Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Daha ne olsun 3 e katlamis :) sana kan verme dediydim inanmadin rahatladin mi simdi
Valla dediydin kuzum da rahat edemedim işte senin bana ne dediysen çıkıyor zaten şimdi biraz daha rahatım diğer kimyasalım 345 ten düşmüştü buda demek oluyor iki gün sonra bir daha yaptırıcam son olarak, o zaman rahatlarım kuzum .. Allahım önümüzdeki ay gebiş olduğunu duymamızı nasip etsin inşallahta bebişlerimizi beraber büyütelim bekliyorum sizleri

Canim 1000 dende dusen var is dusmeye kaldimi litfen kan verme artik bebisin saglikli annesine yapisti kene gibi pazartesi al randevunu herifide al yanina gidin keseyi gorun strese girme bos yere :)

Dediğin doğru baya kan alıyorlar kocaman tüpü dolduruyorlar ya ama bi kere daha vericem içim rahat etsin
Kusum sen bilirsin ama Rabbim ona can vermediyse Ayşe'nin dedigi gibi 3000 den de duser yiyecek riski varsa en agir istede calissan dusmez.. 2 gun arayla verdigin tupleri ortalama soyle bi gozune getir bebisin gelisimi suan sadece senin kanina ihtiyaci var.. ben gebelik icin verdim bidaha vermicem 6 haftamda gidip gorucem o gebelik icin verdigim bile beni strese soktu oncekilerde onu da vermemistim ne rahattim tercih senin yinede bebisim saglikla kucagina konsun insallahhhh

Bu Tatlandırıcılar gebe kalmaya engelmi acaba ... aklımda deli sorular
Bence sekeri bırakmak için tatlandırıcı kullanmak dogru degil..Illa da seker diyorsanız Stevia diye bir tatlandırıcı biliyorum..Dogal bir tatlandırıcı..Yapay degil..Yapay tatlandırıcının muhakkak bi etkisi varmıdır bilmiyorum ama ben olsam kullanmazdım..

Anladım canım. Sabirsiz61 (herzaman ki gibi)ve sen haklısınız dediğiniz gibi vermicem artık. Allah nasip ederse olur zaten. İyi ki varsınız kızlar

Ben hic kullanmiyorum en guzeli sekerde neymis :) ya kullanin yada kulanmayin tatlandirici luzumsuz gelio bana alisinca sekersiz ictigin cay bile bal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…