- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.952
- 133
- 39
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.381
Canim 1000 dende dusen var is dusmeye kaldimi litfen kan verme artik bebisin saglikli annesine yapisti kene gibi pazartesi al randevunu herifide al yanina gidin keseyi gorun strese girme bos yere :)
Kızlar ben ovulasyon testi yaptım bu ay 12.13.14 gün çift çizgi yakaladım ve boş geçmedim snra silikleşti çizgi ama bugün tekrar yaptım ve bu şekilde çktı çizgi yani gebelik varsa gene netleşmeye başlıyomuş diye okumuştum adetime 5 gün var sizce var mıdır tecrübeli olanlar yazarsa çok sevaba girer
Vay anasiniii benimkine demle desen cay icmekten vazgecer kari koca ne tembeliz
bu işin devletide vardır canımcım 10 000 özeldedirbenim aklımdan 2000 falan geçiyordu.vay be çok pahaliymis.Allah fakirlerin yardımcısı olsun.
Bn gizlidn takipteym 600 gelince sak diye ypstrym
Ayy inşallah canim :))Herifide alıp gidicemama büyük bir olasılık önümüzdeki Cumartesi gidebiliriz çünkü benim izin almam çok zor oluyor. Hep ağzını öpüyorum senin herif kızar belkide ama ne güzel konuşuyorsun öyle benim keneciğim gibi inşallah senin keneciği de duyarız önümüzdeki ay
canımm hep böyle yükselsin inşallah lütfen dert etme darısı başımızaValla dediydin kuzum da rahat edemedim işte senin bana ne dediysen çıkıyor zaten şimdi biraz daha rahatım diğer kimyasalım 345 ten düşmüştü buda demek oluyor iki gün sonra bir daha yaptırıcam son olarak, o zaman rahatlarım kuzum.. Allahım önümüzdeki ay gebiş olduğunu duymamızı nasip etsin inşallahta bebişlerimizi beraber büyütelim bekliyorum sizleri
Neyi kuruttun kiz oyle hunerlerin vArsa banada bi el atsana islak sacla oturuyorumGerçekten de nereye elimi atsam kurutuyorum galiba
Canim rabbim kaldramayacgmz yuku vermmz sabir de bundada vrdr bi hyr oyle düşünBazen ikinci defa evlendiğime pişman olacak oluyorum sonra tövbe diyorum. Bıktım benimkinin exinin açtığı nafaka davalarından offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?