- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.481
Yarın öyle yapcam aynen gerçekten çok kötüAma oyle su mideni bulandirirki direkt lop diye yut gitsin agzinda dagitmadan
Benim de boğazım yanıyordu çok su iciriyordu faydasına gelince 5 gün sonra kan testi yapcam söylerimKızlar size bi şey sorcam
Ben adetimin ikinci gününde başladım bal çörek otu tarçın karışımına
her sabah bir yemek kaşığı yemeye çalışıyorum fakat tadı çok yoğun çörek otu çok acılık veriyo
Akşama kadar öğürtüsü geçmedi
Sizde durum ne acaba yanlışlık mı yaptım tarifte
Deneyip fayda hisseden var mı
Boşuna midemi bulandırmyim
Canim çocuğun olmasa kizini kucagina alamazdin sorun oldugunu sanmiyorum ama icine sinmeyen seyler varsa aklinda soru isareti olacagina bir dr a gidebilirsin. Corekotuna 2. Gun baslaniyor. Leklenme dun başladıysa adet baslangici dunu alacaksin eger kahvalti yapmadiysan basla simdi yaptiysanda yarin sabah baslar 12 gun kullanirsin.Canım iyiyim çok şükür dün bir gayret ders çalışmaya başladım ne kadar denediysem okuduğumu anlayamadim sanki her soruyu üç beş okuyunca vazgeçtim zihnim çok dolu odaklanamıyorum bir yanım hemen doktora git yolunda olmayan birseyler var mı öğren diyor diğer yanım vazgeç herseyden uğraşma artık şöyle 5-6 kilo ver bir kendine gel 15. Ay artık perişan oldun uğraşmaktan diyor ne düşünüp ne hissetmem gerek çözemiyorum, tek bildiğim kızıma baktıkça Allah a sukrettigim bu mucizeyi ne büyük birsey olduğunu çok az farkederek elde etmiş olduğum gerçeğini farkediyorum. Denicem de şimdi ben ne zaman başlayım o bal tarçın a dünden beri hafif leke oluyor sadece hangi günü adet başlangıcı sayacağım
Canım iyiyim çok şükür dün bir gayret ders çalışmaya başladım ne kadar denediysem okuduğumu anlayamadim sanki her soruyu üç beş okuyunca vazgeçtim zihnim çok dolu odaklanamıyorum bir yanım hemen doktora git yolunda olmayan birseyler var mı öğren diyor diğer yanım vazgeç herseyden uğraşma artık şöyle 5-6 kilo ver bir kendine gel 15. Ay artık perişan oldun uğraşmaktan diyor ne düşünüp ne hissetmem gerek çözemiyorum, tek bildiğim kızıma baktıkça Allah a sukrettigim bu mucizeyi ne büyük birsey olduğunu çok az farkederek elde etmiş olduğum gerçeğini farkediyorum. Denicem de şimdi ben ne zaman başlayım o bal tarçın a dünden beri hafif leke oluyor sadece hangi günü adet başlangıcı sayacağım
Yok kahvaltı yapmadım kuzucuk benimle yatıyor azıcık rahatsız uyanmasın diye kalkamadim bu gün başlayım o zaman sabah akşam mi kullanayımCanim çocuğun olmasa kizini kucagina alamazdin sorun oldugunu sanmiyorum ama icine sinmeyen seyler varsa aklinda soru isareti olacagina bir dr a gidebilirsin. Corekotuna 2. Gun baslaniyor. Leklenme dun başladıysa adet baslangici dunu alacaksin eger kahvalti yapmadiysan basla simdi yaptiysanda yarin sabah baslar 12 gun kullanirsin.
