- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.521
Sencevap vercek yokmu?
canım bu göğüslerdeki değişiklikler çok güvenilir değil hormonlardan çok çabuk etkileniyor lütfen belirti düşnme ki aklın boşalsın göbüşünün dolması kolaylaşsın. test yapmaya gelince bende beklenti oluşturuyor onun için bende yapmayacağım evde 25 tane falan var duruyor öylecevap vercek yokmu?
Canım benim buradan kopma bence çünkü kimseye anlatamadigini burdakiler bizlere anlayabilirsiniz hiç üzülme ne olursun Rabbim tez zamanda evat versin kucağını doldurdum inslhcanım sağol gayet iyiyim tek derdim bir an evvel doğru düzgünce adetimin sökülmesi biliyorum ki Allah ne zaman isterse o zaman olacak geçmişe takılmamayı öğrendim daha önceki kayıbım çok şey öğretti çok şükür bunlar bir şey değil beni çok acıtmadı zaten eşim bir türlü inanamıyordu dün aradım hastaneye yanıma geldi diyor ki işe gittim sabah içimden geldi ki beni arayıp adet oldum diyecek hatunum, içine doğmuş adamın zaten o 10 haftalık kalbi duran bebekten sonra temkinli olmayı öğrendik Allah tan diyorum kaynanama falan söylememişiz o da boşuna üzülecekti çok şükür her şeyde bir hayır var biz hemen göremiyoruz ama buna ağlamadım bile o kadar yani iyiki ne olduysa erkenden oldu eğer diğeri gibi olsa çok zorlanırdım ben
gerçekten üzülmüyorum ya nasıl inandırsam sizi bilmiyorum ama hakikaten üzülmüyorum zaten bir kızım var aşık olduğum bir adamım var Allaha şükür evimiz ilk günkü huzuryla 7 yıldır bir aradayız benim o kadar çok şükredecek şeyim var ki neye üzüleyim Allah beni elimdeki şükredilecek şeylerle sınamasın olmayan için üzülecek durumda değilim elhamdülillah. burdan uzaklaşmak isteğim çok vaktimi alıyor diye yoksa hiç bırakacak değilim o kadar çok sayfa okuyorum ki bir türlü başka şeye vakit kalmıyorCanım benim buradan kopma bence çünkü kimseye anlatamadigini burdakiler bizlere anlayabilirsiniz hiç üzülme ne olursun Rabbim tez zamanda evat versin kucağını doldurdum inslh
bence yapma ya başkası yapsın ya da bu seferlik kuaföre gitsin çok keskin kimyasallar onlar soluma hiçKızlar acil yardım ablamin saçını hep bdn boyarim hafta sonu maske taksam ağzına konusunda fazla solumasam bu şekilde yapsam bebek için etkisi olur mu
Ertesi gun taze yumurta aki kovaminda gelen akintinin spermden oldugunu dusunmuyorum bence yumurtlama akintisi o. Ayrica her ay ayni gunlerde yumurtlama olmaz belirtin varsa iliski olsun erken yumurtluyor olabilirsin.selam hanımlar ovs günün 10/11 gibi bu ay test yapmayayım diyorumBir şey mertak ediyorum her aovs akıntım olurdu busefer adetten hemen sonra gibi oldu ve ağrımayam göğüsler sızlıyor ovs günü gelmeden göğüs lerin sılzması normalmidir.Aslında regl yakın 1-2 gün önce sızlar Bide çalışmadan sonra ertesi gün yumurta akı kıvamı spermlerin geri akmasındanmıdırSabirsiz61
Ablanin sacinin rengi bebeginden kiymetli degildir herhalde askim boyamamalisin o kokulardan uzaklas derhalbence yapma ya başkası yapsın ya da bu seferlik kuaföre gitsin çok keskin kimyasallar onlar soluma hiç
Seni nobetci bırakıyorum yoksam cevap ver benim asabimi bozma :)) evi supuruyodum ayni anda tel elimde gezemiyorum malum :))SenSabirsiz61 e sordun o yuzden alindik cevap vermiyoruz eger akintin yumurta aki kivamindaysa ovu test yap icindeki kuskularina son vermis olursun cunku her ay ayni gunde yumurtlayacagiz diye bi kanun yok canim. Iliski sonrasi akintinin yapis yapis olmasi normal ama ertesi gune kalmaz bu yapis yapis durum
Bende test yapmıyorum sabah aksam yikaniyorum Allah sonumuzu hayir etsincanım bu göğüslerdeki değişiklikler çok güvenilir değil hormonlardan çok çabuk etkileniyor lütfen belirti düşnme ki aklın boşalsın göbüşünün dolması kolaylaşsın. test yapmaya gelince bende beklenti oluşturuyor onun için bende yapmayacağım evde 25 tane falan var duruyor öyle
Baaane sana sordu beklesin musteri gelcek agbi cumaya kadar gitti derim benden bundan sonraSeni nobetci bırakıyorum yoksam cevap ver benim asabimi bozma :)) evi supuruyodum ayni anda tel elimde gezemiyorum malum :))
Canim bende araştırdım epeyce ozellikle boya sana yada baskasina ayni ortamda bile bulunmamalisin ilk 3 ay cok fazla kimyasal var ne takarsan tak ister istemez soluyacaksin ama yinede sen bilirsinKızlar acil yardım ablamin saçını hep bdn boyarim hafta sonu maske taksam ağzına konusunda fazla solumasam bu şekilde yapsam bebek için etkisi olur mu
Tamam duzeltiyorum e bide hangi derslere calsiyosun solede arada onlarla ilgili seylerde serpim yazdiklarima madem burada takiliosun akilda kalirSabirsiz61 canım benim batı 12 nisan diye değiştirir misin bir de hamile yazısını silersen sevinirim bir daha ki sefere umarım o yazıyı silmek zorunda kalmazsın doğurana kadar
Kiz benim bile hala yapasim geliyor nasil tutuyon kendini 20 kusurda ben de kaldı ihtiyaci olana denk gelirsem veririm diye sakladimBende test yapmıyorum sabah aksam yikaniyorum Allah sonumuzu hayir etsin
canım kpss gk-gy ve eb öğretmen olcam başınızaTamam duzeltiyorum e bide hangi derslere calsiyosun solede arada onlarla ilgili seylerde serpim yazdiklarima madem burada takiliosun akilda kalir
Şoorrda birisi vardi 3 gun calisma yapip diger gunler korunuyoruz yazmisti hele bi gelsin yanima neden korunuyor merak ettim baska bir methot mu deniyorlar... gizzz bildigin bisey varsa arkideslerime ötmüyosan seni pataklarim bak
Icerigi yazmiyormus ekmekmis kabakcekirdekli sen icindekileri cekersen ben tercume ettiririm sana hizmete bak yaaaa sinirsiz :)Almancasi olan yardimmm bu ekmekler tatli mi tuzlu mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?