölünerek çoğalıyor:)
O zaman duyduk duymadık demeyin.bir sonraki totem 1973.sayfa
Bat ı yakın olanlar kızmasın:)
Önce can sonra patlıcan:)
Üzülme tatlım ya hayırlısı de ne olur cok öpüyorum seni konuşmak istediğinde burdayız unutma21 çıktı sonuç yani kimyasalida yaşamış oldum bir sure girmeyi düşünmüyorum siteye Allah hepimize hayırlısı bu versin
ben iki ay kullandım zaten canım birinde koyunun ertesi günü oldu diğerinde koyuyla bir sonraki gün oldu tutmadı vallaAcikcasi bende bu ay ovu kullanmayacagim adet bitimiyle gunasiri devam sperm sayisini bilsek dedigin gibi gunde ikide olur :)) ama simdi bilmeyince en sagliklisi gunasiri hee riske atmak istemiyorum diyenede cift gordugun gece ve sonraki gece diyorum ama bende tutmadi her yolu deniyoruz :)
Uzme kendini hayirlisi buymus demekki Rabbimin hesaplarını biz bilemeyiz. Dikkat et kendine cok opuyorum seni ne zaman istersen ozelden falanda yazabilirsin biz burdayiz canim.21 çıktı sonuç yani kimyasalida yaşamış oldum bir sure girmeyi düşünmüyorum siteye Allah hepimize hayırlısı bu versin
Çok üZüldüm canım rabbim hayırlsını versin sağlıklısını versin inşallah kendini öyle iyi hissediceksen girme biraz kafanı toparla sonra bekliyoruz ama aramıza yine21 çıktı sonuç yani kimyasalida yaşamış oldum bir sure girmeyi düşünmüyorum siteye Allah hepimize hayırlısı bu versin
Offf yaaa yaaaa çok üzüldüm cânim benim Rabbim hayirlisiyla sini versin tez zamanda21 çıktı sonuç yani kimyasalida yaşamış oldum bir sure girmeyi düşünmüyorum siteye Allah hepimize hayırlısı bu versin
Pok vardi erkenden yaptin mizikliosun simdide
Yoh yaaaa pisssikkk bak yine alnina alnina gelio 2,5 luk kasinma benim gebislerime elini suremezsin deli kari yoru geeet bi pazara gittim geldim hamisleri koseye sikistirnak fln ne uaksin uleyn
Benim bidenecik guzum birak su kadini maydonuzun buhari degil sapi kacmis bence ona
Ba ba ba hatun bu yastan sonra cocuk yaparken iyide olay calismaya gelince mesakatliymis dogurda gorecen ebenin mesakatini
Basdirmaa istiom beeeen halis muhlis gayseri bastirmasi
Ay kahkaha attim kacmis kacmis bencede haklisin
cnm belki yerlesmedir yaa sonuc 21 cikip hemen kanama olmaz mi yaaa dur bakalim eccikkk bekleyelimmm21 çıktı sonuç yani kimyasalida yaşamış oldum bir sure girmeyi düşünmüyorum siteye Allah hepimize hayırlısı bu versin
Canım Allah yardımcın olsun doktora gittin mi? İnşallah bebeğin seninledirBenim az önce kirmizi kanamam basladi sanırım kimyasal acile geldim kan vermeye ama hiç umudum yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?