Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

canım çift çizgiyi yakalayınca yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşecektir demektir. yani yakaladığın an çalışma olsun yada hemen olmazsa 24 saaat içinde olmalı mutlaka. alacağın testlerim üzerindede yazar zaten bu bilgiler. ovulasyon testi nasıl kullanılır diye google da aratırsan birsürü bilgi çıkar. geçen bir belgesel izledim kimi spermler yumurtaya 30 dakika içinde varabiliyormuş en hızlı ve en güçlü olanı. kimiside 1 günde ancak ulaşıyormuş bizim yumurtada malum sadece 24 saat yaşıyor buna göre hesaplamalarını yapabilirsin

bu arada inşallah adet olmazsın ve sağlıklı hamileliğin olur

Canım benim tup bebekte benim yaşımdan dolayı sansımız %15 imiş..en iyi ihtimal %20 olur dedi doktor..Su anda bebek sahibi olamamamızda en buyuk etken benim yaşım imiş..Bu yılın sonuna kadar hayırlısı ile hamile kalamaz isem " ben elimden gelen herşeyi yaptım ama hayırlısı boyle imiş " diyebilmek istiyorum kendi kendime..Ve işte bu yuzden elimden gelen herşeyi yapıyorum..Gecen ay bos gecmesin diye sogan kürü yaptım..Folik asit ve Omega 3 her gun alıyorum..Beslenme seklimi tamamen degistirdim..Cayı kahveyi cok cok azalttım..Eger adet olursam incir kürüne baslıycam..

Yine aynı doktordan benim anladıgım yumurtalarımın kalitesini yukseltmem lazım ki döllenme olabilsin..Yoksa yumurta var var ama döllenemiyor..Cunku yaş cok onemli.. Ama Allahtan ümit kesilmez ve benim hala ümidim var..sarkıdaki gibi..

bende 34 yaşındayım bu arada 3 aydır deniyoruz inşallah yakın zamanda olur yoksa bizde çok zaman kaybetmeden tüp bebeğe başvuracağız. elinden gelen herşeyi yapıyorsun anladığım kadarıyla inşallah tutmuştur tutmamış olursada önümüzdeki aylara bakarız. burda gırgır şamata çok dediğim gibi sıkıntın stressin sebebi bu ama eğer sorun olursa lütfen hep yaz yardımcı olmaya çalışırız. yumurtlamada sadece bir kez olur bu arada en fazla yumurtladığın demişsin ya düzeltmek istedim

yumurtaların kalitesini arttırmak içinmi incir kürü? bende yiyorum günde 1-2 tane ama kür olarak değil atıştırmalık cevizle birlikte

Hosgeldin :) once su adeti kesinlestir egeri hamis degilsen bence incirden ziyade corekotu bal tarcin kurunu yap yasindn dolayi yumurtaliklarinda tembellik baslamistir diye dusunuyoru daha sağlıklı yumurtalarin olur ve guzelce catlar. Bird folic asit inofolic oneririm arastirirsan yumurta icin ve gelisimi icin cok faydali. Ama once adet engelin asalim. Sonrasinda egerki olursan ovulasyon testlerini siparis edersin adim adim. Surelab ve laboquick gayet iyi markalar netten uygun fiyata 30 lu 40 li paket alabilirsin yaninda gebelik testiyle birlikte :))

Susam sokagindaki minik kusa doneceksiniz yiyin anasini satim ne buluyosaniz yiyin
Ben diyetteyim ya rahat rahat sayarim
Ben de dun aksamdan beri diyetteyim slmdiye kadar en yuksek 58ecikmistim ama simdi 61 oldum kiyafetlerin içine giremiyorum yaz.ama bi hamisolsam ne bulursam yerim

Ben de dun aksamdan beri diyetteyim slmdiye kadar en yuksek 58ecikmistim ama simdi 61 oldum kiyafetlerin içine giremiyorum yaz.ama bi hamisolsam ne bulursam yerim
Aaa 61 iyidir verme :)) bende 10 senedir 53 u hic gecmemistim 53 lede evlendim zaten 58 i gorunce tuttum bogazimi 57 suan 54 olsam kafi yaaa bakalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…