Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benim de boğazım yanıyordu çok su iciriyordu faydasına gelince 5 gün sonra kan testi yapcam söylerim

Canim çocuğun olmasa kizini kucagina alamazdin sorun oldugunu sanmiyorum ama icine sinmeyen seyler varsa aklinda soru isareti olacagina bir dr a gidebilirsin. Corekotuna 2. Gun baslaniyor. Leklenme dun başladıysa adet baslangici dunu alacaksin eger kahvalti yapmadiysan basla simdi yaptiysanda yarin sabah baslar 12 gun kullanirsin.

TEKPRENSES

günaydınn canım daha iyisin ama belli şoku atlatmışsın. yaşın daha genc acelr etme bence testleri bırak ama çalışmalara devam et ama aklın gebelikte olmasın hep rahat rahat. bi bakmışsın yine olmuş. kimyasal sonrası herkes daha kolay oluyomuş diyor bende bekliyorum bakalım merakla bunun doğruluğunu

Yok kahvaltı yapmadım kuzucuk benimle yatıyor azıcık rahatsız uyanmasın diye kalkamadim bu gün başlayım o zaman sabah akşam mi kullanayım

Yok kahvaltı yapmadım kuzucuk benimle yatıyor azıcık rahatsız uyanmasın diye kalkamadim bu gün başlayım o zaman sabah akşam mi kullanayım
Sana kalmis sabah aksam yapacaksan tatli kasigi sadece sabahsa yemek kasigi. Ben sabahlari yapiyorum. Tercih senin. 10 yemek kasigi bal, 10 cay kasigi tarcin, 10~12 cay kasigi corekotu karistir guzel saklama kabinda dursun dolaba koyma. Ac karina yut gitsin.

Evet nasıl atacağım aklımdan bilmiyorum ama bebek fikrini unutmaliyim canım zaten bu ay hiç beklemiyordum sonuna kadar sürpriz olmuştu hayırlısı böyleymiş diyorum ya daha beterini yaşadığım için bu sefer üzülmek değil resmen ne hissetsem ne düşünsem bilemedim ilk çok istedim kan değerim yükselsin bicirik bizimle kalsın ama sonra testi beklerken içimde olumsuz olacağını hissediyordum hemen alışıyor insan yeni duruma o zaman da bir an evvel olsun bitsin istiyor insan oğlu tuhaf gerçekten Allah her olaya hemen uyum sağlama yeteneği vermiş çok şükür ...

Sabah yapmak bana da daha mantıklı çünkü gece işte oluyorum unuturum sabah gelince yer yatarım daha iyi olur

olabilir cnm herkesin yumurtlama günü farklidir. ama 11. gün catladiysa 14 gün sonra adet olman lazim

Adetim duzenli 28 29 gunde olurum ve genelde 13 14 gunler oluyor yumurtlma canm bu ay olmadi

Adetim duzenli 28 29 gunde olurum ve genelde 13 14 gunler oluyor yumurtlma canm bu ay olmadi
benimkide düzenli yani adetlerim ama hangi günde tam olarak yumurtlama oluyor çözemedim sanki benimki daha 13. 14. günden daha geç oluyor testlerden anlıyorum bunu bu yüzden bence adete bir hafta kalana kadar çalışmalara devam derim ben

Sabirsiz61 ben bugün başladım tarçın bal corekotuna yarım saat birsey yemicez sanırım birde 10 gün mü kullanacağız bunu 12. Günde yiyecek miyiz çok önemli mi bir gün eksik bir gün fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…