Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Allah ım bizede yaşatacak inşallah tam manasıyla aklımızdan bir atarak şu adamların yanına yatsak sorun çözülecek bizde iş bitiyor
Ben attim bu ay cidden hani kimi diyorya kkdan uzaklasayim olacak aksine ben burada laklaga basladigimdan beri aksam.yataga yattigimda hemen uykuya dalabiliyorum gecen aylarda saatlerde dusunuyor uyuyamiyor kalkio oturuyordum sanirim bir sekilde desarj oluyorum burada bende etkisi tam tersi yani deliksiz uyumaya basladim sukurler olsun

Allah ım bizede yaşatacak inşallah tam manasıyla aklımızdan bir atarak şu adamların yanına yatsak sorun çözülecek bizde iş bitiyor
Canimmmmm nasil oldun bitanem kuyrugu dik tutuyoruz gordugum kadariyla bu cok buyuk bir avantaj sagliyor sana yeniden guzel haberlerle bizi sevindireceksin eminim

Şoorrda birisi vardi 3 gun calisma yapip diger gunler korunuyoruz yazmisti hele bi gelsin yanima neden korunuyor merak ettim baska bir methot mu deniyorlar... gizzz bildigin bisey varsa arkideslerime ötmüyosan seni pataklarim bak
Ay bende hem sasirdim hem cok guldum ona istemem yan cebime koy gibi :) bence 3 gun disindaki gunler kocasindan korunuyor bebekten olamaz herhalde

selam hanımlar ovs günün 10/11 gibi bu ay test yapmayayım diyorumBir şey mertak ediyorum her aovs akıntım olurdu busefer adetten hemen sonra gibi oldu ve ağrımayam göğüsler sızlıyor ovs günü gelmeden göğüs lerin sılzması normalmidir.Aslında regl yakın 1-2 gün önce sızlar Bide çalışmadan sonra ertesi gün yumurta akı kıvamı spermlerin geri akmasındanmıdır Sabirsiz61

Almancasi olan yardimmm bu ekmekler tatli mi tuzlu mu???

Eklentiler

• 20160309_121152.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 49
Canimmmmm nasil oldun bitanem kuyrugu dik tutuyoruz gordugum kadariyla bu cok buyuk bir avantaj sagliyor sana yeniden guzel haberlerle bizi sevindireceksin eminim
canım sağol gayet iyiyim tek derdim bir an evvel doğru düzgünce adetimin sökülmesi biliyorum ki Allah ne zaman isterse o zaman olacak geçmişe takılmamayı öğrendim daha önceki kayıbım çok şey öğretti çok şükür bunlar bir şey değil beni çok acıtmadı zaten eşim bir türlü inanamıyordu dün aradım hastaneye yanıma geldi diyor ki işe gittim sabah içimden geldi ki beni arayıp adet oldum diyecek hatunum, içine doğmuş adamın zaten o 10 haftalık kalbi duran bebekten sonra temkinli olmayı öğrendik Allah tan diyorum kaynanama falan söylememişiz o da boşuna üzülecekti çok şükür her şeyde bir hayır var biz hemen göremiyoruz ama buna ağlamadım bile o kadar yani iyiki ne olduysa erkenden oldu eğer diğeri gibi olsa çok zorlanırdım ben

cevap vercek yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…