- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.361
Oralari karistirmaaaaLan siz o tembellikle o cocugu nasil yaptiniz
Ayy sağol cancazim hamilelik tüm annelere yakisir elbet. Rabbim hayirli vakitte bizim de once gobusumuzu sonra kucagimizi doldurur inşallah. Seviyorum sizi yaaAma cok tatlı balli guzel bi top olursun bence
benim aklımdan 2000 falan geçiyordu.vay be çok pahaliymis.Allah fakirlerin yardımcısı olsun.Ben soyleyeyim 10000 :) kaynimgillerde var
Bidaha bidaha verme 6 da git keseni gor bacim her veriste nahaaa esek kadan tupe dolduruyorlar kani o kanlar sonra lazim olicik cok guzel artmis degerinKızlarrrrr sonucum 368 çıktı. 2 gün önce 118 di artışı nasıl?
Tutsa amenna bizimkiler 10000 i bildigin cope atti bebek 120 hcg den sonra yukselemedi dusuk yaptirdilarbenim aklımdan 2000 falan geçiyordu.vay be çok pahaliymis.Allah fakirlerin yardımcısı olsun.
Pazartesiye al randevunu git keseni gor karindan :))Kızlarrrrr sonucum 368 çıktı. 2 gün önce 118 di artışı nasıl?
Valla dediydin kuzum da rahat edemedim işte senin bana ne dediysen çıkıyor zaten şimdi biraz daha rahatım diğer kimyasalım 345 ten düşmüştü buda demek oluyor iki gün sonra bir daha yaptırıcam son olarak, o zaman rahatlarım kuzumDaha ne olsun 3 e katlamis :) sana kan verme dediydim inanmadin rahatladin mi simdi
Ayyyy inşallah ağzından bal damlıyor, öperim ben ağzını seninPazartesiye al randevunu git keseni gor karindan :))
Canim 1000 dende dusen var is dusmeye kaldimi litfen kan verme artik bebisin saglikli annesine yapisti kene gibi pazartesi al randevunu herifide al yanina gidin keseyi gorun strese girme bos yere :)Valla dediydin kuzum da rahat edemedim işte senin bana ne dediysen çıkıyor zaten şimdi biraz daha rahatım diğer kimyasalım 345 ten düşmüştü buda demek oluyor iki gün sonra bir daha yaptırıcam son olarak, o zaman rahatlarım kuzum.. Allahım önümüzdeki ay gebiş olduğunu duymamızı nasip etsin inşallahta bebişlerimizi beraber büyütelim bekliyorum sizleri
Bidaha bidaha verme 6 da git keseni gor bacim her veriste nahaaa esek kadan tupe dolduruyorlar kani o kanlar sonra lazim olicik cok guzel artmis degerin
Hadi ya 1000 den demi düşen oluyorCanim 1000 dende dusen var is dusmeye kaldimi litfen kan verme artik bebisin saglikli annesine yapisti kene gibi pazartesi al randevunu herifide al yanina gidin keseyi gorun strese girme bos yere :)
73 mü yok diil.Niye gii dogum yilinmi :))
Kusum sen bilirsin ama Rabbim ona can vermediyse Ayşe'nin dedigi gibi 3000 den de duser yiyecek riski varsa en agir istede calissan dusmez.. 2 gun arayla verdigin tupleri ortalama soyle bi gozune getir bebisin gelisimi suan sadece senin kanina ihtiyaci var.. ben gebelik icin verdim bidaha vermicem 6 haftamda gidip gorucem o gebelik icin verdigim bile beni strese soktu oncekilerde onu da vermemistim ne rahattim tercih senin yinede bebisim saglikla kucagina konsun insallahhhhDediğin doğru baya kan alıyorlar kocaman tüpü dolduruyorlar ya ama bi kere daha vericem içim rahat etsin
Bence sekeri bırakmak için tatlandırıcı kullanmak dogru degil..Illa da seker diyorsanız Stevia diye bir tatlandırıcı biliyorum..Dogal bir tatlandırıcı..Yapay degil..Yapay tatlandırıcının muhakkak bi etkisi varmıdır bilmiyorum ama ben olsam kullanmazdım..Bu Tatlandırıcılar gebe kalmaya engelmi acaba ... aklımda deli sorular
Kusum sen bilirsin ama Rabbim ona can vermediyse Ayşe'nin dedigi gibi 3000 den de duser yiyecek riski varsa en agir istede calissan dusmez.. 2 gun arayla verdigin tupleri ortalama soyle bi gozune getir bebisin gelisimi suan sadece senin kanina ihtiyaci var.. ben gebelik icin verdim bidaha vermicem 6 haftamda gidip gorucem o gebelik icin verdigim bile beni strese soktu oncekilerde onu da vermemistim ne rahattim tercih senin yinede bebisim saglikla kucagina konsun insallahhhh
Ben hic kullanmiyorum en guzeli sekerde neymis :) ya kullanin yada kulanmayin tatlandirici luzumsuz gelio bana alisinca sekersiz ictigin cay bile bal :))Bence sekeri bırakmak için tatlandırıcı kullanmak dogru degil..Illa da seker diyorsanız Stevia diye bir tatlandırıcı biliyorum..Dogal bir tatlandırıcı..Yapay degil..Yapay tatlandırıcının muhakkak bi etkisi varmıdır bilmiyorum ama ben olsam kullanmazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?