Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar alt karin bölgemde ki sislik Normal değil ya wc gidiyorum devamlı idrarda yanma yok ama iiltihap mi kaptım acaba sol kasikta ki ağrıda beni rahatsız ediyor pantolon düğmesi kapanmıyor baskı oluyor yarın doktora gidicem idrar testi birde kan testi yaptırayım bakalım

Gunaydın kızlar..Hala adet olmadım..Bekliyor muyum onu da bilmiyorum..Resmen kendimi dinler oldum..Bir yandan da grip geciriyorum..Belki ondan gecikmiştir..Bugun gecikmesinin 2.gunu zaten..Yani oladabilirim her an..Sol kasıgım agrıyor..Gece hep cenin pozisyonunda ve sol tarafıma yatınca psikolojik midir nedir geciyor agrım..Yarın sabah kandan test randevum var zaten..Hayırlısı rabbimden..

Bu arada corekotu bal tarcın karısımına adet oldugumda hemen baslayabiliyor muyum ?

insallah hamilesindir ondan gecikmistir cnm test sonucun çıkınca bize de haber ver olur mu

Aynen sayfa açık güncelleyip okuyorum burdaki hatunlarda Herşey var herseylerinden yararlaniyoruz hahaahah a
Evt burdakiler o kadar iyiler ki herşeyi anlat gormedigin halde hemen yanindalar soruna hemen cvp verip rahatlatirlar hatta ve hatta benim hamildlegimi ogrdnmeme bile burdakiler vesile oldu senin açmış oldugun form vardı oraya yazdim doğru düzgün cvp veren yok
bi samimiyet görmedim o yüzden bu forma geçtim orda sadece sana yazdığım zaman cvp geliyodu diğerlerine sordugum zaman aaaa arada kaynağı deniliyordu iyikide buraya gecmisim inslh burdaki arkadaşlar ve sen de dahil hamis kalırsınız bu ay sizin ay olsun inslh hep duamdasiniz

İnşallah hamilesindir canım. Bekliyoruz sonucunu.. bal karışımını adetin 2. Günü başlayıp 12. Günü akşam bitireceksin.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Bende de ovulasyondan sonra şişlik oldu bir sağ taraf bir sol taraf ağrıdı, hamile gibi yürümeye başlamıştım, ağrı yapıyordu, düğmeler açık dolaştım. Sonrası malum... bebek
Darısı başına

Slm kizlar bende ovulasyon testi kullaniyorum pozitif cikinca bir yada iki kez iliski yasiyorum onun disinda korunuyorum son adetimden sonra testi yapmaya basladim her ay 13 u ile 16. Gunu lozitif cikan testim bu ay 16. Gunum ve hala negatif sizce neden olabilir fikirlerinizi bekliyorum bu arada gecen ay 13. Ve 14. Gunu pozitifti

kızlar günaydın.çok yazamasam da, konuşmalarınızın çoğunu okuyorum:) şimdi bir şey soracağım size, adetin 11.günü yumurtlama olması normal mi? yani LH'ın pik yapması? bu konuyu okudum epey, 14. gün olur diyor internette?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…