- 10 Şubat 2016
- 430
- 1.134
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.441
gelen giden yok daha test yaptım gebelikte yok
gelen giden yok daha test yaptım gebelikte yok
geçikmiyodu kimyasal gebelik oldu ondan sonra geçikti buda 2,ay zaten bilmiyorum yarın bi test yapıyımcanım normalde gecikirmiydin
geçikmiyodu kimyasal gebelik oldu ondan sonra geçikti buda 2,ay zaten bilmiyorum yarın bi test yapıyım
kız ne dışarısı senin şuanda koçişle içerde olman lazım :)burdayimmm kizzzz disardaydik kocisleeee
ne icerisi kizzkız ne dışarısı senin şuanda koçişle içerde olman lazım :)
insallah hamilesindir ondan gecikmistir cnmGunaydın kızlar..Hala adet olmadım..Bekliyor muyum onu da bilmiyorum..Resmen kendimi dinler oldum..Bir yandan da grip geciriyorum..Belki ondan gecikmiştir..Bugun gecikmesinin 2.gunu zaten..Yani oladabilirim her an..Sol kasıgım agrıyor..Gece hep cenin pozisyonunda ve sol tarafıma yatınca psikolojik midir nedir geciyor agrım..Yarın sabah kandan test randevum var zaten..Hayırlısı rabbimden..
Bu arada corekotu bal tarcın karısımına adet oldugumda hemen baslayabiliyor muyum ?
Evt burdakiler o kadar iyiler ki herşeyi anlat gormedigin halde hemen yanindalar soruna hemen cvp verip rahatlatirlar hatta ve hatta benim hamildlegimi ogrdnmeme bile burdakiler vesile oldu senin açmış oldugun form vardı oraya yazdim doğru düzgün cvp veren yokAynen sayfa açık güncelleyip okuyorum burdaki hatunlarda Herşey var herseylerinden yararlaniyoruz hahaahah a
İnşallah hamilesindir canım. Bekliyoruz sonucunu.. bal karışımını adetin 2. Günü başlayıp 12. Günü akşam bitireceksin.Gunaydın kızlar..Hala adet olmadım..Bekliyor muyum onu da bilmiyorum..Resmen kendimi dinler oldum..Bir yandan da grip geciriyorum..Belki ondan gecikmiştir..Bugun gecikmesinin 2.gunu zaten..Yani oladabilirim her an..Sol kasıgım agrıyor..Gece hep cenin pozisyonunda ve sol tarafıma yatınca psikolojik midir nedir geciyor agrım..Yarın sabah kandan test randevum var zaten..Hayırlısı rabbimden..
Bu arada corekotu bal tarcın karısımına adet oldugumda hemen baslayabiliyor muyum ?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Bende de ovulasyondan sonra şişlik oldu bir sağ taraf bir sol taraf ağrıdı, hamile gibi yürümeye başlamıştım, ağrı yapıyordu, düğmeler açık dolaştım. Sonrası malum... bebekKızlar alt karin bölgemde ki sislik Normal değil ya wc gidiyorum devamlı idrarda yanma yok ama iiltihap mi kaptım acaba sol kasikta ki ağrıda beni rahatsız ediyor pantolon düğmesi kapanmıyor baskı oluyor yarın doktora gidicem idrar testi birde kan testi yaptırayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?