Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim sen hele adeti netlestir sorularinin hepsinin cevabi bizde :)

Bu arada gripte hamislik belirtisidir dr a gidene kadar evde bi test yapsaydın umitlenme ama griple hamisligi baslayan cok var :)

Son düzenleme:
Ahh ahhh bende kimyasalda dah ogrenmeden wc de kalmıştım o kadar erken idrara cikma olmaz diolardi ama bildigin saatte 4~5 kostur kosturdum inşallah guzel haberler verirsin canim :)

Canimm 7.gun bile olur cok normal benimde dongum 28 gundu ve 13~14.gunler yumurtlama oluyor ama 2 ay once 11.gun yumurtam catladi. Birde mesela corekotu ve inofoliv kullananlardada degisiyor erken olgunlastirdigi icin yumosta erken catliyor o nedenle denirki her ay ayni gun catlayacak diye bir kaide yok

Az oncede yazdim her ay ayni gunlerde olacak diye bir sart yok ve herkeste 13~14.gunlerde olmasi beklenmiyor. Ayrica testi gunde kac kez yaptin 1 kez yaptiysan kacirmis olabilirsin.

Bir yanım bu ay ara ver diyor bir yanım bu ay da dene diyor ne yapsam bilemedim bal tarçın corekotu denesem mi ki

Bir yanım bu ay ara ver diyor bir yanım bu ay da dene diyor ne yapsam bilemedim bal tarçın corekotu denesem mi ki
Sende biliyorsun kimyasaldan sonra rahim kendini hamilelige hazir hissettiği icin gebelik sansi artiyor strese girmeden denemenin kimseye zarari yok eger istiyorsan engelin yok. Hic yapmadiysan yap bence. Bir zarari yok yapimi da kolay :)

Kızlar size bi şey sorcam
Ben adetimin ikinci gününde başladım bal çörek otu tarçın karışımına
her sabah bir yemek kaşığı yemeye çalışıyorum fakat tadı çok yoğun çörek otu çok acılık veriyo
Akşama kadar öğürtüsü geçmedi
Sizde durum ne acaba yanlışlık mı yaptım tarifte
Deneyip fayda hisseden var mı
Boşuna midemi bulandırmyim

:)) bende az once yaşadım ayni seyi. Yut direkt cigneme sonuct midee o ayrisim olacak yoksa corekotunun gideri yok baska turlu :)

Onun dışında neden korunuyorsunuz.

G Guzguzu @bhr_su
günaydın kızlar adet döngünüz düzenliyse normalde her ay hemen hemen aynı günlerde olur yumurtlama ama yinede belli olmaz erkendr olabilir geçdr olabilir o pik dediğimiz dönem. bu yüzden G Guzguzu diğer günler korunuyorum demişsin ya bence öyle bişey yapmayın ne zaman tutacağını bilemezsinki belki o ay geç çatlıyacak yumurtan. adetden bir hafta geçsin hamile kalma riski başlıyor zaten

Her kadının farklı canım 28 gün döngüsü olan 14 evet ama illaki 14 olcak diye bi sarrta yok yani o yüzden lh test forever

Sende biliyorsun kimyasaldan sonra rahim kendini hamilelige hazir hissettiği icin gebelik sansi artiyor strese girmeden denemenin kimseye zarari yok eger istiyorsan engelin yok. Hic yapmadiysan yap bence. Bir zarari yok yapimi da kolay :)
Canım iyiyim çok şükür dün bir gayret ders çalışmaya başladım ne kadar denediysem okuduğumu anlayamadim sanki her soruyu üç beş okuyunca vazgeçtim zihnim çok dolu odaklanamıyorum bir yanım hemen doktora git yolunda olmayan birseyler var mı öğren diyor diğer yanım vazgeç herseyden uğraşma artık şöyle 5-6 kilo ver bir kendine gel 15. Ay artık perişan oldun uğraşmaktan diyor ne düşünüp ne hissetmem gerek çözemiyorum, tek bildiğim kızıma baktıkça Allah a sukrettigim bu mucizeyi ne büyük birsey olduğunu çok az farkederek elde etmiş olduğum gerçeğini farkediyorum. Denicem de şimdi ben ne zaman başlayım o bal tarçın a dünden beri hafif leke oluyor sadece hangi günü adet başlangıcı sayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…