Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ben burdayım sabırsız. Hala benim var battan ses yok testte de negatif.perşembe tekrar gel demişti gideyim bakalım.kafam d umanlandi gene.1 yıllık evliyim bir kere klomen kullandım ama yumurta takibi yapılmadan gün aşırı ilişki demslerdi.esimde vardiya olduğu için bende memur olduğum için tam uyamadik.bu zamana kadar çok takilmadim ha bu ay ha diğer ay derken 1 yıl yarın doluyor.acaba doktor catlatma iğnesi filan verse kullansam mi kimisi kullanma onlar hep hormon diyor ne yapayım bana yol gösterin kızlar ya

Beynim döndü yine arastırmaktan forumu okumaktan ama bilmedigim ve ogrendiklerim şunlar..

1) Inofolic kapsul seklinde de var..Tozunu kullanmak benim için zor olabilirdi..Ama kapsulu olmasaydı yine de kullanırdım tozunu..Zehir olsa iöerim modundayım cunku.. )
2 ) Inofolic kullanmak için PKO olmak gerekmiyormuş..
3 ) Inofolic adet oldugun zaman bile kullanılıyormuş..
4) Ovulasyon testini kullanmaya basladın..Cift cizgiyi yakaladın..Hemen aksamına birlikte oldun..Belki bir sonraki aksam da oldun (denemekten bi kaybı olmaz nası olsa ).Sonraki gunlerde bu ovulasyon testinin cubukları siliklesiyor ve tekrar koyulasmaya yani cizgiler belirginlesmeye baslıyorsa hamile olma ihtimalin varmış..Eger dogruysa vay anasını sayın seyirciler..Bilmiyordum valla..

Sen artik madem 1 yili devirdin catlatmaysa catlatma tupse tup ne diyorsa doktorun onu yap bence baskalarina takilma evet hormon ama bu sekilde hamile.kalan cok belki de sende bunu yapmalisin vakti gelmistir.

Evet bende pco yok ama doktorum tozunu verdi gunde 2 ser poset sabah aksam iciyorum hafif mide bulantisi yapiyor eger rahatsizsan kapsulunu alabilirsin dedi.

sonkursun hepsini doğru kavramışın :) sadece koyulaşdıktan sonra silikleşip tekrar koyulaşıyor demişsin ya ona çok güvenme. yani ovulasyon testleri hamileliği öğrenmek için kullanılmamalı ama yapan var işte çünki ovulasyon testide beta htc değeri belirli bir seviyeye gelince gebeliği gösterebiliyormuş t çizgisi koyulaşıyormuş. oyuna dönüyor biraz sen şüphe edersen hamilelik testi yap direk vakti gelince yani bat gününe yakın erken gebelik testi mesela

Yumurtayi beslesin olusumunu hizlandirsin diye. Ayrica hucre bolunmesinede yardimci oluyor yani yerlesmede falan ilk evrede oldukca etkili. Yumurta olayinda klomenin yan etkisi az olani diye dusun sadece mide bulantisi : ))
hmm bana doktorum bişe demedi kimyasaldan sonra neyse şimdilik bi kalsın bakalım olmadı bende sorarım acaba bende içsemmi diye

Valla bana sordu folic aliomusun diye dedim evet o zaman buu kullanmaya basla artik dedi bende tek yumurta oluyor bide bazen saglikli gelismeden catliyor bakalim bu ay faydasini gorecekmiyim forumlara baktim kullanıp hamile kalan cok vesile olur umarim :)

sağlıklı gelişmeden çatladığını nerden biliyorsun canım üff ben öyle testler hiç yaptırmadımki

Kiz test yaptirmadim sadece yumurta takibine gittim belli bir mm e gelmesi lazim saglikli olmasi icin ona erismeden catlarsa sagliksiz dahad buyurse kiste donusuyor zaten

Kizlar ben geldim neler konusmusunuz siz bakim ole terbiyesizler kasiklarim cok agriyo kociste gel yemeye gidelim az yuruyuste yaparsin belki gecer dedi ama ne fayda daha beter oldum sanki acaba diger kasigimdada mi oldu kist bi bitarafi vuruo bi bi tarafi bide orta taraf regl ben geliyorum diyo resmen bagira bagira

hmm bende güzel gelişiyodur inşallah canım gece gece şimdi kafama takılmasın buda sağol bu arada öğrenmiş oldum en azından bunları.
sakinleşti burasıı hakkaten uyudumu herkes yoksa çalışmalardamı

hoşgeldinm canım ya ne kisti en kötü regl oluyosun işte

slm kızlar nasılsınız ? çok yorgunum o yuzden daha sonra bastan okuyacagım. güzel haberleriniz var mı bugun?

ben adet mi oldum bılemedım. sulu acık kırmızı bır akıntı geldı bır kac damla daha gelmedı. ilk defa boyle oldu o yuzden anam veremedım . bıldıgınız su yanı sankı suya kırmızı boyayı damlatmıslar gıbı cok cok acık

yarım saate anlarım adet mı bakalım ama adet sanırım cunku agrım cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…