- 8 Mart 2016
- 33
- 99
- 8
- 53
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.421
sonkursun hepsini doğru kavramışın :) sadece koyulaşdıktan sonra silikleşip tekrar koyulaşıyor demişsin ya ona çok güvenme. yani ovulasyon testleri hamileliği öğrenmek için kullanılmamalı ama yapan var işte çünki ovulasyon testide beta htc değeri belirli bir seviyeye gelince gebeliği gösterebiliyormuş t çizgisi koyulaşıyormuş. oyuna dönüyor biraz sen şüphe edersen hamilelik testi yap direk vakti gelince yani bat gününe yakın erken gebelik testi mesela
yaa benO kadar cnm Ben bu kadar bel altı form görmedim hahahahah çok güzel vakit geçiyor:)
Ben bdv ye bakiomda face ve inst e bakamiom :))yaa benSabirsiz61 ve forumunu buldum bulalı diğer forumlara hiç bakamaz oldum. bdv de ne var ne yok bakardım onuda kestim onu bırak instagram ve facebooku ihmal ettim düşün
Aynen sayfa açık güncelleyip okuyorum burdaki hatunlarda Herşey var herseylerinden yararlaniyoruz hahaahah ayaa benSabirsiz61 ve forumunu buldum bulalı diğer forumlara hiç bakamaz oldum. bdv de ne var ne yok bakardım onuda kestim onu bırak instagram ve facebooku ihmal ettim düşün
Anam kiliklihayatta 2 bardaktan fazla cay icemezsin elinden
Canim sol yumurtalimda cikolata kistim var onun agrisi cok kotu oluyor bende ayni agrida sagdada olunca ilk defa ondan settim nie bagirion bacak kadar cocuga zaten agrim varhoşgeldinm canım ya ne kisti en kötü regl oluyosun işte
oyy kuzum tamam bağırmadımki yatıştırmaya çalıştım geçmiş olsun yat dinlen ama korkma yenş kist mist yoktur tamammıCanim sol yumurtalimda cikolata kistim var onun agrisi cok kotu oluyor bende ayni agrida sagdada olunca ilk defa ondan settim nie bagirion bacak kadar cocuga zaten agrim var
Biz degilde sen yakinda aynen ole olcanSağman inek gibiyiz etimizden sutumuzden semirin anacim :)))
Tamamoyy kuzum tamam bağırmadımki yatıştırmaya çalıştım geçmiş olsun yat dinlen ama korkma yenş kist mist yoktur tamammı
Calismlr cok yogun sanrsm
İnşallah guzel şeyler gorecegiz :))Adetimin 4.günü 2 gündür çörek otu bal tarcin karısının devam folbiol de takviyesi oldu bakalım bu ay ne gorecegiz
Cnm benim bugün bütün gün akinti simsiyahti biraz korktum ne olabilirkiİnşallah guzel şeyler gorecegiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?