ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

0 martta yumurtlaman olmuş sanırım 1 nisanda silikleşmiş çünkü genelde en koyu çıkan günü ve silikleşen ertesi günü değerlendirmek gerekiyor senin tam o günlerde ilişki olmuş umarım tutar bu ay güzel haberleri alırsın

tamam işte canım o günleri değerlendirdiysen sorun yok ama kendin bilirsin testlere devam etmeyi yönlendirmeyim seni ama sen ne olur ne olmaz ilişkiye devam yinede en koyu günü görmüşsün muhtemelen ogün ovu .dur inş tuttmuştur gelsin bebişşşşşşş :)

Arkadaslar 4 gundur ovulasyon testi cift cizgi cikiyor..bu ne anlama geliyor ??hala yumurtlama olmadimi ki acaba ?

Kafam karisti,ilk defa ovulasyon testi yaptim
ayırt e
canım bi resim atarsan ona göre bişi diyelim şimdi çizgilerin koyumu silik mi neye göre karar vereceğiz....

hangisini önce yaptın tatlım bi sıraya koysan yaa...önce mi silik çıkmış sonraki mi anlamak zor

Canim adetimin 16. Gunu yapmaya basladim sirayla bugunde dahil,cunku gecen ay doktora gitmistim adetin 17. Gunu iliski onermisti.ama esim yurtdisindaydi gecen ayi kacirdik bu ayda 1 gun arayla iliski oluyor:/ doktor gecen ay oyle soyledi sperm kalitesi icin 1 gun arayla temas kurun dedi.ama farkli seylerde okuyorum.bir de strestenmkdir nedir her zman 28 gunde bir adet oluyordum hic sasmazdi,2-3 aydir adetlerim degisiklik gosterdi gecen ay 35. Gunde adet oldumm..martin 15 iydi yani bakalim nisansa kacinda olucam

anladım canım biraz karışık olmuş seninde evet öyle döngüsü değişen arklarda var burda test cubuğunun kalitesinden de farklılık olabilir yani hemen hemen 4'ü de koyu gibi ilşkiye ölee devam et bakalım doktorunun tavsiyesine göre allahın izniyle tutar inş.seninde 11. ve 12.günden sonra cizgiler beliriyormuş muhtemelen sende geç adet olduğun için bu ay biraz geç yumurtluyor olabilirsin 21.güne kadar dene istersen gerçi daha iyi bilgisi olanlarda sölerler fikirlerini ben burdan takip ettiğim kadarıyla söylüyorum canım

Haklisin canim cok tesekkur ederim,ben bi kac gun daha devam edeyim ne olur ne olmaz Insallah allah herkesin gonlune gore verir..insallah guzel haberleri burda paylasiriz

Haklisin canim cok tesekkur ederim,ben bi kac gun daha devam edeyim ne olur ne olmaz Insallah allah herkesin gonlune gore verir..insallah guzel haberleri burda paylasiriz

inşallah canım inşallah temennimiz o yönde ne kadrdır istıyorsun

Canim ben 2,5 senedir evliyim ama araliktan beri korunmuyoruz 4 ay oldu yani..gecen ay turkiyeye geldim doktora gittim muayene amacli..dr hormon testi yapti yumurtlamana bakalim dedi.adetin 16. Gunu gittigimde 17,5 mm olmus dedi ertesi gun iliski onerdi ama ben daha gidemedim doktora.danimarkaya dondum o yuzden ne zman catliyor bilmiyorum

testleri yapmaya devam et canım bir anda koyulaşıyor çünkü büyük ihtimalle geç yumurtlayacaksındır ama günaşırı ilişkiyi de ihmal etme yinede
haklısın canım şuan belim ve kasıklarımda ağrı var aniden halsizlik başladı sanırım yumurtluyorum

2. resimde çatlama olmuş gibi. sanırım o resim 30 martın resmi. bence tam isabet olmuş. benim testim gibi arkasından hemen silikleşmiş. inşallah ikimizde hamileyizdir

kızlar bende acayip bi kasık ağrısı ve akıntı var yaa ne oluyo bana anlamıyorum dün geçtiydi testler hep silikti bu ne şimdi bugünki testlerim bile çok silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…