Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Offf yaaa yaaaa çok üzüldüm cânim benim Rabbim hayirlisiyla sini versin tez zamanda
Inan üzülecek bir şey yok ben daha zorunu yaşadım hemen bugün ders çalışmaya başlayacağım, topige girmeme sebebim de o yani yoksa bu bana zor gelmez Allah zaten daha zoruyla sinamisti. Bir kızım var zaten o ne büyük mucizeymiş tekrar tekrar anlıyorum daha yaşım 27 önümde uzun zaman var inşallah hayırlısı ile Rabbim sizlere kucağınıza almayı nasip etsin

arkadaşlar bisey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
benim bat tarihime 8 gün var ve ben kendimi bugün reglı olmuş gibi hissediyorum bazen sarımsı bi akıntim var 2 gündür uyku düzenim sıfır 3 aydır bebek istiyoruz ? sizde sorun ne olabilir ?

Neden sorun olsun akintin olmasi kotu bisey degil ama hamilelik icin cok erken birsey diyemem sana bir kac gun daha sabretmek lazim

Canım Allah yardımcın olsun, kendine çok iyi bak. Bizim de dualarimiz seninle... derslerinde de kolaylıklar diliyorum, biz buradayız ne zaman istersen görüşürüz. Tekrar çok gecmis olsun

Kızlar adete 1 hafta var egerkı hamılelık varsa yerleşme vs varsa bugunlerde cınsel ılışkı olmamalı mı etkiler mi

Benim sahsi gorusum etkilemeyecegi sonucta dr riskli demedigi surece bir sikintisi yok kese bile yoktur neden etkilesin keyfinize bakin iliskiyle dusuk olsaydi kimse kurtaj yaptırmazdı.
Ne kadarda duz mantık yaklastim dimi olaya :)

Benim sahsi gorusum etkilemeyecegi sonucta dr riskli demedigi surece bir sikintisi yok kese bile yoktur neden etkilesin keyfinize bakin iliskiyle dusuk olsaydi kimse kurtaj yaptırmazdı.
Ne kadarda duz mantık yaklastim dimi olaya :)
hahah evet tatlım bencede oyle ama adam kacıyor benden bebiş vardır tutunmaya calışıyodur sımdı 1 hafta bekleyelım dıyorrr

hahah evet tatlım bencede oyle ama adam kacıyor benden bebiş vardır tutunmaya calışıyodur sımdı 1 hafta bekleyelım dıyorrr
Sakin musade etme boyle birsey olmayacagini izah et sen ustune git eger simdiden kacarsa o korkuyu ona verirsen 9 ay adamin yuzunu goremezsin aksine hamilelikte cinsel iliski hormonları olumlu etkiledigi icin öneriliyor son donem disinda bunu anlat firsat verme uzaklasmasina yoksa hamileykende zarar veririm diyerek kacacak cok yanlis.?

Evet canım pek pimpirikkkk konuşayım bakalım

canm genelde yumurtlamadan sonra iliski cok onerilmiyor. dusuk olabiliyormus benim diktorum boyle demisti. ama dikkatli davranirsaniz bisiy olmaz

Hic de bilem 3 gun ustuste iyidir for example ben yap bacim sen yap canin istiyorsa hergun yap kisitlama kendini oyle ayrica ne kaa orgazm o kaa bebisi kolay kapma olayi kasilmalar spermleri iceri daha kisa zamanda iceri cekiyor vantuz etkisi
Hımm anladım ozaman akışına bırakmak en iyisi diyelim şartlayınca olmuyo zaten bişey çıkıyo mutlaka orgazm olayınıda duymuştum
neymiş neymiiiiiiş ben duymadım noluomuş orgazm olunca Melan-kolik

aynen canımm olumlu düşün hep kızında varmış daha yaşında genç yine olur. biz 30u geçtik zaman daralıyor ama daha ümidi kesmedik daha erken bizede yeni başlıuoruz. kimyasalı bende yaşadım geçen ay biliyosun nasıl üzülmüştüm ilk hevesimle.olur tabiiki inşallah yine tekrar geçmiş olsun. aklımızdasın

Veeee uzun sure gizli takipcilikten cıkıp yazan ben de aranızdayım.. Simdi kısa sorum şu "bat"tam olarak nedir ?

Adet olmayı bekliyorum.. ( olmamak istiyorum aslında ) Adet olursam ovulasyon testi alıp kullanmaya baslayacagım bu ay cunku..Hangi markayı tavsiye ediyorsunuz ?

Cift cizgi gordugumuz gunun hemen aksamında ve ertesi gununde mi birlikte olmalıyız ?

Ben orgazmın pek ilgisi olacağını düşünmüyorum tabi bu benim şahsi fikrim. Mesela benim annem 11 hamilelik 7 doğum ve olayı daha geçenlerde anlattık haberi bile yok garibimin. Ya aslında düşününce mantıklı ama çevreye bakınca alakası yok gibi ne bilem yaw

Kizz burdakilerden birinin kocasi degilsin dimi yeni uyelik ve kk daki ilk mesajini buraya yazmissin dikkatimi cekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…