Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

yaa bence spermlerin ulasmasini kolaylastiriyor.oyuzden etkilidir. normalde giden sperm bu sekilde daha iyi gidiyor demekki hatta sabah bi arkadas video koymustu rahmin.kasilmasiyla spermoslar daha cabuk gidiyormus oyle diyodu videoda. yeri gogu yaratan rabbimiz elbette bunuda dusunmustur

Olabilir ve eğer öyleyse annem orgazm olmadan 11 kere hamile kalmış iyiki olmamış diyorum şimdi

orgazm nedir daha bilmem demek.ondan olmuo benim velet
Canım bende sanmıyorum eskiden insanlar yaşamıyomuş bile o duyguyu ama hamile kalıyomuş kaç kere belki az çok bi etkisi vardır ama düşünsene ilk geceden hamile kalanları orgazmdan çok acı hissetmişlerdir ee nasıl kalmışlar hamile

Aslında kopruden once son çıkış yapmak istedim nickimi ama uzun oldugundan sistem kabul etmedi.. Yaşımdan dolayı uzman bir doktorun soyledigi uzere %3 bebek sahibi olma olasılıgı ile eger hayırlısı ise hamile kalmak ve bebek sahibi olmak istiyorum..Ve tıbbi olarak 2016 yılında hamile kalamaz isem kendi kararımla bebek olayını unutacagım..Eşimin de benim de butun degerlerimiz normal..Benim yumurta kalitesini yukseltme calısmalarım olacak eger adet olursam..Ve tabi bu ay ovulasyon testi kullanacagım..Beynim döndü bu arada geçmiş yazısmaları okurken haberiniz olsun..

Rba8992 beklenencan hala anlamadim çok malım ben

simdi söyle erkek spermleri atmak icin zaten orgazm olmasi gerekiyor yoksa olmaz dolayisiyla zaten kaslanma oluyor. yoksasiz kadinlardaki kasilmayimi diyorsunuz?

hakikaten varmışş gizli takipcilerr hoşgeldinn canım Bat birdahaki adet tarihi oluyor satda son adet tarihi bi ara bende düşünürdüm bunlar ne diyor diye çift çizgiyi yakalayınca hemem değerlendir yumurtlamadan 2-3 gün yumurtlamadan sonra en fazla 24 saat içinde yapmalısınız çünki spermler 72 saat yaşıyabiliyor ama bizim yumurtacık sadece 24 saat

diyoruz ya kadınların orgazm olması önemli değil olmasada olur erkek ama mutlaka olmalı

S sonkursun72 canım Allahdan ümit kesilmez hiçbirzaman. ama neden hemen tüp bebek felan denemiyorsunuz zamanınız kısıtlıysa önce kendiliğinden bi deneyeleim diyorsun?
yaa okuduysan eğer yazdıklarımızı çoğu zaman da çok fazla geyik yaptık ancak böyle geçiyor bata kadar zaman ama beynin dönmüştür buna inanırım biz kendimiz bile bazen zor takip ediyoruz.
Marka olarak ben Laboquick kullanıyorum internetden sipariş et mutlaka daha uygun oluyor. kaset tipleri var yanında gebelik testleri hediye oluypr. n11 de gitti gidyorda bulabilirsin.
folik asite başladınmı?

Cok tesekkur ederim arkadasım bilgilendirme için..Sat ım 3 Şubat ve dün adet olmalıydım henuz olmadım insallah olmam da..Persembe sabahı kan tahlili yaptırıcam bakalım gebelik için..

Ve soylediklerini dogru anlamak istiyorum..Cift cizgiyi yakalayınca neyi yakalamış olacagız ? En çok yumurtladıgım zamanı mı ? Eger oyle ise hemen o aksam ve ertesi gun ve sonraki gun mu birlikte olmalıyım ? Kafam karıstı :-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…