- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.541
Napim bacim bu yasa geldim boyle bebek yapma methodu gormedim teknolojiye mi uydular bilmem ki hani su evcilik oyunlari var bir opusuyorlar kadinin karni bi anda 9 aylik oluyor oyle olacak diye dusunuyorlar zaarMelan-kolik sen öldürüyosun beni yaa hiçde bişey kaçmaz senden brnde aynı şeyi sordum da cvp alamadım @Guzguzu idi yeni arkadaşın ismi
tuzlu tatlımmm sağlıklı beslencem diyosan ye hem doyurucu hem sağlıklıAlmancasi olan yardimmm bu ekmekler tatli mi tuzlu mu???
Her bi tahil vardi anacim katur kutur geldi agzima markete inmenin zoruna yedim gari ıslak ekmek diyorlar ondandi sanirim ama 15gunluk olunca bizimki kurumusIcerigi yazmiyormus ekmekmis kabakcekirdekli sen icindekileri cekersen ben tercume ettiririm sana hizmete bak yaaaa sinirsiz :)
Enee bende 15 gun once vien'deydim bebisi ordan kaptik kactiktuzlu tatlımmm sağlıklı beslencem diyosan ye hem doyurucu hem sağlıklıalmancayı nerden biliyosun dersem ben avusturyada doğdum büyüdüm 1,5 yıldır ankaradayım
ahahahaaEnee bende 15 gun once vien'deydim bebisi ordan kaptik kactik
Evet cnm Ben de burdayım gece gece beklemiştik ama o zaman okuyordum sadece :))) ama benim açtığım benim açtığım forum derken ben konu açmadım kiEvt burdakiler o kadar iyiler ki herşeyi anlat gormedigin halde hemen yanindalar soruna hemen cvp verip rahatlatirlar hatta ve hatta benim hamildlegimi ogrdnmeme bile burdakiler vesile oldu senin açmış oldugun form vardı oraya yazdim doğru düzgün cvp veren yok
bi samimiyet görmedim o yüzden bu forma geçtim orda sadece sana yazdığım zaman cvp geliyodu diğerlerine sordugum zaman aaaa arada kaynağı deniliyordu iyikide buraya gecmisim inslh burdaki arkadaşlar ve sen de dahil hamis kalırsınız bu ay sizin ay olsun inslh hep duamdasiniz
Merkur mrkt ten almistik stephanplatz da.. Esimin birlesmis milletlerde toplantisi vardi 15 gunlugune ben de gelcem banane dedim gittik aman iyi ki gitmisiz adami toplantilara sokmadim gezdik durduk budapest slovakya prag
ahahahaahadii yaa ben o zaman orda kalsaymışsımm ne diye geldim buralaraa hele ekmek ordan dimi soracaktım nerden aldın diye naptın kız orda?
Hayırlısı canım ben bugün doktora gidemedim uyku ağır bastı ama ağrıda gitti şuan da bişey yokİnşallah güzel haberlerle gelirsin. Bende de ovulasyondan sonra şişlik oldu bir sağ taraf bir sol taraf ağrıdı, hamile gibi yürümeye başlamıştım, ağrı yapıyordu, düğmeler açık dolaştım. Sonrası malum... bebek
Darısı başına
Viyana da miydin kız bende burdayım bilseydik görüşür dukEnee bende 15 gun once vien'deydim bebisi ordan kaptik kactik
Kizlar benim bildiğim ve uyguladığım sabah akşam bir tatlı kaşığı idi.. bir yemek kaşığı çok değil miKızlar size bi şey sorcam
Ben adetimin ikinci gününde başladım bal çörek otu tarçın karışımına
her sabah bir yemek kaşığı yemeye çalışıyorum fakat tadı çok yoğun çörek otu çok acılık veriyo
Akşama kadar öğürtüsü geçmedi
Sizde durum ne acaba yanlışlık mı yaptım tarifte
Deneyip fayda hisseden var mı
Boşuna midemi bulandırmyim
Ayy ne iyi olurdu nisanda bi daha var toplanti ama beni goturmucek bu sefer kocisViyana da miydin kız bende burdayım bilseydik görüşür duk
Merkur mrkt ten almistik stephanplatz da.. Esimin birlesmis milletlerde toplantisi vardi 15 gunlugune ben de gelcem banane dedim gittik aman iyi ki gitmisiz adami toplantilara sokmadim gezdik durduk budapest slovakya pragdonunce ben nasil rapor yazicam diye dusunup durdu garibim
Viyana da kuru soğuk var yinede çoğu yer yeşillik oralara bi haftada bakim yaparlar heryerde çiçeklenir Bi daha gelirsen haberim olsun daha güzel yerlere getiririm:))Ayy ne iyi olurdu nisanda bi daha var toplanti ama beni goturmucek bu sefer kocissaraylari gezdik ama o guzelim bahceleri hep kuruydu baharda gelmeyiz diye dusunduk hep
Billadan bana pasta alabilirsin hos hicde canim istemiyor ama oralarin pastasina da hayir denmezki arkadassüpersinnn iyi yapmışsın tatlımm ne güzel değerlendirmişsiniz işte size ömürlük hatıra kalır raporuda artık kendi düşünsün kızz eşin neci senin kurtarsın beni resepsiyondan
viyanada 4 yıl okudum ama doğup büyüdüğüm yer farklı annemler hala orda uzak viyanaya. yaza gelecekler bende gidicem bu sene bi özlediğinn olursa yazarsın
Kızzzz amma gexıyosunuz haaaa bız markete gıtmeye üşeniyoruzzzzsüpersinnn iyi yapmışsın tatlımm ne güzel değerlendirmişsiniz işte size ömürlük hatıra kalır raporuda artık kendi düşünsün kızz eşin neci senin kurtarsın beni resepsiyondan
viyanada 4 yıl okudum ama doğup büyüdüğüm yer farklı annemler hala orda uzak viyanaya. yaza gelecekler bende gidicem bu sene bi özlediğinn olursa yazarsın
Canim 2 tatli kasigi 1 yemek kasigi oluyor zaten sadece sabah 1 yemek kasigi yiyorum ben. sabah aksam 2 yemek kasigi degil yani. Iki cesit yapiliyor hangisini tercih edersen artik.Kizlar benim bildiğim ve uyguladığım sabah akşam bir tatlı kaşığı idi.. bir yemek kaşığı çok değil miSabirsiz61
Ya bi koy vardi hassburg mu neydi orayi goremedim insallah bidaha gelisimde gideriz viyanayi bana sor sen ezberledim tum u banlar nereye gidiyoViyana da kuru soğuk var yinede çoğu yer yeşillik oralara bi haftada bakim yaparlar heryerde çiçeklenir Bi daha gelirsen haberim olsun daha güzel yerlere getiririm:))
Iste o yuzden derlerki usenenin cocugu olmazmisKızzzz amma gexıyosunuz haaaa bız markete gıtmeye üşeniyoruzzzz
yaz tatlım merak ettim :)Billadan bana pasta alabilirsin hos hicde canim istemiyor ama oralarin pastasina da hayir denmezki arkadashem ucuz yerden sectim bak esimin meslegini yaziyorum ozelden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?