- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
- 88
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.341
bizim evde koçiş çayı demler bana diyorki şimdi sende öyle yaz orayaBende yapcam kocise birazdan ama oncesinde parti timeeeonce alisveris sonra fis
Peki canım bır hafta bekleyelım o zaman yaaacanm genelde yumurtlamadan sonra iliski cok onerilmiyor. dusuk olabiliyormus benim diktorum boyle demisti. ama dikkatli davranirsaniz bisiy olmaz
anladımm bende sonaaAyy güldüm kızlar ya erkek zaten oluyo yoksa nasıl çıkcak şeyler töbe töbe kadından bahsediyoruz bizz
Evlendiğinde ben de incecik 53kilo çiti piti biriydim kuzu yaAaa 61 iyidir verme :)) bende 10 senedir 53 u hic gecmemistim 53 lede evlendim zaten 58 i gorunce tuttum bogazimi 57 suan 54 olsam kafi yaaa bakalim :))
Benim herif buranin adini PEMBE SAYFA koydubizim evde koçiş çayı demler bana diyorki şimdi sende öyle yaz orayahadiii kızlar öptümm bizde çay keyfine
Etli butluya hamisken doyar normalde gerek yok ete buta :))E
Evlendiğinde ben de incecik 53kilo çiti piti biriydim kuzu yaurfaya gelince kilo aldim. Boyum 160 çok uzun değilim. Hos eşim bu durumdan gayet memnun etli butlu istiyor ama ben huzursuz oluyorum ya
Ayy benim bildigim tek tüp fiyati eve ocak icin soyledigiminki yardimci olamicimm o yuzdenkızlar aklıma bişey takıldı acaba tüp bebek tedavileri kac tl ?bileniniz varmı?merak ettim.
neyse inşallah gerekte kalmaz öğrenmemizeAyy benim bildigim tek tüp fiyati eve ocak icin soyledigiminki yardimci olamicimm o yuzden
Bal çörekotu tarçın diyorum ve çekiliyorumAslında kopruden once son çıkış yapmak istedim nickimi ama uzun oldugundan sistem kabul etmedi..Yaşımdan dolayı uzman bir doktorun soyledigi uzere %3 bebek sahibi olma olasılıgı ile eger hayırlısı ise hamile kalmak ve bebek sahibi olmak istiyorum..Ve tıbbi olarak 2016 yılında hamile kalamaz isem kendi kararımla bebek olayını unutacagım..Eşimin de benim de butun degerlerimiz normal..Benim yumurta kalitesini yukseltme calısmalarım olacak eger adet olursam..Ve tabi bu ay ovulasyon testi kullanacagım..Beynim döndü bu arada geçmiş yazısmaları okurken haberiniz olsun..
Ben soyleyeyim 10000 :) kaynimgillerde varneyse inşallah gerekte kalmaz öğrenmemize
Ayy top gibi olurum kesinEtli butluya hamisken doyar normalde gerek yok ete buta :))
Vay anasiniii benimkine demle desen cay icmekten vazgecer kari koca ne tembelizbizim evde koçiş çayı demler bana diyorki şimdi sende öyle yaz orayahadiii kızlar öptümm bizde çay keyfine
Sana şans vermeyen dr pok yemiş Pardon.Canım benim tup bebekte benim yaşımdan dolayı sansımız %15 imiş..en iyi ihtimal %20 olur dedi doktor..Su anda bebek sahibi olamamamızda en buyuk etken benim yaşım imiş..Bu yılın sonuna kadar hayırlısı ile hamile kalamaz isem " ben elimden gelen herşeyi yaptım ama hayırlısı boyle imiş " diyebilmek istiyorum kendi kendime..Ve işte bu yuzden elimden gelen herşeyi yapıyorum..Gecen ay bos gecmesin diye sogan kürü yaptım..Folik asit ve Omega 3 her gun alıyorum..Beslenme seklimi tamamen degistirdim..Cayı kahveyi cok cok azalttım..Eger adet olursam incir kürüne baslıycam..
Ama cok tatlı balli guzel bi top olursun benceAyy top gibi olurum kesin
Lan siz o tembellikle o cocugu nasil yaptinizVay anasiniii benimkine demle desen cay icmekten vazgecer kari koca ne tembeliz
Aferinnnn kocisini seven hatun modeli aynii beeen :))Sabirsiz61 senle konustuktan sonra vicdanim elvermedi kalktim mamisler yaptim kocisime bidaha bana yemek yaparken yazma laan
Daha ne olsun 3 e katlamis :) sana kan verme dediydim inanmadin rahatladin mi simdiKızlarrrrr sonucum 368 çıktı. 2 gün önce 118 di artışı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?