- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.301
yaa bence spermlerin ulasmasini kolaylastiriyor.oyuzden etkilidir. normalde giden sperm bu sekilde daha iyi gidiyor demekki hatta sabah bi arkadas video koymustu rahmin.kasilmasiyla spermoslar daha cabuk gidiyormus oyle diyodu videoda. yeri gogu yaratan rabbimiz elbette bunuda dusunmusturBen orgazmın pek ilgisi olacağını düşünmüyorum tabi bu benim şahsi fikrim. Mesela benim annem 11 hamilelik 7 doğum ve olayı daha geçenlerde anlattık haberi bile yok garibimin. Ya aslında düşününce mantıklı ama çevreye bakınca alakası yok gibi ne bilem yaw
kumpass olabilirr dikkat edelim..biz bisiy bilmiozKizz burdakilerden birinin kocasi degilsin dimi yeni uyelik ve kk daki ilk mesajini buraya yazmissin dikkatimi cekti
yaa bence spermlerin ulasmasini kolaylastiriyor.oyuzden etkilidir. normalde giden sperm bu sekilde daha iyi gidiyor demekki hatta sabah bi arkadas video koymustu rahmin.kasilmasiyla spermoslar daha cabuk gidiyormus oyle diyodu videoda. yeri gogu yaratan rabbimiz elbette bunuda dusunmustur
Dedektif gibisin maşallah :) grup kurucusu dediğin böyle olurKizz burdakilerden birinin kocasi degilsin dimi yeni uyelik ve kk daki ilk mesajini buraya yazmissin dikkatimi cekti
kumpass olabilirr dikkat edelim..biz bisiy bilmioz
Ne bilem giii sonkursun bana baska seyler anımsattı bi hatun neden bu nicki alsin kurşunlara gelesiniz emiiDedektif gibisin maşallah :) grup kurucusu dediğin böyle olur
orgazm nedir daha bilmemdemek.ondan olmuo benim velet
haydar dumen ne diyo turk kadinlarinin yuzde 80 ni orgazm nedir bilmedengeberip gidioOlabilir ve eğer öyleyse annem orgazm olmadan 11 kere hamile kalmış iyiki olmamış diyorum şimdi
yaa bence spermlerin ulasmasini kolaylastiriyor.oyuzden etkilidir. normalde giden sperm bu sekilde daha iyi gidiyor demekki hatta sabah bi arkadas video koymustu rahmin.kasilmasiyla spermoslar daha cabuk gidiyormus oyle diyodu videoda. yeri gogu yaratan rabbimiz elbette bunuda dusunmustur
hayirli mutlu haberrlerle don canimKızlarrrr kan vermeye gidiyorum dua edin bana inşallah güzel artış vardır. Öpüyorum sizi çokkkk
hakikaten varmışş gizli takipcilerr hoşgeldinn canımVeeee uzun sure gizli takipcilikten cıkıp yazan ben de aranızdayım..Simdi kısa sorum şu "bat"tam olarak nedir ?
Adet olmayı bekliyorum.. ( olmamak istiyorum aslında ) Adet olursam ovulasyon testi alıp kullanmaya baslayacagım bu ay cunku..Hangi markayı tavsiye ediyorsunuz ?
Cift cizgi gordugumuz gunun hemen aksamında ve ertesi gununde mi birlikte olmalıyız ?
diyoruz ya kadınların orgazm olması önemli değil olmasada olur erkek ama mutlaka olmalıCanım bende sanmıyorum eskiden insanlar yaşamıyomuş bile o duyguyu ama hamile kalıyomuş kaç kere belki az çok bi etkisi vardır ama düşünsene ilk geceden hamile kalanları orgazmdan çok acı hissetmişlerdir ee nasıl kalmışlar hamile
ayyy kiyamam canim yaaa21 çıktı sonuç yani kimyasalida yaşamış oldum bir sure girmeyi düşünmüyorum siteye Allah hepimize hayırlısı bu versin
sasirdiniz iyicee heeediyoruz ya kadınların orgazm olması önemli değil olmasada olur erkek ama mutlaka olmalı
S sonkursun72 canım Allahdan ümit kesilmez hiçbirzaman. ama neden hemen tüp bebek felan denemiyorsunuz zamanınız kısıtlıysa önce kendiliğinden bi deneyeleim diyorsun?Aslında kopruden once son çıkış yapmak istedim nickimi ama uzun oldugundan sistem kabul etmedi..Yaşımdan dolayı uzman bir doktorun soyledigi uzere %3 bebek sahibi olma olasılıgı ile eger hayırlısı ise hamile kalmak ve bebek sahibi olmak istiyorum..Ve tıbbi olarak 2016 yılında hamile kalamaz isem kendi kararımla bebek olayını unutacagım..Eşimin de benim de butun degerlerimiz normal..Benim yumurta kalitesini yukseltme calısmalarım olacak eger adet olursam..Ve tabi bu ay ovulasyon testi kullanacagım..Beynim döndü bu arada geçmiş yazısmaları okurken haberiniz olsun..
Cok tesekkur ederim arkadasım bilgilendirme için..Sat ım 3 Şubat ve dün adet olmalıydım henuz olmadım insallah olmam da..Persembe sabahı kan tahlili yaptırıcam bakalım gebelik için..hakikaten varmışş gizli takipcilerr hoşgeldinn canımBat birdahaki adet tarihi oluyor satda son adet tarihi bi ara bende düşünürdüm bunlar ne diyor diye çift çizgiyi yakalayınca hemem değerlendir yumurtlamadan 2-3 gün yumurtlamadan sonra en fazla 24 saat içinde yapmalısınız çünki spermler 72 saat yaşıyabiliyor ama bizim yumurtacık sadece 24 saat
şaşırdık şaşırdıkkksasirdiniz iyicee heeeerkek orgazm olmasaa nasil kavuscaz spermoslara. bizim icin sknti yok yataga yat kap kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?