ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar gene sivilcem çıktı... adet geldi gelecek belli ki . bugünü c.tesi sayar ve bu günü geçti sayarsakkkkk adete 4 gün kaldı

yok ya bunun koyulaşacağı yok kaç gün oldu canım yaa sayfadakilrin çogunun çizgileri koyu koyu bizde hiç bişi yok
ama senin adet döngün uzun bi süre yanlış hatırlamıyosam . ondan bence. senin daha koyulaşır gibi. bu ilk ovu testi denemen mi canım

ama senin adet döngün uzun bi süre yanlış hatırlamıyosam . ondan bence. senin daha koyulaşır gibi. bu ilk ovu testi denemen mi canım

evet tatlım uzun döngülerim ama hani belirtileri yaşadım kasık ağrısı akıntı falan dün gecede az bi sancı ve akıntı oldu daha da hiç bişi yok evet canım ilk burdan görüp bende deneyim dedim hamişleri görünce

kızlar gene sivilcem çıktı... adet geldi gelecek belli ki . bugünü c.tesi sayar ve bu günü geçti sayarsakkkkk adete 4 gün kaldı

canım bi test yapsana ya belki hamişsindir gelmez inş. senin nasıl geçti peki o kadar çok kişi varki takip etmek zor nasıl koyu oldu demi senin

canım bi test yapsana ya belki hamişsindir gelmez inş. senin nasıl geçti peki o kadar çok kişi varki takip etmek zor nasıl koyu oldu demi senin
adete 2 gün kala falan yapiyim diyorum . ümitli değilim . ama tabi bu ay sistemli çalıştık . koyu gün ve sonrası ilişki oldu . sonrasında tamamen silikleşti zaten .ama benim ki his işte . olmayacak bu kez de galiba. dua edelim de gelmesin kırmızılar hamiş olalım

Aynen canm ya ben de bu ay ovulasyonla takip ettim çalşmalar düzenli oldu filan ama öyle ümitlenmek istemiyorum seni çok iyi anlıyorum.geçen ay göğsüm ağrıyo yok kasğmda sızı var filan diyip kırmızı Kartı görünce bu ay 16 Nisan'dan önce test yapmak yok

bende koyuluk sılıkleşmeye başlaynca bıraktım testi. bacaklarım ağrıyor adet agrısı gbi,10 gun kaldı adet gunume.. galıba olmıcak yine

bende koyuluk sılıkleşmeye başlaynca bıraktım testi. bacaklarım ağrıyor adet agrısı gbi,10 gun kaldı adet gunume.. galıba olmıcak yine
ay topluca umutsuzuz. bu topik böle değildi yahu.. ama napalım birbirimizi çok iyi anlıyoruz. saçma sapan hamile triplerine girdiğim geçen ay da sonrası üzüyor insanı. hoş şimdi de üzülüyorum ama. ben tam unutmaya çalışsam. okulda dersanede her yerde hani nie bebek yok mu diyen insanlar hatırlatıyor. ve üzülüp takıyorum

bir de insan . testle takip edip beklemeye geçince sanki kesin olmalı gibi bi psikolojiye giriyor. ne kadar kendimi uzak tutsam da vücudumu dinliyor belirti arıyorum . bu ay da allah için belirti namına tık yok. bi adet öncesi sivilcem bir de ben. yerleşme günü yumurtlama da ki gibi ani kasık batmaları yaşadım ama psikolojiktir diyorum çünkü ogün çok aradım yani

Aynen canım o Yüzden şimdi Allahtan bekleme zamanımız inşallah bu ay kırmızı Kartı değil de iki çizgiyi görmek nasip olur :) hamilelikten önce de sivilce çıkaranlar var çok da umutsuzluğa kapılma çok da umutlanma vücudumzu dinlemeyelim bile bence

Kızlar tüm testleri çektim 20. Gun koyulasmata başladı testim yıldızlı gunler iliski oldugu zamanlar dun 24. Gündü degerlendiremedik bugun 25. Gun bugünü değerlendirsem mi 21 ve 22 gun akintim çoktu ve agri vardı kasiklarda

Eklentiler

• image.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 329
inşallah tutmuştur canım ya. da keşke 20 de olmayıp . 21 ve 22 olsaymış . 22 hepsinden koyu gibi. aman gerçi olunca oluyor. yani 21 deki 22 yeter. o olmaasa bile 22 den sonra da ilişki olmuş . haydi beklmeye başla baklaım inş. tutmuştur. hevesin varsa değerlendir yoksa gerek yok diyorlar. yumurtlama günü ve ertesi yapıp 2 ilişki ile hamile kalan çok

Kızlar dün akşamdan beri silikleşti testim. Bugün 17. gün.
14 te akşam, 16 da sabah çalıştık. Bugün eşim iyi olursa eğer( tansiyon problemi var bu aralar ), akşam olsamı ki acaba yoksa yeterli mi sizce ?

Eklentiler

• 11129491_10153187231724719_1136711633_n.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 900
Ayy ins canım ya cok sagol. valla aklım karışıyor bu testlerden artık bu ay hic düşünmezken kendimi testler arasında buldum belki vardır bir hayır ins ozaman duruma gore değerlendireyim

başlamadan bitti maşallah bana ya koyuluk görmeden tamamen kayboldu bravo bana bi yumurtlamayı bile beceremedim

15 te tam koyulaşma olmuş da öncesi ve sonrası çalışma olmuş zaten . 17 . güne gerek yok sanki ama tabi artık bundan sonrası nasip işi bence olmasa da olur diye düşünüyorum

öyle deme yaaa. teste yeni başladın sayılır . en az 21. güne kadar devammmm bence. hemen kızma kendine

saat 5 de yine yaptım canım tek çizgi yine sanırım benim testen kaynaklı çok koyu olmadı silik silik oldu ve yumurtlama oldu diye düşünüyorum .allahtan hepsini değerlendirdim.. bakalım nasip 11 tane test yaptım,, ilk gün 1 tane yaptım tek çizgi,,diğer 8 tanesi iki silik çizgi ve son 2 taneside tek çizgi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…