Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim 1000 dende dusen var is dusmeye kaldimi litfen kan verme artik bebisin saglikli annesine yapisti kene gibi pazartesi al randevunu herifide al yanina gidin keseyi gorun strese girme bos yere :)

Herifide alıp gidicem ama büyük bir olasılık önümüzdeki Cumartesi gidebiliriz çünkü benim izin almam çok zor oluyor. Hep ağzını öpüyorum senin herif kızar belkide ama ne güzel konuşuyorsun öyle benim keneciğim gibi inşallah senin keneciği de duyarız önümüzdeki ay

Kızlar ben ovulasyon testi yaptım bu ay 12.13.14 gün çift çizgi yakaladım ve boş geçmedim snra silikleşti çizgi ama bugün tekrar yaptım ve bu şekilde çktı çizgi yani gebelik varsa gene netleşmeye başlıyomuş diye okumuştum adetime 5 gün var sizce var mıdır tecrübeli olanlar yazarsa çok sevaba girer

Eklentiler

• image.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 41

Evet canım koyulaşmaya devam ediyor. Yarın da yap koyu çıkarsa hayırlı olsun diycem. Seninki silik ten daha belirgin. Az daha zorlasa koyu olacakmış. Hayırlısı olsun

Ayy inşallah canim :))

canımm hep böyle yükselsin inşallah lütfen dert etme darısı başımıza

Bazen ikinci defa evlendiğime pişman olacak oluyorum sonra tövbe diyorum. Bıktım benimkinin exinin açtığı nafaka davalarından offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…