- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.281
Inan üzülecek bir şey yok ben daha zorunu yaşadım hemen bugün ders çalışmaya başlayacağım, topige girmeme sebebim de o yani yoksa bu bana zor gelmez Allah zaten daha zoruyla sinamisti. Bir kızım var zaten o ne büyük mucizeymiş tekrar tekrar anlıyorum daha yaşım 27 önümde uzun zaman var inşallah hayırlısı ile Rabbim sizlere kucağınıza almayı nasip etsinOfff yaaa yaaaa çok üzüldüm cânim benim Rabbim hayirlisiyla sini versin tez zamanda
Neden sorun olsun akintin olmasi kotu bisey degil ama hamilelik icin cok erken birsey diyemem sana bir kac gun daha sabretmek lazimarkadaşlar bisey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
benim bat tarihime 8 gün var ve ben kendimi bugün reglı olmuş gibi hissediyorum bazen sarımsı bi akıntim var 2 gündür uyku düzenim sıfır 3 aydır bebek istiyoruz ? sizde sorun ne olabilir ?
Canım Allah yardımcın olsun, kendine çok iyi bak. Bizim de dualarimiz seninle... derslerinde de kolaylıklar diliyorum, biz buradayız ne zaman istersen görüşürüz. Tekrar çok gecmis olsunInan üzülecek bir şey yok ben daha zorunu yaşadım hemen bugün ders çalışmaya başlayacağım, topige girmeme sebebim de o yani yoksa bu bana zor gelmez Allah zaten daha zoruyla sinamisti. Bir kızım var zaten o ne büyük mucizeymiş tekrar tekrar anlıyorum daha yaşım 27 önümde uzun zaman var inşallah hayırlısı ile Rabbim sizlere kucağınıza almayı nasip etsin
hahah evet tatlım bencede oyle ama adam kacıyor benden bebiş vardır tutunmaya calışıyodur sımdı 1 hafta bekleyelım dıyorrrBenim sahsi gorusum etkilemeyecegi sonucta dr riskli demedigi surece bir sikintisi yok kese bile yoktur neden etkilesin keyfinize bakin iliskiyle dusuk olsaydi kimse kurtaj yaptırmazdı.
Ne kadarda duz mantık yaklastim dimi olaya :)
Sakin musade etme boyle birsey olmayacagini izah et sen ustune git eger simdiden kacarsa o korkuyu ona verirsen 9 ay adamin yuzunu goremezsin aksine hamilelikte cinsel iliski hormonları olumlu etkiledigi icin öneriliyor son donem disinda bunu anlat firsat verme uzaklasmasina yoksa hamileykende zarar veririm diyerek kacacak cok yanlis.?hahah evet tatlım bencede oyle ama adam kacıyor benden bebiş vardır tutunmaya calışıyodur sımdı 1 hafta bekleyelım dıyorrr
Evet canım pek pimpirikkkk konuşayım bakalımSakin musade etme boyle birsey olmayacagini izah et sen ustune git eger simdiden kacarsa o korkuyu ona verirsen 9 ay adamin yuzunu goremezsin aksine hamilelikte cinsel iliski hormonları olumlu etkiledigi icin öneriliyor son donem disinda bunu anlat firsat verme uzaklasmasina yoksa hamileykende zarar veririm diyerek kacacak cok yanlis.?
http://www.hamilelikte.com/hamilelikte-cinsel-iliskinin-seksin-faydalari-ve-zararlari-nelerdir/Evet canım pek pimpirikkkk konuşayım bakalım
canm genelde yumurtlamadan sonra iliski cok onerilmiyor. dusuk olabiliyormus benim diktorum boyle demisti. ama dikkatli davranirsaniz bisiy olmazhahah evet tatlım bencede oyle ama adam kacıyor benden bebiş vardır tutunmaya calışıyodur sımdı 1 hafta bekleyelım dıyorrr
adetliyken sakın soğan kürü yapma cok tehlikeli.sogan kürüne baslamak istiyorum ama sogan kürüne simdiden başlasam sıkınti olur mu ki adet olunca mı başlayayim sizce
Hic de bilem 3 gun ustuste iyidir for example benyap bacim sen yap canin istiyorsa hergun yap kisitlama kendini oyle ayrica ne kaa orgazm o kaa bebisi kolay kapma olayi kasilmalar spermleri iceri daha kisa zamanda iceri cekiyor vantuz etkisi
neymiş neymiiiiiiş ben duymadım noluomuş orgazm oluncaHımm anladım ozaman akışına bırakmak en iyisi diyelim şartlayınca olmuyo zaten bişey çıkıyo mutlaka orgazm olayınıda duymuştum
aynen canımm olumlu düşün hep kızında varmış daha yaşında genç yine olur. biz 30u geçtik zaman daralıyor ama daha ümidi kesmedik daha erken bizede yeni başlıuoruz. kimyasalı bende yaşadım geçen ay biliyosun nasıl üzülmüştüm ilk hevesimle.olur tabiiki inşallah yine tekrar geçmiş olsun. aklımızdasınInan üzülecek bir şey yok ben daha zorunu yaşadım hemen bugün ders çalışmaya başlayacağım, topige girmeme sebebim de o yani yoksa bu bana zor gelmez Allah zaten daha zoruyla sinamisti. Bir kızım var zaten o ne büyük mucizeymiş tekrar tekrar anlıyorum daha yaşım 27 önümde uzun zaman var inşallah hayırlısı ile Rabbim sizlere kucağınıza almayı nasip etsin
Kaslar kasıldığı için spermi daha çok çekiyomuş bildiğim kadarıylaneymiş neymiiiiiiş ben duymadım noluomuş orgazm oluncaMelan-kolik
Kaslar kasıldığı için spermi daha çok çekiyomuş bildiğim kadarıyla
orgazm nedir daha bilmemKaslar kasıldığı için spermi daha çok çekiyomuş bildiğim kadarıyla
Kizz burdakilerden birinin kocasi degilsin dimi yeni uyelik ve kk daki ilk mesajini buraya yazmissin dikkatimi cektiVeeee uzun sure gizli takipcilikten cıkıp yazan ben de aranızdayım..Simdi kısa sorum şu "bat"tam olarak nedir ?
Adet olmayı bekliyorum.. ( olmamak istiyorum aslında ) Adet olursam ovulasyon testi alıp kullanmaya baslayacagım bu ay cunku..Hangi markayı tavsiye ediyorsunuz ?
Cift cizgi gordugumuz gunun hemen aksamında ve ertesi gununde mi birlikte olmalıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?