0 martta yumurtlaman olmuş sanırım 1 nisanda silikleşmiş çünkü genelde en koyu çıkan günü ve silikleşen ertesi günü değerlendirmek gerekiyor senin tam o günlerde ilişki olmuş umarım tutar bu ay güzel haberleri alırsınmrb arkadaşlar. ilk defa deniyorum o. testini. duzen hesaplamalarıma göre 15. gün ilk testımı yaptım. 3-4 saatlerinde.
sdc arada 1 gun yapamadım... 28 mart - 30 mart - 31 mart - 1 nisan tarihlerine ait sırayla resimler.. yorumlarınıza ıhtıyacım var. şehır dışındaydım . 30 mart ve 1 nisan gecesını degerlendirebldım sdc. ? teşekkurler...
Eki Görüntüle 1478008 29 mart yapamadımEki Görüntüle 1478007 Eki Görüntüle 1478006 Eki Görüntüle 1478005
13 gün var daha bat a ... koyu çizginn öncesini hiç değerlendiremedim. tesaduf ikinci tstte koyulaştı yıne tesaduf eve döndgm geceydi değerlendirebildim... evet dünde kasık ağrım vardı, bilmeden değerlendirdim yine ... inşalah hayırlısı olsun ,, peki devam edeyim mi teste, yoksa bırakp bndan sonra gun aşırı denemelerle bat ımı bekleyım?
Dimii bugünü boş geçmeyim mutlaka tamam ozaman sagol canimmmsilikleşmeye başlamış canım büyük ihtimalle dün çatlamış yumurtan aman bugünü boş geçmeyin
Arkadaslar 4 gundur ovulasyon testi cift cizgi cikiyor..bu ne anlama geliyor ??hala yumurtlama olmadimi ki acaba ?
canım bi resim atarsan ona göre bişi diyelim şimdi çizgilerin koyumu silik mi neye göre karar vereceğiz....
Kafam karisti,ilk defa ovulasyon testi yaptim
ayırt e
1 ve 2.sıradaki çok koyu güzel ovu günü muhtemelen diğerleride yavaştan silikleşmeye başlamış ama gerçi hemen hemen hepside aynı gibi yani az bi farkla 1.2. koyu bu günlerde ilşki oldumu canım boş geçmeseydin bide kaçıncı günü testleri bunlar bat a ne kadar var.
canım bi resim atarsan ona göre bişi diyelim şimdi çizgilerin koyumu silik mi neye göre karar vereceğiz....
Canim adetimin 16. Gunu yapmaya basladim sirayla bugunde dahil,cunku gecen ay doktora gitmistim adetin 17. Gunu iliski onermisti.ama esim yurtdisindaydi gecen ayi kacirdik bu ayda 1 gun arayla iliski oluyor:/ doktor gecen ay oyle soyledi sperm kalitesi icin 1 gun arayla temas kurun dedi.ama farkli seylerde okuyorum.bir de strestenmkdir nedir her zman 28 gunde bir adet oluyordum hic sasmazdi,2-3 aydir adetlerim degisiklik gosterdi gecen ay 35. Gunde adet oldumm..martin 15 iydi yani bakalim nisansa kacinda olucam
Haklisin canim cok tesekkur ederim,ben bi kac gun daha devam edeyim ne olur ne olmazanladım canım biraz karışık olmuş seninde evet öyle döngüsü değişen arklarda var burda test cubuğunun kalitesinden de farklılık olabilir yani hemen hemen 4'ü de koyu gibi ilşkiye ölee devam et bakalım doktorunun tavsiyesine göre allahın izniyle tutar inş.seninde 11. ve 12.günden sonra cizgiler beliriyormuş muhtemelen sende geç adet olduğun için bu ay biraz geç yumurtluyor olabilirsin 21.güne kadar dene istersen gerçi daha iyi bilgisi olanlarda sölerler fikirlerini ben burdan takip ettiğim kadarıyla söylüyorum canım
anladım canım biraz karışık olmuş seninde evet öyle döngüsü değişen arklarda var burda test cubuğunun kalitesinden de farklılık olabilir yani hemen hemen 4'ü de koyu gibi ilşkiye ölee devam et bakalım doktorunun tavsiyesine göre allahın izniyle tutar inş.seninde 11. ve 12.günden sonra cizgiler beliriyormuş muhtemelen sende geç adet olduğun için bu ay biraz geç yumurtluyor olabilirsin 21.güne kadar dene istersen gerçi daha iyi bilgisi olanlarda sölerler fikirlerini ben burdan takip ettiğim kadarıyla söylüyorum can
Haklisin canim cok tesekkur ederim,ben bi kac gun daha devam edeyim ne olur ne olmazInsallah allah herkesin gonlune gore verir..insallah guzel haberleri burda paylasiriz
Haklisin canim cok tesekkur ederim,ben bi kac gun daha devam edeyim ne olur ne olmazInsallah allah herkesin gonlune gore verir..insallah guzel haberleri burda paylasiriz
haklısın canım şuan belim ve kasıklarımda ağrı var aniden halsizlik başladı sanırım yumurtluyorumtestleri yapmaya devam et canım bir anda koyulaşıyor çünkü büyük ihtimalle geç yumurtlayacaksındır ama günaşırı ilişkiyi de ihmal etme yinede
evet canım testlere bakılırsa daha zamanı var. çalışmalara başladın mı pekikızlar dünkü ve bugünkü ovu testlerim ikinci çizgiler çok silik 1 nisan tahmini ovu tarihim di ancak geç yumurtlayacağım sanırım
2. resimde çatlama olmuş gibi. sanırım o resim 30 martın resmi. bence tam isabet olmuş. benim testim gibi arkasından hemen silikleşmiş. inşallah ikimizde hamileyizdirmrb arkadaşlar. ilk defa deniyorum o. testini. duzen hesaplamalarıma göre 15. gün ilk testımı yaptım. 3-4 saatlerinde.
sdc arada 1 gun yapamadım... 28 mart - 30 mart - 31 mart - 1 nisan tarihlerine ait sırayla resimler.. yorumlarınıza ıhtıyacım var. şehır dışındaydım . 30 mart ve 1 nisan gecesını degerlendirebldım sdc. ? teşekkurler...
Eki Görüntüle 1478008 29 mart yapamadımEki Görüntüle 1478007 Eki Görüntüle 1478006 Eki Görüntüle 1478005
2. resimde çatlama olmuş gibi. sanırım o resim 30 martın resmi. bence tam isabet olmuş. benim testim gibi arkasından hemen silikleşmiş. inşallah ikimizde hamileyizdir
ay inşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?