Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

cevap vercek yokmu?
Sen Sabirsiz61 e sordun o yuzden alindik cevap vermiyoruz eger akintin yumurta aki kivamindaysa ovu test yap icindeki kuskularina son vermis olursun cunku her ay ayni gunde yumurtlayacagiz diye bi kanun yok canim. Iliski sonrasi akintinin yapis yapis olmasi normal ama ertesi gune kalmaz bu yapis yapis durum

cevap vercek yokmu?
canım bu göğüslerdeki değişiklikler çok güvenilir değil hormonlardan çok çabuk etkileniyor lütfen belirti düşnme ki aklın boşalsın göbüşünün dolması kolaylaşsın. test yapmaya gelince bende beklenti oluşturuyor onun için bende yapmayacağım evde 25 tane falan var duruyor öyle

Canım benim buradan kopma bence çünkü kimseye anlatamadigini burdakiler bizlere anlayabilirsiniz hiç üzülme ne olursun Rabbim tez zamanda evat versin kucağını doldurdum inslh

Canım benim buradan kopma bence çünkü kimseye anlatamadigini burdakiler bizlere anlayabilirsiniz hiç üzülme ne olursun Rabbim tez zamanda evat versin kucağını doldurdum inslh
gerçekten üzülmüyorum ya nasıl inandırsam sizi bilmiyorum ama hakikaten üzülmüyorum zaten bir kızım var aşık olduğum bir adamım var Allaha şükür evimiz ilk günkü huzuryla 7 yıldır bir aradayız benim o kadar çok şükredecek şeyim var ki neye üzüleyim Allah beni elimdeki şükredilecek şeylerle sınamasın olmayan için üzülecek durumda değilim elhamdülillah. burdan uzaklaşmak isteğim çok vaktimi alıyor diye yoksa hiç bırakacak değilim o kadar çok sayfa okuyorum ki bir türlü başka şeye vakit kalmıyor

Ertesi gun taze yumurta aki kovaminda gelen akintinin spermden oldugunu dusunmuyorum bence yumurtlama akintisi o. Ayrica her ay ayni gunlerde yumurtlama olmaz belirtin varsa iliski olsun erken yumurtluyor olabilirsin.

Sabirsiz61 canım benim batı 12 nisan diye değiştirir misin bir de hamile yazısını silersen sevinirim bir daha ki sefere umarım o yazıyı silmek zorunda kalmazsın doğurana kadar

Seni nobetci bırakıyorum yoksam cevap ver benim asabimi bozma :)) evi supuruyodum ayni anda tel elimde gezemiyorum malum :))

Bende test yapmıyorum sabah aksam yikaniyorum Allah sonumuzu hayir etsin

Kızlar acil yardım ablamin saçını hep bdn boyarim hafta sonu maske taksam ağzına konusunda fazla solumasam bu şekilde yapsam bebek için etkisi olur mu
Canim bende araştırdım epeyce ozellikle boya sana yada baskasina ayni ortamda bile bulunmamalisin ilk 3 ay cok fazla kimyasal var ne takarsan tak ister istemez soluyacaksin ama yinede sen bilirsin

Sabirsiz61 canım benim batı 12 nisan diye değiştirir misin bir de hamile yazısını silersen sevinirim bir daha ki sefere umarım o yazıyı silmek zorunda kalmazsın doğurana kadar
Tamam duzeltiyorum e bide hangi derslere calsiyosun solede arada onlarla ilgili seylerde serpim yazdiklarima madem burada takiliosun akilda kalir

Tamam duzeltiyorum e bide hangi derslere calsiyosun solede arada onlarla ilgili seylerde serpim yazdiklarima madem burada takiliosun akilda kalir
canım kpss gk-gy ve eb öğretmen olcam başınızasağol tatlım arada girer en son sayfaları okurum haberdar ederim sizi birde ilk sayfadan güzel haberleri takip ederim tamam işte

Şoorrda birisi vardi 3 gun calisma yapip diger gunler korunuyoruz yazmisti hele bi gelsin yanima neden korunuyor merak ettim baska bir methot mu deniyorlar... gizzz bildigin bisey varsa arkideslerime ötmüyosan seni pataklarim bak
Melan-kolik sen öldürüyosun beni yaa hiçde bişey kaçmaz senden brnde aynı şeyi sordum da cvp alamadım G Guzguzu idi yeni arkadaşın ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…