- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.321
hee yaaa biz yazarken sanki sadece biz okuoz saniyoruz ama disardan okuyan kim bilir ne dusunuyorşaşırdık şaşırdıkkkgizlidem okuyanlar bunlar sapık diyodur
canım çift çizgiyi yakalayınca yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşecektir demektir. yani yakaladığın an çalışma olsun yada hemen olmazsa 24 saaat içinde olmalı mutlaka. alacağın testlerim üzerindede yazar zaten bu bilgiler. ovulasyon testi nasıl kullanılır diye google da aratırsan birsürü bilgi çıkar. geçen bir belgesel izledim kimi spermler yumurtaya 30 dakika içinde varabiliyormuş en hızlı ve en güçlü olanı. kimiside 1 günde ancak ulaşıyormuş bizim yumurtada malum sadece 24 saat yaşıyor buna göre hesaplamalarını yapabilirsinCok tesekkur ederim arkadasım bilgilendirme için..Sat ım 3 Şubat ve dün adet olmalıydım henuz olmadım insallah olmam da..Persembe sabahı kan tahlili yaptırıcam bakalım gebelik için..
Ve soylediklerini dogru anlamak istiyorum..Cift cizgiyi yakalayınca neyi yakalamış olacagız ? En çok yumurtladıgım zamanı mı ? Eger oyle ise hemen o aksam ve ertesi gun ve sonraki gun mu birlikte olmalıyım ? Kafam karıstı :-((
bu arada inşallah adet olmazsın ve sağlıklı hamileliğin olurCok tesekkur ederim arkadasım bilgilendirme için..Sat ım 3 Şubat ve dün adet olmalıydım henuz olmadım insallah olmam da..Persembe sabahı kan tahlili yaptırıcam bakalım gebelik için..
Ve soylediklerini dogru anlamak istiyorum..Cift cizgiyi yakalayınca neyi yakalamış olacagız ? En çok yumurtladıgım zamanı mı ? Eger oyle ise hemen o aksam ve ertesi gun ve sonraki gun mu birlikte olmalıyım ? Kafam karıstı :-((
S sonkursun72 canım Allahdan ümit kesilmez hiçbirzaman. ama neden hemen tüp bebek felan denemiyorsunuz zamanınız kısıtlıysa önce kendiliğinden bi deneyeleim diyorsun?
yaa okuduysan eğer yazdıklarımızı çoğu zaman da çok fazla geyik yaptık ancak böyle geçiyor bata kadar zaman ama beynin dönmüştür buna inanırımbiz kendimiz bile bazen zor takip ediyoruz.
Marka olarak ben Laboquick kullanıyorum internetden sipariş et mutlaka daha uygun oluyor. kaset tipleri var yanında gebelik testleri hediye oluypr. n11 de gitti gidyorda bulabilirsin.
folik asite başladınmı?
Ben ben benhaydar dumen ne diyo turk kadinlarinin yuzde 80 ni orgazm nedir bilmedengeberip gidio
Edepsizzzz :))sasirdiniz iyicee heeeerkek orgazm olmasaa nasil kavuscaz spermoslara. bizim icin sknti yok yataga yat kap kac
S sonkursun72 canım Allahdan ümit kesilmez hiçbirzaman. ama neden hemen tüp bebek felan denemiyorsunuz zamanınız kısıtlıysa önce kendiliğinden bi deneyeleim diyorsun?
yaa okuduysan eğer yazdıklarımızı çoğu zaman da çok fazla geyik yaptık ancak böyle geçiyor bata kadar zaman ama beynin dönmüştür buna inanırımbiz kendimiz bile bazen zor takip ediyoruz.
Marka olarak ben Laboquick kullanıyorum internetden sipariş et mutlaka daha uygun oluyor. kaset tipleri var yanında gebelik testleri hediye oluypr. n11 de gitti gidyorda bulabilirsin.
folik asite başladınmı?
