ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım saat 5 te tekrar dene bir sıvı almadan benim de daha once boyle cikti meger gec yumurtlamisim 30. Gun koyulasti sen genede devam et belki seninde gec yumurtlamadir

hadi baklım öyle olsun saat 5 te yapacam atarım resmi yine inş öledir canım geç yumurtlayım yumurtlayımda gerçi kasık apğrısı falanda gitti akıntıda gitti

Umarim yeterlidir. De ben buralardan okudum ki siliklesince de olmaliymis. benim bu ay da olmasa. Hiç ilişki yapmayıp çift é kadar beklicm. Siliklesse bile olurmuş diyolar. Yani en az 5 gunluk cinsel perhizle oldu diyene hak verdim. Benim olmuyosa bu sık ilişkiden olmuyor yani. Ben senin 20. Gun de yapmazdim. Bu ay yaptim da tabi bunlar gelecek ayki planlarım

Ins canım okadar koyu görüyorum ama sonu hüsran oluyor bende diyorum yakaladım ee değerlendirdim koca bir negatif görüyorum allahım hayırlısını versin ins hepimize
Kac ay oldu böyle koyuluklari değerlendirip olmadi

Canım benimde oncesinde olmadı hic iliski cift çizgi ciktigi günden başladık değerlendirmeye ozaman bugun siliklesti tekrar değerlendireyim ama cok gec olacak esim gec gelecek saat fark etmez sanırım artık gerisi kısmet diyeceğiz ins tutmuştur ins guzel haberler alırız hepimiz

Kac ay oldu böyle koyuluklari değerlendirip olmadi
Canım ovuladyon ilk kullandığımda tutmadı koyuluklari görmeme rağmen ilk 2 ay okadar calismaoldu ama tutmadı. 3. Ayımda tuttu 2 gun arayla iliski cift ciktigi günden 3 gun ust uste iliski olmuştu o ay tuttu 5 aylik bebegimi sonrasında saglık sıkıntılarından kaybettim. Bu seferde sadece cift cizgi ciktigi gunden itibaren oldu artık tuttumu tutmadimi ilerleyen zamanda gorucem tutmazsa eğer eski sisteme geri dönecem bakalim

Canim insallah tutmustur guzel haberlerini bekliyoruz,benimde bugun 20. Gunum 5 gundir ovulasyon testi cift cizgi cikiyor ama bakalim kismet..fazlada heveslenmek istemiyorum sonra kirmizilar gelince hayal kirikligi oluyor bende

inş öyle olur canım dedigin gibi...vardır herşeyde bi hayır
Canim sen hic doktorda yumurtlamana baktirdinmi? Cok ise yaradigini soyluyolar sana demistim ben gecen ay gittim kacinci gunu olmasi gerektigini soyluyor iliskinin,ovulasyon testinide bi yandan yaparsin hem

Canim insallah tutmustur guzel haberlerini bekliyoruz,benimde bugun 20. Gunum 5 gundir ovulasyon testi cift cizgi cikiyor ama bakalim kismet..fazlada heveslenmek istemiyorum sonra kirmizilar gelince hayal kirikligi oluyor bende
Ayy hadi ins canım ya ins tutmuştur bebis gelir bat nezaman benim de 4 gundur cift cizgi koyu bugun siliklesmis biraz ama genede belli bugunude fırsat bulursam değerlendiricez dun olmuştu ama bakalim

Ayy hadi ins canım ya ins tutmuştur bebis gelir bat nezaman benim de 4 gundur cift cizgi koyu bugun siliklesmis biraz ama genede belli bugunude fırsat bulursam değerlendiricez dun olmuştu ama bakalim
Canim hadi insallah yaa benziyor durumumuz :) ben gecen ay mart 15 te adet oldum ama bi kac aydir gunlerim gecikiyor..bu ay kacinda olucam hic bilmiyorum :/ senin ne zman bat?

Canim hadi insallah yaa benziyor durumumuz :) ben gecen ay mart 15 te adet oldum ama bi kac aydir gunlerim gecikiyor..bu ay kacinda olucam hic bilmiyorum :/ senin ne zman bat?
Bende oyleyim birde gec yumurtluyorum Nisan 13 14 olabilir bakalım ins guzel haberler aliriz

kızlar saat 5 de yaptığım test bideğişiklik yok gibi Eki Görüntüle 1480029
Canım aynı demekki erkende yumurtlamış olabilirsin test silik gösterenleri okumuştum Dr gidiyorlar yumurta çatlamak üzere testte silik cikiyor.2 gunde bir iliski oldumu canım belkide o silik zamanlarda yakaladın ins mucizen gelir hani eğer olmazsa birdahaki ay testi tekrar yaparsın aynı çıkarsa bir Dr gözükürsün onlarda yumurtlama takibi yapıyor ya belki daha iyi olur

inş öyledir canım inş. çatlıyordur ya evet bi gün dolu bi gün boş ilişkiye devam ya fotoda pek anlşılmıyo ama diğerlerine göre daha koyuydu sanki bu testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…