Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cok yakın zamanda idrardan yaptıgım ( adetimi bekledigim gun idi..Marka Predictor Early ) ve pozitif cıkan gebelik testi nedeni ile eşimin ailesine karşı cok zor durumda kalmıs biri olarak asla idrardan test yapmama kararı aldım..3 gun iki göz iki çeşme agladım..O yuzden en garantisi kandan gebelik testi..Saglık ocagında ucretsiz yaptırıyorum zaten..

yaa ben Sabirsiz61 ve forumunu buldum bulalı diğer forumlara hiç bakamaz oldum. bdv de ne var ne yok bakardım onuda kestim onu bırak instagram ve facebooku ihmal ettim düşün
Aynen sayfa açık güncelleyip okuyorum burdaki hatunlarda Herşey var herseylerinden yararlaniyoruz hahaahah a

Canim sol yumurtalimda cikolata kistim var onun agrisi cok kotu oluyor bende ayni agrida sagdada olunca ilk defa ondan settim nie bagirion bacak kadar cocuga zaten agrim var
oyy kuzum tamam bağırmadımki yatıştırmaya çalıştım geçmiş olsun yat dinlen ama korkma yenş kist mist yoktur tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…