İnşallah kenen baslamistir kanini emmeye :))Benim de boğazım yanıyordu çok su iciriyordu faydasına gelince 5 gün sonra kan testi yapcam söylerim
Sana kalmis sabah aksam yapacaksan tatli kasigi sadece sabahsa yemek kasigi. Ben sabahlari yapiyorum. Tercih senin. 10 yemek kasigi bal, 10 cay kasigi tarcin, 10~12 cay kasigi corekotu karistir guzel saklama kabinda dursun dolaba koyma. Ac karina yut gitsin.Yok kahvaltı yapmadım kuzucuk benimle yatıyor azıcık rahatsız uyanmasın diye kalkamadim bu gün başlayım o zaman sabah akşam mi kullanayım
Evet nasıl atacağım aklımdan bilmiyorum ama bebek fikrini unutmaliyim canım zaten bu ay hiç beklemiyordum sonuna kadar sürpriz olmuştu hayırlısı böyleymiş diyorum ya daha beterini yaşadığım için bu sefer üzülmek değil resmen ne hissetsem ne düşünsem bilemedim ilk çok istedim kan değerim yükselsin bicirik bizimle kalsın ama sonra testi beklerken içimde olumsuz olacağını hissediyordum hemen alışıyor insan yeni duruma o zaman da bir an evvel olsun bitsin istiyor insan oğlu tuhaf gerçekten Allah her olaya hemen uyum sağlama yeteneği vermiş çok şükür ...TEKPRENSES
günaydınn canım daha iyisin ama belli şoku atlatmışsın. yaşın daha genc acelr etme bence testleri bırak ama çalışmalara devam et ama aklın gebelikte olmasın hep rahat rahat. bi bakmışsın yine olmuş. kimyasal sonrası herkes daha kolay oluyomuş diyor bende bekliyorum bakalım merakla bunun doğruluğunu
Sabah yapmak bana da daha mantıklı çünkü gece işte oluyorum unuturum sabah gelince yer yatarım daha iyi olurSana kalmis sabah aksam yapacaksan tatli kasigi sadece sabahsa yemek kasigi. Ben sabahlari yapiyorum. Tercih senin. 10 yemek kasigi bal, 10 cay kasigi tarcin, 10~12 cay kasigi corekotu karistir guzel saklama kabinda dursun dolaba koyma. Ac karina yut gitsin.
olabilir cnm herkesin yumurtlama günü farklidir. ama 11. gün catladiysa 14 gün sonra adet olman lazimkızlar günaydın.çok yazamasam da, konuşmalarınızın çoğunu okuyorum:) şimdi bir şey soracağım size, adetin 11.günü yumurtlama olması normal mi? yani LH'ın pik yapması? bu konuyu okudum epey, 14. gün olur diyor internette?
Adetim duzenli 28 29 gunde olurum ve genelde 13 14 gunler oluyor yumurtlma canm bu ay olmadiG Guzguzu @bhr_su
günaydın kızlar adet döngünüz düzenliyse normalde her ay hemen hemen aynı günlerde olur yumurtlama ama yinede belli olmaz erkendr olabilir geçdr olabilir o pik dediğimiz dönem. bu yüzden G Guzguzu diğer günler korunuyorum demişsin ya bence öyle bişey yapmayın ne zaman tutacağını bilemezsinki belki o ay geç çatlıyacak yumurtan. adetden bir hafta geçsin hamile kalma riski başlıyor zaten
benimkide düzenli yani adetlerim ama hangi günde tam olarak yumurtlama oluyor çözemedim sanki benimki daha 13. 14. günden daha geç oluyor testlerden anlıyorum bunu bu yüzden bence adete bir hafta kalana kadar çalışmalara devam derim benAdetim duzenli 28 29 gunde olurum ve genelde 13 14 gunler oluyor yumurtlma canm bu ay olmadi
herkes içiyor ya bendemi içsemgunaydın bu çörekotunu neden yiyosunuz bana da diyiverin
12 sabah yiyeceksin 12 gun yani 13.gun dahil. Yani onemli degildirde yapmisken tam yap benceSabirsiz61 ben bugün başladım tarçın bal corekotuna yarım saat birsey yemicez sanırım birde 10 gün mü kullanacağız bunu 12. Günde yiyecek miyiz çok önemli mi bir gün eksik bir gün fazla
Canim yumurtayi besliyor gelisimini sagliyor guzel sağlıklı yumoslarin oluyor :)gunaydın bu çörekotunu neden yiyosunuz bana da diyiverin
canim sene de 1 -2 defa yumurtlamadığımiz ay olabiliyormus ya da belki bu ay geç yumurtlayabilirsin o da arasira olabilen bi durumAdetim duzenli 28 29 gunde olurum ve genelde 13 14 gunler oluyor yumurtlma canm bu ay olmadi
Bence kacirdi gunde bur kez yaptiysa koyuyu yakalayamadi diye dusunuyorum :)canim sene de 1 -2 defa yumurtlamadığımiz ay olabiliyormus ya da belki bu ay geç yumurtlayabilirsin o da arasira olabilen bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?