bende 34 yaşındayım bu arada 3 aydır deniyoruz inşallah yakın zamanda olur yoksa bizde çok zaman kaybetmeden tüp bebeğe başvuracağız. elinden gelen herşeyi yapıyorsun anladığım kadarıyla inşallah tutmuştur tutmamış olursada önümüzdeki aylara bakarız. burda gırgır şamata çok dediğim gibi sıkıntın stressin sebebi bu ama eğer sorun olursa lütfen hep yaz yardımcı olmaya çalışırız. yumurtlamada sadece bir kez olur bu arada en fazla yumurtladığın demişsin ya düzeltmek istedimCanım benim tup bebekte benim yaşımdan dolayı sansımız %15 imiş..en iyi ihtimal %20 olur dedi doktor..Su anda bebek sahibi olamamamızda en buyuk etken benim yaşım imiş..Bu yılın sonuna kadar hayırlısı ile hamile kalamaz isem " ben elimden gelen herşeyi yaptım ama hayırlısı boyle imiş " diyebilmek istiyorum kendi kendime..Ve işte bu yuzden elimden gelen herşeyi yapıyorum..Gecen ay bos gecmesin diye sogan kürü yaptım..Folik asit ve Omega 3 her gun alıyorum..Beslenme seklimi tamamen degistirdim..Cayı kahveyi cok cok azalttım..Eger adet olursam incir kürüne baslıycam..
Dedektif gibisin maşallah :) grup kurucusu dediğin böyle olur
yumurtaların kalitesini arttırmak içinmi incir kürü? bende yiyorum günde 1-2 tane ama kür olarak değil atıştırmalık cevizle birlikteYine aynı doktordan benim anladıgım yumurtalarımın kalitesini yukseltmem lazım ki döllenme olabilsin..Yoksa yumurta var var ama döllenemiyor..Cunku yaş cok onemli.. Ama Allahtan ümit kesilmez ve benim hala ümidim var..sarkıdaki gibi..
Hosgeldin :) once su adeti kesinlestir egeri hamis degilsen bence incirden ziyade corekotu bal tarcin kurunu yap yasindn dolayi yumurtaliklarinda tembellik baslamistir diye dusunuyoru daha sağlıklı yumurtalarin olur ve guzelce catlar. Bird folic asit inofolic oneririm arastirirsan yumurta icin ve gelisimi icin cok faydali. Ama once adet engelin asalim. Sonrasinda egerki olursan ovulasyon testlerini siparis edersin adim adim. Surelab ve laboquick gayet iyi markalar netten uygun fiyata 30 lu 40 li paket alabilirsin yaninda gebelik testiyle birlikte :))Canım benim tup bebekte benim yaşımdan dolayı sansımız %15 imiş..en iyi ihtimal %20 olur dedi doktor..Su anda bebek sahibi olamamamızda en buyuk etken benim yaşım imiş..Bu yılın sonuna kadar hayırlısı ile hamile kalamaz isem " ben elimden gelen herşeyi yaptım ama hayırlısı boyle imiş " diyebilmek istiyorum kendi kendime..Ve işte bu yuzden elimden gelen herşeyi yapıyorum..Gecen ay bos gecmesin diye sogan kürü yaptım..Folik asit ve Omega 3 her gun alıyorum..Beslenme seklimi tamamen degistirdim..Cayı kahveyi cok cok azalttım..Eger adet olursam incir kürüne baslıycam..
Ayy güldüm kızlar ya erkek zaten oluyo yoksa nasıl çıkcak şeyler töbe töbe kadından bahsediyoruz bizzdiyoruz ya kadınların orgazm olması önemli değil olmasada olur erkek ama mutlaka olmalı
Susam sokagindaki minik kusa doneceksiniz yiyin anasini satim ne buluyosaniz yiyinyumurtaların kalitesini arttırmak içinmi incir kürü? bende yiyorum günde 1-2 tane ama kür olarak değil atıştırmalık cevizle birlikte
Ben de dun aksamdan beri diyetteyim slmdiye kadar en yuksek 58ecikmistim ama simdi 61 oldumSusam sokagindaki minik kusa doneceksiniz yiyin anasini satim ne buluyosaniz yiyin
Ben diyetteyim ya rahat rahat sayarim
Bende yapcam kocise birazdan ama oncesinde parti timeeeTaze çay yaptım kendime ohh miss size yok
Afiyet olsun bu arada :)Taze çay yaptım kendime ohh miss size yok
Aaa 61 iyidir verme :)) bende 10 senedir 53 u hic gecmemistim 53 lede evlendim zaten 58 i gorunce tuttum bogazimi 57 suan 54 olsam kafi yaaa bakalim :))Ben de dun aksamdan beri diyetteyim slmdiye kadar en yuksek 58ecikmistim ama simdi 61 oldumkiyafetlerin içine giremiyorum yaz.ama bi hamisolsam ne bulursam yerim
Afiyet olsun bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?