- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Canım bazı kişilerde LH hormonu az olabiliyormuş. Bu nedenle tam koyuluk kayalayamamış olabilirsin. Eğer silik çizgileri olan günleri değerlendirdiysen ve yumurtlama ağrısı yaşadıysan yumurtlaman olmuş olabilir. Sıkma canını sakın, yumurtlama olup o gün ilişki olsa bile herkeste illa gebelik olacak diye birşey yok. Biz şansımızı deneyelim gerisi Allah'a kalmış.saat 5 de yine yaptım canım tek çizgi yine sanırım benim testen kaynaklı çok koyu olmadı silik silik oldu ve yumurtlama oldu diye düşünüyorum .allahtan hepsini değerlendirdim.. bakalım nasip 11 tane test yaptım,, ilk gün 1 tane yaptım tek çizgi,,diğer 8 tanesi iki silik çizgi ve son 2 taneside tek çizgi yine
Canım bazı kişilerde LH hormonu az olabiliyormuş. Bu nedenle tam koyuluk kayalayamamış olabilirsin. Eğer silik çizgileri olan günleri değerlendirdiysen ve yumurtlama ağrısı yaşadıysan yumurtlaman olmuş olabilir. Sıkma canını sakın, yumurtlama olup o gün ilişki olsa bile herkeste illa gebelik olacak diye birşey yok. Biz şansımızı deneyelim gerisi Allah'a kalmış.
Bozma canım moralini, bak ben geçen ay koyuluk yakalamıştım testlerde ama olmamıştı. Bu ay tekrar deniyorum. Ayrıca ateş ölçme yöntemini de yapıyorum.evet bende şimdi onları okuyorum forumlardan benimde öyle oldu ovu oldu yani çünkü kasık ağrısı akıntı yoğun yoğun yaşadım... sabahtan beride var bi kasık ağrısı belim falan göğüslerimde sızım sızım sızlıyo bunlar da ovu belirtisi demi yok yok ben hiç bulaşmayacktım bu test işine psikolojim çok bozuldu benim yaa
10 un üstünde olursa yumurtlama olmuş oluyormuş canım.arkadaşlar progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor? yumurtlama olmuş mu olmamış mı
tesekkur ederimBozma canım moralini, bak ben geçen ay koyuluk yakalamıştım testlerde ama olmamıştı. Bu ay tekrar deniyorum. Ayrıca ateş ölçme yöntemini de yapıyorum.
10 un üstünde olursa yumurtlama olmuş oluyormuş canım.
Bozma canım moralini, bak ben geçen ay koyuluk yakalamıştım testlerde ama olmamıştı. Bu ay tekrar deniyorum. Ayrıca ateş ölçme yöntemini de yapıyorum.
canım nasılsın ateş ölçüyorum demişsin kaç derece çıkıyo merak ettim.
bende buay ölçüyorum sabahları yataktan çıkmadan aynı saatte bende 36,3 çıkıyor.
Canim sanirim ayni durumdayiz cunku benimde 5 gun ustuste cift cizgi cikti sonra testim bitti yapamadim,belki birden fazla yumurtluyor olabiliriz en iyisi 1 gun arayla iliskiye devam :/Kızlar ya benim kafam cok karıştı off 20. Gun cift çizgiyi gormuştum ya bugun 26. Gun tamamen siliklesmesi lazım degilmi genede 2. Cizgi belli
Doğru diyorsun devam ozaman ay ins guzel haberler alırız canım birsey daha sorucam sende beyaz kremsi akinti oluyormu 2 gundur o başladıCanim sanirim ayni durumdayiz cunku benimde 5 gun ustuste cift cizgi cikti sonra testim bitti yapamadim,belki birden fazla yumurtluyor olabiliriz en iyisi 1 gun arayla iliskiye devam :/
Insallah canim bekliyorum sabirla allahtan hayirlisi..canim benim akinti durdu..belkide gecti yumurtlama donemim..testte yapamiyorum 2 gundur,almam lazim..ama riske atmamak icin yinede iliskiye devam 1 gun arayla :)Doğru diyorsun devam ozaman ay ins guzel haberler alırız canım birsey daha sorucam sende beyaz kremsi akinti oluyormu 2 gundur o başladı
yumurtlama bugün sanki canım . hadi hayırlısıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/dscn2424-jpg.1480605/ kızlar bu dünkü testim aşağıdakilerde bugünkü testlerim
canım topiğin bu ay ki hamişi de bence sensin . adete 2 gün kala inş. daha da koyulaşır ovu testin ve gebelik testinde de çıkar çift çizgi . bat ne zamandıDoğru diyorsun devam ozaman ay ins guzel haberler alırız canım birsey daha sorucam sende beyaz kremsi akinti oluyormu 2 gundur o başladı
Canım amin ins öyledir. Ayrıca sende varsın ins beraber yazicaz hamileyiz diye. ama negatif sonucada kendimi hazırlıyorum. Birde yumurtlama zamanlarında iliski oldu ama siliklesince degerlendiremedik oyuzden pekte umudum yok.Canım normalde 35 gunde bir oluyorum regl ama gecen ay 33 gündü.tahminen 13 Nisan bat tarihim birde az once sarimsi akinti geldi tekrar beyaza dondu anlam veremiyorum zaten artık gerisi kısmet ne yapalım olmazsa birdahaki ay çalısmalara devam edicez allahım ins bu ay nasip eder bizlerecanım topiğin bu ay ki hamişi de bence sensin . adete 2 gün kala inş. daha da koyulaşır ovu testin ve gebelik testinde de çıkar çift çizgi . bat ne zamandı
Ben de o akıntıyi geçen ay cok merak etmiştim. Adet geldi sonra. Beyaz akıntı ben de de var şimdi. Benim umut yok ya . Silikleşince de yaptiydik da ne oldu. Gelcek aya bakalım. Ama sen hamişsindir benceCanım amin ins öyledir. Ayrıca sende varsın ins beraber yazicaz hamileyiz diye. ama negatif sonucada kendimi hazırlıyorum. Birde yumurtlama zamanlarında iliski oldu ama siliklesince degerlendiremedik oyuzden pekte umudum yok.Canım normalde 35 gunde bir oluyorum regl ama gecen ay 33 gündü.tahminen 13 Nisan bat tarihim birde az once sarimsi akinti geldi tekrar beyaza dondu anlam veremiyorum zaten artık gerisi kısmet ne yapalım olmazsa birdahaki ay çalısmalara devam edicez allahım ins bu ay nasip eder bizlere
canım her yerde farklı şeyler yazıyor geçen bir arkadaş 5 gün yaşıyor demişti bunlara çok takılmamak gerek dediğin gibi verecek olan Allah veriyor gerçektenKızlar bi yerde okudum ki spermler hiç de öyle 2 gün yaşamiyormuş. 2 16 saat arasiyms en fazla.. bir de gün aşırı muhabbeti de cinsel perhiz için uygun değilmiş yani en az 2 gün beklemekgerekiyormus kaliteli sperm için. Benüstüste ilişki ile geçen ay kaçırdığımıdüşünen biri olarak hak verdim bubilgilere. Tabi veren allah verir genebunlar da bahane
Aynennn öyle canim . İlişki bugün de olmalı diyorlar. Sen nasıl yaptın . Dün den önce de olmuş muydukızlar testim bugün silikleşti yumurtam çatlamış demek bu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?