ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar çatlaışmı sizce

Eklentiler

• 20150402_180506-1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 161
kızlar çatlaışmı sizce
daha değil canım . yarını bekle bakalım. dün dolu geçtiyse bugün boş olsun . gerçi dünden öncekileri de görmek gerek. öncesinde bu kadar koyu çıkmadıysa çatlamış bugün silikleşme başlamış diyebiris

canım sadece iki gün boyle koyu diğerleri çok silik

off kızlar yine koyulaşma yok ya neden böyle 10 gün kaldı regle 21.gün testi hala silik hatta yok gibi yaa

Kızlar sırasıyla 20. Gun cift cizgi başlamıştı ya 20. 21. Gun iliski olmuştu 22. Gun boş geçtik 23. Gun dun iliski oldu.tek olarak yüklediğim ovulasyon testi bugünün testi sanırım yumurtlama bitti bugünü boş geçip yarına iliski olsunmu

Eklentiler

• image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 142
  • image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 137
Canım aynı saatlerde birde sıvı almamaya dikkat ettinmi cunku gercekten cok fark ediyor birde saat 2 3 5 bu saatlerde daha net cikiyor yarın bir denesen tekrar

dikkat ediyorum yaa etmemmi bak seninkiler ne mükemmel görünüyorlar koyu koyu benim hiç koyulaşması yok hep aynı silik çizgi ne bileyim testin kullanma kılavuzuna göre yapıyorum oda sabah 8 den sonra akşam 10 dan önce diyor bugün yapayıımı saat 5 de kaç gündür doğru dürüst su bile içmiyorum yaa etkilemesin testi diye zaten çay kahve kullanmam şaştım kaldım sanırım senin ovu oldu bitti canım bak silikleşmiş yani koyu g

nleri
ünleri boş geçmediysen allahın izniyle tuttmuştur

Canım saat 5 te tekrar dene bir sıvı almadan benim de daha once boyle cikti meger gec yumurtlamisim 30. Gun koyulasti sen genede devam et belki seninde gec yumurtlamadir

canım zaten döngülerim uzun benim olabilir de ama ne uzun olanların var ama ne güzel koyulukları var benim hiç koyuluk olmuyo kafam çok takılıyo
bende de oyle bak çatlamış dediler ama çizgi silikce .koyu olsun diye su içmiyorum aynı saatte yapıyorum hep testleri napalım bizimde böyle demekki içini ferah tut çalışmalara devam

bende de oyle bak çatlamış dediler ama çizgi silikce .koyu olsun diye su içmiyorum aynı saatte yapıyorum hep testleri napalım bizimde böyle demekki içini ferah tut çalışmalara devam

devam devam çalışmaya eşimin işine geliyo zatende :) bende öyle yaa kaç gündür su içmiyorum doğru dürüst geneldede aynı saatlerde yaptım geçen 4 testi bi bugünki ve dünki değişik

Ins canım okadar koyu görüyorum ama sonu hüsran oluyor bende diyorum yakaladım ee değerlendirdim koca bir negatif görüyorum allahım hayırlısını versin ins hepimize

amin canım aminn evet orasıda var ama böle silik çıkıp hamile kalırsam vrya ilk olurum herhalde hep silikle hamile kalan olarak

V
amin canım aminn evet orasıda var ama böle silik çıkıp hamile kalırsam vrya ilk olurum herhalde hep silikle hamile kalan olarak
xanim hayat mucizelerde dolu silik olupta calışma yapıp kalanda var umut kesilmez sen hic sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…